Nærværende dagplejere til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Drømmer du om at blive dagplejer? Vil du være en del af en helt særlig livsstil med fokus på udvikling, nærvær og læringsmiljøer? Brænder du for at blive primus motor på at skabe udvikling hos børn, og samtidig indgå i et socialt og fagligt velfungerende dagplejefællesskab? Så bliv dagplejer i Høje-Taastrup Kommune.

Vi mangler 2-3 dagplejere, som er bosættende i Høje-Taastrup Kommune. Vi har nemlig børn, der savner dig – derfor har både du og dit hjem nu mulighed for at blive en vigtig del af børnenes liv.

Du er måske uddannet pædagog, PAU eller har på anden vis tilegnet dig kompetencer til at blive dagplejer. Det vigtigste er, at du har et stort engagement, selvstændigt kan strukturere dagligdagen og evner at sætte gang i nye aktiviteter.

Som dagplejere sikrer vi en tryg hverdag med fokus på børnenes udvikling og læring
Sammen tager vi som dagplejere afsæt i, at rutiner og forudsigelighed er med til at skabe de bedste rammer for børn i alderen 0-3 år. Du bliver børnenes nærmeste omsorgsperson. Det er både dit hjem og nærvær, der danner rammen for dine 4 kommende dagplejebørns læring og trivsel. Du skal samtidig opbygge et professionelt og tæt forældresamarbejde, som er med til at sikre en tryg hverdag for alle.

I hverdagen har du stor frihed til at tilrettelægge børnenes dag, hvor du selvfølgelig tager hensyn til din børnegruppe. I går en tur i skoven sammen med en dagplejerkollega, læser højt eller leger i haven. Du er en energisk og sprudlende voksen, der understøtter børnenes udvikling gennem leg i de pædagogiske miljøer, du skaber.

Du er løsningsorienteret og formår at skabe stabilitet og ro
Du er glad, udadvendt og har gå-på-mod ift. at finde nye løsninger i dit eget hjem, hvis der pludselig kommer udfordringer. Du ser muligheder frem for begrænsninger, og evner at blive i din professionelle rolle - også når du er presset. Du har benene solidt plantet på jorden og er ikke sådan lige til at slå ud ad kurs. Du handler og skaber ro - selv når det bliver lidt kaotisk.

Vi forventer desuden, at du:
  • Har erfaring med at arbejde med børn.
  • Kan formulere dig tydeligt og understøtte børnenes sproglige udvikling.
  • Kan arbejde selvstændigt og er god til relationsdannelse.
  • Reflekterer over egen praksis og har lyst til at udvikle dig (kurser tilbydes).
  • Vil uddannes i ICDP, da det er et krav for alle i kommunen.
  • Evner at skelne mellem privatliv og arbejdsliv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i dagplejefællesskabet
Vi er 16 dagplejere, som arbejder i eget hjem og tre gæstedagplejere, der er i dagplejerhuset. Vi er mødestabile, har en høj arbejdsmoral og er bevidste om, at vi er en vigtig del af dagplejebørnene liv, og at deres forældre ønsker sig en stabil dagplejer, der hjælper dem i hverdagen.

Du bliver en del af et fællesskab, der har en bramfri omgangstone, hvor mange af os har arbejdet sammen længe. Vi har stor omsorg for hinanden, og vi byder alle ind i vores ligeværdige og konstruktive samarbejde. Vi giver plads til hinanden og ser forskellighed som en styrke, da vi er af den overbevisning, at vi bliver bedre sammen, når alle bidrager med noget særligt.

Du bliver en del af en velfungerende sparringskultur
Du og børnene mødes én gang om ugen med 4-5 andre dagplejere og to dagplejepædagoger i heldagslegestuen i dagplejerhuset. Sammen fokuserer vi blandt andet på leg og bevægelse som pædagogiske aktiviteter – både selvstændigt og samarbejde med de andre dagplejere i legestuen. Vi arbejder samtidig målrettet mod at realisere den pædagogiske udviklingsrejse, der er i gang i Høje-Taastrup Kommune, der er ambitiøs på børnenes vegne.

Du får pædagogisk besøg 8-10 gang om året i dit hjem af dagplejerpædagogerne eller den pædagogiske leder. Du vil opleve en god sparringskultur, hvor vi deler tips og tricks og vender dagligdagens problematikker. Ud over sparring fra den pædagogiske leder, dagplejerpædagogerne og dine kolleger, kan du også få sparring fra vores Børne- og Ungerådgivning, f.eks. fra ergoterapeuter eller tale/hører konsulenter.

Ansøgningsfristen er søndag den 15. november 2020
Vi forventer at holde samtaler i uge 47 og 48.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk.

Yderligere information
Tiltrædelse er pr. 1. januar 2021 – vi er fleksible ift. opstartsdato, hvis du er den rette kandidat.

Du og dit hjem skal være til rådighed mellem 6.30 til 17.00 - i alt 48 timer om ugen efter behov. Dit hjem skal godkendes af pædagogisk leder Tine, og dagplejepædagogerne. Din bolig skal være let tilgængelig - det kan være hus, rækkehus eller lejlighed i stueplan. Der skal være plads til barnevogn med sovende børn udenfor.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har sikkert en masse spørgsmål, og dem vil vi meget gerne besvare. Du kan ringe til pædagogisk leder Tine Madsen på 29999044. Du kan også læse mere på kommunens hjemmeside.

”Høje-Taastrup Kommune har en vision om at skabe institutioner og skoler, hvor børn og unge lærer og udvikler sig ved at lege, bygge, ideudvikle, problemløse og bruge deres naturlige nysgerrighed og skabertrang. Vi har et skarpt fokus på, at hvert enkelt barn oplever at blive et vidende, handlekraftigt og kompetent menneske af at gå i vores institutioner og skoler”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Børnepasser", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Børnepasser
  • Taastrup
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

  • Greve kommune søger flere dagplejere

    Fri kontakt
    Henvendelse til Greve borgere primært i område Nord og Midt: Greve kommunale dagpleje søger lige nu endnu flere fornuftige, fantasifulde, omsorgsfulde, nysgerrige, selvstændige, forstående, handlekraftige og ikke mindst kærlige voksne, som brænder for at stille sig selv og sit hjem til rådighed for byens yngste borgere, i primært område Greve nord og midt området.
    • Børnepasser
    • Greve
    Få mere info
  • Dagplejer – skab en hverdag med varme og nærvær fo...

    Vil du også have et arbejdsliv med frihed og mulighed for selv at styre din tid, og vil du give de mindste børn nærvær og tryghed?Så skal du blive dagplejer hos os!Mød her nogle af dine kom..
    • Børnepasser
    • Brøndby
    Få mere info
  • Børnepasser i Frederiksberg

    Børnepasser søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Børnepasser
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Børnepasser i Hvidovre

    Børnepasser søges til organisation/virksomhed i 2650 Hvidovre
    • Børnepasser
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som børnepassere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte børnepasser i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal børnepassere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte børnepassere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som børnepassere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1