Familiepsykolog søges til FamilieSporet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du sammen med forældre og kollegaer skabe bedre trivsel for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune?

Vi søger to engagerede og kompetente psykologer for at sikre kapacitet til løsninger af opgaver, samt supplere psykologgruppens samlede erfaringer og kompetencer.

Familiepsykologernes primære opgaver samler sig om behandling og psykologiske undersøgelser. Det kan foregå på rådhuset, i centrets fælleshus eller i familiernes hjem. Derudover er der tværfaglige opgaver i BURC i forbindelse med borgerrettede aktiviteter og projekter i form af forældrekurser og gruppeforløb fx Cool kids, Chilled og DUÅ.

Ofte indebærer opgaver kontakt og samarbejde med andre fagpersoner og instanser, der har betydning for familiens forandringsproces og trivsel. Problematikkerne er mangeartede og kan handle om skilsmisse, psykisk sygdom, konflikter, misbrug, selvskadende adfærd, skolevægring eller stor generel mistrivsel. Vi arbejder også med familier med anden etnisk baggrund end dansk og brug af tolk.

Opgavernes karakter og kompleksitet kan variere meget, og spænder fra tidlig forebyggende til mere komplekse og intensive indsatser, hvor fx 2 familiepsykologer eller en familiepsykolog og en familievejleder eller kontaktperson kan samarbejde om én familieopgave.

Vi har fokus på videreudvikling af vores familiebehandlingstilbud i forhold til kontekster og metoder. En tværfaglig gruppe af fagpersoner i FamilieSporet har det seneste år gennemgået en MBT-F uddannelse og løser familiebehandlingsopgaver ud fra denne metodiske tilgang.

Psykologgruppen i FamilieSporet udarbejder løbende psykologiske undersøgelser, herunder forældrekompetence-, tilknytnings-, samspils-, og børnepsykologiske undersøgelser.

Familiesporet er en tværfaglig afdeling i Børne- og ungerådgivningscentret (BURC) der ud fra serviceloven, arbejder med udsatte børn, unge og familier i Høje-Taastrup Kommune. Vi skræddersyr indsatser målrettet familiernes behov og løser dem i tæt samarbejde med bl.a. Familieafdelingen, PPR, Sundhedsplejen, institutioner og skoler. FamilieSporet består af 3 faggrupper: 7 familiepsykologer, 12 familievejledere og 16 kontaktpersoner. Udover afdelingsledelse har vi også en behandlingsansvarlig psykolog som sikre faglighed og retning i undersøgelses- og behandlingsopgave.

I FamilieSporet tager vi, i arbejdet med den enkelte familie, stilling til relevante tilgange og metoder på baggrund af en faglig analyse. Vi har alle et fælles fagligt udgangspunkt i den mentaliseringsbaserede tilgang. Vi har gennemført et internt uddannelsesforløb i 2017/2018, og har fortløbende fokus på at udvide vores kendskab til mentalisering samt anvendelsesmulighederne af denne tilgang. Som ny familiepsykolog i FamilieSporet vil du blive en del af en gruppe som regelmæssigt mødes, undervises og superviseres i denne tilgang, og du vil skulle medbringe videooptagelser af dit arbejde til dette formål. Vi forholder os også til egen mentalisering i samarbejdet med kollegaer og andre samarbejdspartnere, for på den måde at være med til at skabe gode betingelser for os selv og arbejdsopgaverne.

Derudover er vi godt i gang med at implementere FIT som en del af vores arbejde i alle vores opgaver. Vi ønsker at lytte til borgerens oplevelser af effekterne af vores indsats, for at kunne justere indsatsen på baggrund af den viden vi får.

Alle i FamilieSporet deltager i understøttende fora i forhold til den enkeltes opgaver. Det indebærer FIT- og behandlings- & undersøgelseskonferencer samt supervision.

I Børne- og Ungerådgivningscentret arbejder vi med at optimere det tværfaglige samarbejde med sigte på at skabe kvalitet, helhed og koordinering i de borgerrettede indsatser. Vi arbejder ud fra kommunens sammenhængende børnepolitik. Læs mere om kommunen og den sammenhængende Børne og ungepolitik på www.htk.dk.

Vi ønsker os:
Kolleger med engagement, høj faglighed og relevant praksiserfaring. Kolleger der har lyst til at tage et medansvar for fællesskabet i gruppen, for den faglig og personlig trivsel og den faglig udvikling i Familiesporet. Kolleger der både er villige til at dele det der er svært og endnu ikke mestres, og det der lykkes. Kolleger med et lunt og humoristisk sind, som samtidig kan holde hovedet koldt og tænke klart.

Vi tilbyder:
En ambitiøs arbejdsplads i udvikling, med visioner, præget af et dynamisk tværfagligt arbejdsmiljø og medarbejdergrupper som har mange og mangfoldige kompetencer. Et introforløb hen over det første år. Du vil få opgaver, hvor du kan bruge dine kompetencer, og du vil få rig mulighed for faglige udfordringer og udvikling.

Vi forventer, at du:
  • er autoriseret psykolog
  • er fleksibel, imødekommende og med lyst til at lære og lære fra dig
  • har erfaring med behandlingsarbejde med udsatte børn, unge og familier
  • har erfaring med psykologiske undersøgelser
  • har viden om MBT
  • har viden om FIT med sigte på at bruge FIT som en del af dit behandlingsarbejde, og eventuelt indgå i FIT superbrugergruppe på baggrund af en FIT uddannelse.
  • har gode relations- og kommunikationskompetencer.
  • har gode skriftlige kompetencer og arbejder systematisk med journalnotater og andre registreringer.
  • er mulighedsorienteret, innovativ og vedholdende i din søgen efter forskellige tilgange og metoder, der kan finde og understøtte familiens motivation og dermed skabe forandring.
  • kan arbejde selvstændigt og i teams i de enkelte familier.
  • kan planlægge og strukturere dine arbejdsopgaver samt skabe synligt overblik over dem.
  • er fleksibel, nysgerrig og med lyst til at lære og lære fra dig


Øvrigt:
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.
Har du uddybende spørgsmål kan du skrive en mail med dine spørgsmål og evt. dit telefonnummer til Afdelingsleder: Karen Achen [email protected] hvorefter du vil blive kontaktet.

Ansøgningsfrist senest d. 15. november 2020.
37 t/ugtl. med start den 1. januar 2021

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring. Efter aftale med dig indhenter vi referencer. Vi skal gøre opmærksom på, at vi som led i ansættelsesprocessen indhenter straffe og børneattest.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 25. og 26. november i Børne- og Ungerådgivningscentret, Høje-Taastrup Kommune, Bygaden 2, 2630 Taastrup.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Taastrup
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1