Udbudsjurist til indretning af Statens Naturhistoriske Museum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ønsker du at blive en del af et af de største museumsbyggerier i Danmark i nyere tid? Har du mod på, at bringe dine juridiske kompetencer i spil ifm. udbud og indkøb til indretning af Statens Natuhistoriske Museum ved Københavns Universitet (KU)?

Så har du her alle muligheder for at udfolde og udvikle dit talent.

Stillingen er organisatorisk placeret i Indkøbssektionen i KU’s centrale økonomifunktion Koncern-økonomi, som har ansvar for universitetets udbud og indkøbspolitik. Din hovedopgave er at bistå Statens Naturhistoriske Museum med udbud og kontrakter.

Som Danmarks nationalmuseum for naturen er det visionen for Statens Naturhistoriske Museum (SNM)at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Museet ønsker at inspirere, engagere og give alle mulighed for at nyde, forstå og passe på naturens mangfoldighed. Den nye museumsbygning i Botanisk Have er det største museumsbyggeri i nyere tid i Danmark, og vil rumme nye udstillinger, enestående videnskabelige samlinger, og moderne faciliteter til forskning, undervisning og formidling.

Ifm. byggeriet skal museet indrettes med udstillings-, forsknings og formidlingsfaciliteter samt kontorindretning for ca. 400 mio. kr. over en periode frem til udgangen af 2024. Der skal derfor gennemføres udbud og indgås kontrakter på indkøb af bl.a. magasinfaciliteter, AV udstyr, laboratorieinventar, kontorinventar og cafe og køkkenfaciliteter.

Der er derfor brug for en udbudsjurist, med ansvar for at skrive de juridiske dele af indkøbs-/udbudsmaterialerne, samt rådgive museets projektejere/-ledere om udbuds- og indkøbsjuridiske problemstillinger.

Der bliver et tæt kontinuerligt samarbejde med relevante ledere og medarbejdere på SNM, samt med rådgiverne på de nye udstillinger.

Arbejdsopgaver

  • Styring og gennemførsel af udbudsprocessen fra start til mål
  • Udarbejde de juridiske udbuds-/indkøbsmæssige dele af udbudsmaterialer
  • Kvalitetssikring af bidrag fra kolleger til udbuds- og kontraktdokumenter
  • Udarbejdelse og vurdering af indkøbs- og leverancekontrakter
  • Rådgivning og dialog med fagfolk, der ikke kender til udbud

Erfaring

  • En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau – f.eks. cand.jur.
  • Dokumenteret erfaring med selvstændig gennemførsel af udbud i det offentlige
  • Erfaring fra universitets- og forskningsmiljøer og kendskab til digitale udbudsværktøjer er en fordel

Kvalifikationer

SNM er en del af KU, som er en stor og kompleks organisation. Du vil møde og skal arbejde sammen med mange forskellige mennesker. Det er derfor afgørende at du vil og kan dialogen samtidig med, at du leverer solid juridisk faglig rådgivning.

Derfor skal du

  • have indgående udbuds- og indkøbsjuridisk viden ift. en bred palet af udbudsformer (f.eks. varekøb, tjenesteydelser, bygge- og anlægsarbejder mv.), så de nødvendige juridiske forhold i alle udbud hviler på et sikkert juridisk grundlag
  • indgå i tæt samarbejde med de øvrige parter i de forskellige projekter, herunder museets medarbejdere, rådgivere og andre relevante parter
  • have evnen til at arbejde sammen med medarbejdere med en ikke-juridisk baggrund, og bidrage til den bedst mulige samlede opgaveløsning
  • kunne arbejde under pres og sikre, at udbud kan gennemføres til aftalte deadlines, da den samlede opgave med indretning af den nye museumsbygning kræver, at en lang række projekter gennemføres til tiden
  • være i stand til at kvalitetssikre og tage ansvar for det samlede udbud fra planlægning af udbudsprocessen til og med indgåelse af kontrakt
  • skrive og kommunikere forståeligt – herunder med samarbejdsparter med andre fagligheder

Indkøbssektionen består pt. af 14 medarbejdere, der som hovedopgave har at gennemføre udbud og stille aftaler til rådighed for universitetet herunder rådgivning af forskere ifm. anskaffelser af udstyr mm. til forskningsprojekter. Du vil derfor blive kollega med de øvrige medarbejdere i sektionen, som har udbuds- og indkøbsfaglige opgaver og kompetencer. De vil også i nogen grad skulle bidrage til løsning af nogle af opgaver ifm. projekterne på SNM.

Mange af aktiviteterne vil være understøttet af vores standard værktøjer og modeller herunder udbudssystem.

Du vil i relevant omfang få stillet en fysisk arbejdsplads til rådighed hos SNM, og kan ledelsesmæssigt referere til SNM i perioden ift. de opgaver der løses for museet.

Ansøgning mm.

Ansættelse og aflønning i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af erfaring og kompetencer. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Ansættelse sker pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge.

Yderligere oplysninger om stillingen kan rettes til indkøbschef Peter Lintrup på telefon 28 75 28 29 eller mail: [email protected] og chef for bygning & drift Inga Marie Thornval på telefon 22 81 57 06 eller mail: [email protected]<br /
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Send ansøgning bilagt cv. samt dokumentation for uddannelse elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk (klik på SØG STILLINGEN nederst i opslaget) så den er universitetet i hænde senest den 4. august, 2021.. Vi afholder samtaler i uge 32-33. Efter første samtale bliver udvalgte kandidater inviteret til en samtale nr. 2, hvor du bliver stillet en lille opgave.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • København K
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bude i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude i København K over tid

Dato Alle jobs som bude
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0