søger chef for Flotillesektionen
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Ringsted
Er du udadvendt, med flair for uddannelse og personelhåndtering og vil du bidrage til den frivillige mariners udvikling mod en skarpere militær profil? Har du mod på at prøve kræfter med en anderledes, inspirerende og udfordrende tjeneste? Så venter dig et spændende og varieret job som sektionschef ved Marinehjemmeværnet.
Om os
Marinehjemmeværnet løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for farvandsovervågning, bevogtning, søredning og havmiljø. Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række samfundsopgaver.
Vi dækker hele Danmark og er ansvarlige for at opstille, uddanne og træne ca. 2.000 aktive frivillige marinere, der udgør den operative spydspids af Marinehjemmeværnets operative indsættelsesberedskab. I disse år skærpes Marinehjemmeværnets militære profil, således at de frivilligt ledede, operative kapaciteter kan udnyttes fuldt ud i rammen af planerne for forsvaret af Danmark.
Vi er ca. 38 dedikerede civile og militære medarbejdere, der med udgangspunkt fra kontorerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de frivilliges mange aktiviteter ude ved de lokale flotiller og ombord på Marinehjemmeværnets fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en uformel kultur med mange varierede opgaver, hvor hverdagen tit kan være travl og uforudsigelig.
Vi sætter medarbejdernes trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø. Tjenesten i Marinehjemmeværnet er ganske særlig, idet vi arbejder for en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt.
Tjenesten er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige og menneskelige plan. Vi sætter selvstændigt chefansvar og frihed til at virke højt på dagsordenen. Dagligdagen i staben er præget af en fri og uformel omgangstone.
Marinehjemmeværnets Flotillesektion står for den primære administrative støtte til de frivillige marinere i flotillerne i forhold til opgaver såsom struktur- og personeladministration, kursus- og uddannelsesvirke, meritering og økonomiforvaltning mv.
Flotillesektionen varetager i den sammenhæng koordinationen og sagsbehandlingen med Hjemmeværnsskolen og Søværnets skoler omkring uddannelser til de frivillige marinere, og med Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse og Hjemmeværnskommandoen i forhold til de øvrige administrative opgaver.
Flotillesektionen har et tæt samarbejde med vores frivillige marinere, som naturligt inddrages i opgaveløsningen.
Om stillingen
Stillingen som sektionschef er på højeste lederniveau (M331) og omfatter daglig ledelse af sektionens i alt 11 civile og militære sagsbehandlere og kontorfunktionærer, men tillige med selvstændigt sagsbehandlervirke.
Som sektionschef indgår du som en del af Marinehjemmeværnets chefgruppe i et team af fire sektionschefer, der i tæt dialog med ledelse og medarbejdere skaber de nødvendige rammer for de frivillige.
Flotillesektionen er det administrative link mellem Marinehjemmeværnets faste stab og de frivillige marinere i flotillerne, og er således både det servicemindede element, der står til rådighed for at støtte flotillerne i deres administrative opgaver, men samtidig også sektionen, der sætter og håndhæver rammerne for de frivilliges virke – herunder sagsbehandler og træffer afgørelser i henhold til forvaltningsgrundlaget. Ansvaret for disse opgaver bliver dermed dit.
Du er selvstændig sektionschef og refererer direkte til Stabschefen. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og er udviklingsorienteret, men samtidig kan drive en forholdsvis stor sektion, med de mange driftsrelaterede opgaver, som følger af at skulle støtte administrationen for de ca. 2.000 aktive frivillige.
Opgaverne kræver et godt kendskab til Marinehjemmeværnets uddannelser og forvaltningsgrundlag, som vi forventer at du hurtigt tilegner dig, hvis ikke du besidder det i forvejen. Du deltager i flere forligs- og udviklingsorienterede arbejdsgrupper, som former Hjemmeværnets og Marinehjemmeværnets fremtid.
Du er Marinehjemmeværnets overordnede tovholder i regi af Hjemmeværnets Rådsorganisation, der er en form for samarbejdsudvalgsordning. Du indgår i puljen af undervisere på Marinehjemmeværnsskolen ved Slipshavn et par uger om året, og i rollen som kontaktperson opretholder du særlig tæt dialog til to udvalgte flotiller.
Du får fast tjenestested i Ringsted, men skal forudse at tjenestestedet kan skifte til Flådestationen i Korsør inden for en årrække (p.t. 2026). Da en del af Marinehjemmeværnets stab er domicileret i Sødalsparken i Brabrand, er der imidlertid også mulighed for at få fast tjenestested og primær kontorarbejdsplads dér.
