Relationsstærk leder med stort, fagligt engagement til Børnehuset Heimdal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Børnehuset Heimdal er en af Ringsted Kommunes store institutioner, og vi er i rivende udvikling. Vi søger en leder, som motiveres af at sikre nærvær og høj pædagogisk kvalitet til gavn for både børn og medarbejdere. Er det dig?

I Børnehuset Heimdal arbejder vi med eventyr som tema året rundt, og eventyrene er omdrejningspunkt for vores hverdag, vores pædagogiske læreplaner og kultur. Som en aldersintegreret daginstitution, der for nyligt er opnormeret til tre vuggestuegrupper, en mellemgruppe og tre børnehavegrupper, er det vigtigt for os at værne om Heimdals værdier og fælleskaber som den røde tråd, der samler os i hverdagen.

Vi er et fagligt stærkt børnehus, som vægter forældresamarbejdet højt. Vi vil gerne kendes på vores nærvær, gode samarbejdsrelationer, smil og høj pædagogisk kvalitet i hverdagen.

Hvem er du?
Vi ønsker os en leder, som er en fagligt visionær sparringspartner og som formår at gå foran og lede tæt på praksis. Du har indgående viden om 0-6 årige børns udvikling og læring, og du har erfaring med implementering af den styrkede pædagogiske læreplan i alle dele af den pædagogiske hverdag, herunder organisering, planlægning og evaluering.

Du skal være en rollemodel og kunne stå i spidsen for refleksion, sparring og udvikling både i det daglige og i mere struktureret form i forbindelse med mødeaktiviteter og pædagogiske udviklingsprocesser.

Du har:
  • en pædagogisk uddannelse og bred erfaring fra arbejde i dagtilbud.
  • erfaring med samarbejde om børn og familier i udsatte positioner.
  • en fordel, hvis du har erfaring med ledelse og gerne en efteruddannelse, fx diplomuddannelse i ledelse.
  • en inddragende og anerkendende ledelsesstil, der er med til at fremme arbejdsglæden.
  • gode kommunikative kompetencer, der kommer til udtryk i samarbejdet med forældre, kolleger og medarbejdere.
  • lyst til at gå forrest i arbejdet med evalueringskultur, rutinepædagogik og læring hele dagen som beskrevet i rammerne for den styrkede pædagogiske læreplan.
  • et særligt blik for det gode arbejdsmiljø, der sikrer stabilitet og trivsel, samtidig med at du inspirerer og sætter en tydelig, pædagogisk retning.
  • flair for at lede pædagogisk udvikling i Børnehuset Heimdal i overensstemmelse med de politiske visioner på dagtilbudsområdet i Ringsted Kommune.


Vi ser også gerne, at du har interesse for og eventuelt viden om neuroaffektiv teori og metode, da Børnehuset Heimdal inden for de næste år skal igennem et kompetenceudviklingsforløb med LUN (Leg, Udvikling og Nærvær).

Vi tilbyder
Som leder i Børnehuset Heimdal vil du komme til at arbejde sammen med erfarne og engagerede medarbejdere i et arbejdsfællesskab, der sætter pris på tæt dialog og faglig sparring.

Du vil få mulighed for faglig og personlig udvikling, når du sammen med 24 andre ledere og børnecenter står i spidsen for et velfungerende dagtilbudsområde i Ringsted Kommune. Vi arbejder målrettet og forskningsbaseret med at udvikle højkvalitetsdagtilbud og særligt fokus har vi i øjeblikket på evalueringskultur, tværfagligt samarbejde og stærke børnefællesskaber.

Derudover bliver du en del af et givende ledernetværk med 7 andre dagtilbudsledere.

Vil du høre mere?
Hvis du har spørgsmål til lederstillingen er du velkommen til at ringe til børnecenterchef Sune Thor Olsen på tlf.: 29 99 96 14 eller til pædagogisk konsulent Maja Marker Sørensen på tlf.: 20 56 49 60. Interesserede ansøgere har også mulighed for at aftale et besøg ved at kontakte institutionen på tlf.nr.: 57 62 74 85. Adressen er Smålodsvej 20B, 4100 Ringsted.

Vi forventer at holde den første samtale den 16. juni 2022 og den anden samtale den 23. juni 2022. Der vil blive hentet referencer mellem første og anden samtale, ligesom ansøgere, der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.

Der vil blive indhentet børneattest på den person, der tilbydes ansættelse i stillingen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Ringsted
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Bud (freelance) i Roskilde

    Nyder du også synet af Roskilde Domkirke, livet i gågaden og den friske luft på havnen? Hvorfor så ikke gøre de omgivelser til en ekstra stor del af din hverdag.Som [xxxxx] kurérpartner, leverer..
    • Bud
    • Roskilde
    Få mere info
  • Bud i Køge

    Kunne du tænke dig et spændende job indenfor detailbranchen, og kan du bidrage til godt humør, fællesskab og god kundeservice? Så er det måske dig vi leder efter!Lige nu søger vi en hjælpsom og..
    • Bud
    • Køge
    Få mere info
  • Bud i Kalundborg

    Smilende og ansvarsfuld ungarbejder u. 18 år søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedHar du lyst til at være en del af et af Danmarks fedeste teams? Kunne du tænke dig en spændende hverdag..
    • Bud
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Bud i Ringsted

    Smilende og ansvarsfuld ungarbejder u. 18 år søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedHar du lyst til at være en del af et af Danmarks fedeste teams? Kunne du tænke dig en spændende hverdag..
    • Bud
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som bude
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 5
3. juni 2024 4