Børnehuset Søndersø søger [xxxxx]sleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Børnehuset Søndersø, som ligger naturskønt i Værløse, og rummer 150 børn og 35 medarbejdere, søger Dagtilbudsleder.

Børnehuset Søndersø er kendetegnet ved, at vi har indarbejdet dele af den norditalienske pædagogik, også kaldet Den integrerende baggrund, i vores Dagtilbudskultur. Den integrerende baggrund indebærer et anerkendende og inkluderende børnesyn, hvor der tages udgangspunkt i børnenes kompetencer, styrker og interesser.

Det er et menneskesyn, der lægger vægt på, at både børn og voksne er i stand til, hvis de får ordentlige vilkår, at tage ansvar og udvikle sig. En tro på og tillid til, at alle har noget at byde ind med og hvis man får mulighed for at tage et fælles ansvar, så gør man det.

Det er en opfattelse af barnet som et ligeværdigt og kompetent medmenneske, der gør det i stand til at være aktiv deltager og medskaber af det sociale liv og af kulturen. Fælles er også ønsket om pædagogisk ikke alene at ville noget "for" børn, men at ville skabe noget sammen "med" børn.

Vi arbejder endvidere med rummet som en aktiv medspiller, efter norditaliensk forbillede. Vi bestræber os på at lave inspirerende og stimulerende læringsmiljøer. Det skal være let for barnet at kunne se og overskue ’hvad kan jeg her’.

Vi søger en leder, der har en anerkendende tilgang og en solid pædagogfaglig viden og kompetence.

Du får et stort ledelsesrum
Du får som Dagtilbudsleder ansvaret for, at børnehuset fungerer i hverdagen. Du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af det pædagogiske læringsmiljø – i tæt samarbejde med dine medarbejdere. Du varetager den pædagogiske ledelse, personaleledelsen, den administrative ledelse, herunder økonomistyring, og du har det overordnede ansvar for et stærkt og tæt samarbejde og dialog med forældrene.

Dagtilbudsstrukturen giver dig et stort ledelsesrum og vi prioriterer en høj grad af inddragelse i beslutninger på Dagtilbudsområdet. Vi har en politisk ledelse og en direktion, der er optaget af betydningen af barnets første år, og det afspejler sig i prioritering af Dagtilbudsområdet.

Du får god opbakning
Søndersø har en afdelingsleder og sammen udgør I et ledelsesteam. Du har også tilknyttet en pædagogisk konsulent og en administrativ medarbejder, der begge supporterer der, hvor du har behovet.

Du får tilknyttet en lederkollega som buddy i den første tid. Du er en del af et fagligt sparringsnetværk med lederkolleger, hvor I mødes hver måned og sparrer med hinanden. Jeres netværk er også stedfortrædere for hinanden.

Læreplaner og stærkt tværfagligt samarbejde
I Furesø Kommune bruger vi vores styrkede læreplan i udviklingen af vores pædagogiske praksis. Læs Søndersøs læreplan her: https://www.furesoe.dk/media/11426/soendersoe-paed-laereplan-2020.pdf
I 2022 venter et spændende arbejde med at give læreplanen endnu stærkere ben at gå på, understøttet af vores enkle model til planlægning og evaluering.
I Furesø kommune arbejder vi med Tidlig opsporing, Det fælles lærings- og dannelsessyn 0-18 år og PAF (pædagogiske arbejdsmodeller Furesø). I 2021 har vi taget Sprogtrappen i brug, som i Furesø betyder, at vi holder et systematisk sprogligt fokus allerede fra barnets andet år.

Furesø tilbyder et veletableret samarbejde om børns overgange, samt et velfungerende og stærkt tværfagligt samarbejde med PPR og det sociale område, hvor der blandt meget andet er prioriteret ressourcer til, at faglighederne mødes i et tværfagligt team i Søndersø hver måned.

Hvem er du?
Du har ambitioner og visioner for den pædagogiske kvalitet. Du har ledererfaring fra børneområdet og gerne en overbygning på din pædagogiske grunduddannelse. Som leder er du tydelig og anerkendende, og du arbejder både procesorienteret og medinddragende.

Du finder begejstring og arbejdsglæde i at arbejde i et stort Dagtilbud, hvor du har mulighed for at gøre en forskel i mange børn og familiers liv.

Vil du vide mere om jobbet som Dagtilbudsleder i Furesø?
Du er meget velkommen til at ringe til Dagtilbudschef Anna Fosdal på telefon 7216 5838 eller Dagtilbudsleder Sus Frølund på telefon 7216 5500, hvis du vil høre mere om Dagtilbudslederstillingen og gerne vil besøge Børnehuset Søndersø.

Ansøgningsfrist er fredag den 28/1 kl. 12.00
Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler onsdag den 2/2 og anden runde tirsdag den 8/2. Begge dage om eftermiddagen.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og forhåndsaftale på løntrin 47 plus faste tillæg, samt tillæg for ledererfaring og for cand.pæd. eller diplom i ledelse.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg
I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange Dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 5.600 kr. årligt til alle pædagoger og støttepædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=73580079)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Værløse
  • Fredag den 28. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bude i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude i Værløse over tid

Dato Alle jobs som bude
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0