Da du vil have medarbejdere i begge geografier, forventes du jævnligt at være tilstede begge steder. Du og din familie skal være forberedt på, at der af og til vil forekomme arbejde i weekender og på andre skæve tidspunkter, idet vores frivillige i sagens natur er aktive uden for normal arbejdstid. Der foreligger mulighed for hjemmearbejdsdage, ligesom der i stillingen vil være mulighed for kompetenceudvikling.
Om dig
Du er orlogskaptajn/major og har gennemført MMS, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse. Er du erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant uden at have gennemført det førnævnte, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling
Du har en baggrund fra Søværnet, og er officer af enten taktisk eller teknisk linje. Du har erfaring som officer både fra sejlende tjeneste og i særlig grad fra stabstjeneste.
Du er udviklingsorienteret, har gode analytiske evner, er udadvendt og har let ved at skabe sociale relationer. Du ser muligheder, og forstår at skabe arbejdsglæde i en driftsfokuseret hverdag.
Du fungerer godt i et dynamisk og komplekst ledelsesfelt, og forstår at se sagerne fra flere sider. Samtidig udviser du handlekraft og er beslutningsdygtig.
Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du tidligere har arbejdet i Hjemmeværnet – særligt gerne i Marinehjemmeværnet eller Hjemmeværnskommandoen, eller i regi af Hjemmeværnsskolen, og gerne med personel- og uddannelsesadministration.
Du har god forståelse for frivillighedens særlige dynamik og vilkår, hvilket du også kan have opnået ved at have beskæftiget dig med frivilligt arbejde i fritiden. Som leder er du god til at finde balance mellem den nødvendige forudseenhed i forhold til langtidsplanlægning og udviklingsopgaver samtidig med, at drifts- og ad hoc opgaver løses på daglig basis.
Du er helhedsorienteret, empatisk og god til at samarbejde både vertikalt og horisontalt i organisationen samt med eksterne civile samarbejdspartnere. Du trives med at arbejde med forskelligartede mennesker, og du kommunikerer let og uformelt med høj som lav. Sidst, men ikke mindst udstråler du virkelyst og engagement i forhold til denne anderledes maritime karrierestilling.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef kommandørkaptajn Mikkel Sørner på telefon 7221 6650
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.
Ansøgningsfristen er den 12. juni 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.
Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk
Hjemmeværnets mission er at bidrage til beskyttelsen af Danmark med militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov under alle forhold. Marinehjemmeværnet løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for maritim bevogtning, farvandsovervågning, søredning og havmiljø. Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række samfundsopgaver. Vi dækker hele Danmark og er bl.a. ansvarlige for at opstille, uddanne og træne ca. 2.100 aktive frivillige marinere. Vi er 40 dedikerede civile og militære medarbejdere, der fra garnisonerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de mange aktiviteter ude ved de frivillige marinere, ombord på Hjemmeværnets fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en flad struktur med kort afstand mellem ledelse og medarbejdere, hvor din dedikerede indsats har stor betydning for at løse de mange varierede opgaver. Hverdagen kan tit være travl og uforudsigelig. Vi sætter din trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af en fri og uformel omgangstone. Tjeneste i Marinehjemmeværnet er ganske særlig, idet vi arbejder med en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt. Tjenesten i Marinehjemmeværnet er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige plan. Du skal forvente, at din kompetenceudvikling og frihed til at virke prioriteres højt hos os.
Læs mere om Hjemmeværnet som arbejdsplads på www.hjv.dk eller www.vistillerop.dk
Kilde: Jobnet.dk
Om os
Marinehjemmeværnet løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for farvandsovervågning, bevogtning, søredning og havmiljø. Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række samfundsopgaver.
Vi dækker hele Danmark og er ansvarlige for at opstille, uddanne og træne ca. 2.000 aktive frivillige marinere, der udgør den operative spydspids af Marinehjemmeværnets operative indsættelsesberedskab. I disse år skærpes Marinehjemmeværnets militære profil, således at de frivilligt ledede, operative kapaciteter kan udnyttes fuldt ud i rammen af planerne for forsvaret af Danmark.
Vi er ca. 38 dedikerede civile og militære medarbejdere, der med udgangspunkt fra kontorerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de frivilliges mange aktiviteter ude ved de lokale flotiller og ombord på Marinehjemmeværnets fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en uformel kultur med mange varierede opgaver, hvor hverdagen tit kan være travl og uforudsigelig.
Vi sætter medarbejdernes trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø. Tjenesten i Marinehjemmeværnet er ganske særlig, idet vi arbejder for en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt.
Tjenesten er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige og menneskelige plan. Vi sætter selvstændigt chefansvar og frihed til at virke højt på dagsordenen. Dagligdagen i staben er præget af en fri og uformel omgangstone.
Marinehjemmeværnets Flotillesektion står for den primære administrative støtte til de frivillige marinere i flotillerne i forhold til opgaver såsom struktur- og personeladministration, kursus- og uddannelsesvirke, meritering og økonomiforvaltning mv.
Flotillesektionen varetager i den sammenhæng koordinationen og sagsbehandlingen med Hjemmeværnsskolen og Søværnets skoler omkring uddannelser til de frivillige marinere, og med Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse og Hjemmeværnskommandoen i forhold til de øvrige administrative opgaver.
Flotillesektionen har et tæt samarbejde med vores frivillige marinere, som naturligt inddrages i opgaveløsningen.
Om stillingen
Stillingen som sektionschef er på højeste lederniveau (M331) og omfatter daglig ledelse af sektionens i alt 11 civile og militære sagsbehandlere og kontorfunktionærer, men tillige med selvstændigt sagsbehandlervirke.
Som sektionschef indgår du som en del af Marinehjemmeværnets chefgruppe i et team af fire sektionschefer, der i tæt dialog med ledelse og medarbejdere skaber de nødvendige rammer for de frivillige.
Flotillesektionen er det administrative link mellem Marinehjemmeværnets faste stab og de frivillige marinere i flotillerne, og er således både det servicemindede element, der står til rådighed for at støtte flotillerne i deres administrative opgaver, men samtidig også sektionen, der sætter og håndhæver rammerne for de frivilliges virke – herunder sagsbehandler og træffer afgørelser i henhold til forvaltningsgrundlaget. Ansvaret for disse opgaver bliver dermed dit.
Du er selvstændig sektionschef og refererer direkte til Stabschefen. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og er udviklingsorienteret, men samtidig kan drive en forholdsvis stor sektion, med de mange driftsrelaterede opgaver, som følger af at skulle støtte administrationen for de ca. 2.000 aktive frivillige.
Opgaverne kræver et godt kendskab til Marinehjemmeværnets uddannelser og forvaltningsgrundlag, som vi forventer at du hurtigt tilegner dig, hvis ikke du besidder det i forvejen. Du deltager i flere forligs- og udviklingsorienterede arbejdsgrupper, som former Hjemmeværnets og Marinehjemmeværnets fremtid.
Du er Marinehjemmeværnets overordnede tovholder i regi af Hjemmeværnets Rådsorganisation, der er en form for samarbejdsudvalgsordning. Du indgår i puljen af undervisere på Marinehjemmeværnsskolen ved Slipshavn et par uger om året, og i rollen som kontaktperson opretholder du særlig tæt dialog til to udvalgte flotiller.
Du får fast tjenestested i Ringsted, men skal forudse at tjenestestedet kan skifte til Flådestationen i Korsør inden for en årrække (p.t. 2026). Da en del af Marinehjemmeværnets stab er domicileret i Sødalsparken i Brabrand, er der imidlertid også mulighed for at få fast tjenestested og primær kontorarbejdsplads dér.
Da du vil have medarbejdere i begge geografier, forventes du jævnligt at være tilstede begge steder. Du og din familie skal være forberedt på, at der af og til vil forekomme arbejde i weekender og på andre skæve tidspunkter, idet vores frivillige i sagens natur er aktive uden for normal arbejdstid. Der foreligger mulighed for hjemmearbejdsdage, ligesom der i stillingen vil være mulighed for kompetenceudvikling.
Om dig
Du er orlogskaptajn/major og har gennemført MMS, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse. Er du erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant uden at have gennemført det førnævnte, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling
Du har en baggrund fra Søværnet, og er officer af enten taktisk eller teknisk linje. Du har erfaring som officer både fra sejlende tjeneste og i særlig grad fra stabstjeneste.
Du er udviklingsorienteret, har gode analytiske evner, er udadvendt og har let ved at skabe sociale relationer. Du ser muligheder, og forstår at skabe arbejdsglæde i en driftsfokuseret hverdag.
Du fungerer godt i et dynamisk og komplekst ledelsesfelt, og forstår at se sagerne fra flere sider. Samtidig udviser du handlekraft og er beslutningsdygtig.
Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du tidligere har arbejdet i Hjemmeværnet – særligt gerne i Marinehjemmeværnet eller Hjemmeværnskommandoen, eller i regi af Hjemmeværnsskolen, og gerne med personel- og uddannelsesadministration.
Du har god forståelse for frivillighedens særlige dynamik og vilkår, hvilket du også kan have opnået ved at have beskæftiget dig med frivilligt arbejde i fritiden. Som leder er du god til at finde balance mellem den nødvendige forudseenhed i forhold til langtidsplanlægning og udviklingsopgaver samtidig med, at drifts- og ad hoc opgaver løses på daglig basis.
Du er helhedsorienteret, empatisk og god til at samarbejde både vertikalt og horisontalt i organisationen samt med eksterne civile samarbejdspartnere. Du trives med at arbejde med forskelligartede mennesker, og du kommunikerer let og uformelt med høj som lav. Sidst, men ikke mindst udstråler du virkelyst og engagement i forhold til denne anderledes maritime karrierestilling.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef kommandørkaptajn Mikkel Sørner på telefon 7221 6650
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.
Ansøgningsfristen er den 12. juni 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.
Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk
Hjemmeværnets mission er at bidrage til beskyttelsen af Danmark med militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov under alle forhold. Marinehjemmeværnet løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for maritim bevogtning, farvandsovervågning, søredning og havmiljø. Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række samfundsopgaver. Vi dækker hele Danmark og er bl.a. ansvarlige for at opstille, uddanne og træne ca. 2.100 aktive frivillige marinere. Vi er 40 dedikerede civile og militære medarbejdere, der fra garnisonerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de mange aktiviteter ude ved de frivillige marinere, ombord på Hjemmeværnets fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en flad struktur med kort afstand mellem ledelse og medarbejdere, hvor din dedikerede indsats har stor betydning for at løse de mange varierede opgaver. Hverdagen kan tit være travl og uforudsigelig. Vi sætter din trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af en fri og uformel omgangstone. Tjeneste i Marinehjemmeværnet er ganske særlig, idet vi arbejder med en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt. Tjenesten i Marinehjemmeværnet er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige plan. Du skal forvente, at din kompetenceudvikling og frihed til at virke prioriteres højt hos os.
Læs mere om Hjemmeværnet som arbejdsplads på www.hjv.dk eller www.vistillerop.dk
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".
Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.
Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Afdelingsleder
- Ringsted
- Søndag den 12. juni 2022
Lignende jobs
-
Eftermarkedschef til [xxxxx]
Er du ambitiøs og samarbejdsvillig? Og er du tilhænger af empatisk ledelse og personlig integritet? Super! Så ved du sikkert også, hvad en anerkendende tilgang til opgaver og kollegaer fører med si..- Afdelingsleder
- Roskilde
-
Front End Project Manager at Novo Nordisk Engineer...
Front End Project Manager at Novo Nordisk Engineering Do you dream of helping pharma companies take complex investment decisions? And do you thrive on taking the lead? Then you’ll fit right in!.- Afdelingsleder
- Kalundborg
-
Afdelingsleder til Bakkegården - Sikret afdeling
Afdelingsleder til Bakkegården - Sikret Du har nu en sjælden chance for at blive en del af ledelsesteamet i en af landets få sikrede døgninstitutioner. Finder du samtidig ledelse allerbedst - .- Afdelingsleder
- Nykøbing Sjælland
-
Faglig teamleder til Regional Beredskabsudvikling ...
Har du erfaring med ledelse, beredskabsplanlægning og krisestyring, og er du passioneret omkring beredskab? Velkommen til Koncern Digitalisering [xxxxx] har i sommeren 2024 styrket .- Afdelingsleder
- Ringsted
Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted
Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid
Dato | Alle jobs som afdelingsleder |
---|---|
26. november 2024 | 2 |
25. november 2024 | 2 |
24. november 2024 | 3 |
23. november 2024 | 3 |
22. november 2024 | 2 |
21. november 2024 | 1 |
20. november 2024 | 1 |
19. november 2024 | 1 |
18. november 2024 | 1 |
17. november 2024 | 1 |
16. november 2024 | 1 |
15. november 2024 | 1 |
14. november 2024 | 1 |
13. november 2024 | 1 |
12. november 2024 | 1 |
11. november 2024 | 1 |
10. november 2024 | 1 |
9. november 2024 | 1 |
8. november 2024 | 1 |
7. november 2024 | 2 |
6. november 2024 | 2 |
5. november 2024 | 2 |
4. november 2024 | 2 |
3. november 2024 | 2 |
2. november 2024 | 2 |
1. november 2024 | 2 |
31. oktober 2024 | 3 |
30. oktober 2024 | 2 |
29. oktober 2024 | 2 |
28. oktober 2024 | 2 |
27. oktober 2024 | 2 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Pædagogisk afdelingsleder til
s 2 gruppeordninger
Erfaren souschef søges til
hos Novozymes
Se alle populære søgninger