Rekrutteringsfirma

Butikschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Har du lyst til at gå forrest som butikschef i Tvis Køkkener i Silkeborg? Så venter der en stor ledelsesmæssig opgave for dig, som kan få butikken til at shine, skabe resultater og sikre et højt medarbejderengagement.

Et stærkt køkkenbrand med en stærk vinderkultur


Tvis Køkkener sælger køkken-, bad- og garderobeløsninger samt komplementære produkter og ydelser såsom hvidevarer, montage og andre håndværkerydelser. Tvis i Silkeborg indretter og sælger til både private og erhverv, ofte med byggestyring. Virksomheden er i en god og sund udvikling og for at være gearet til den fortsatte vækst, søger butikken nu en ny butikschef.

Som en synlig leder motiverer du dine ni medarbejdere og sikrer, at butikken til alle tider står knivskarpt. Du bliver en del af ledergruppen og refererer til direktør og indehaver, Poul Erik Pedersen. Som et led i et fremtidigt generationsskifte ville det være optimalt, hvis du har store ambitioner og kan se dig selv som indehaver af butikken på sigt.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Ledelse af de pt. 9 medarbejdere i privatteamet inkl. ugentlige briefinger og onboarding m.m.
  • Månedlige 1:1 samt årlige MUS og gagesamtaler
  • Kontinuerlig effektivisering af salgsprocessen inkl. budgetansvar
  • Overordnet ansvarlig for kvalitetssikring af leverancer og sagsstyring generelt
  • Udarbejdelse og ajourføring af vagtplan
  • Hands-on opgaver såsom at bistå ved komplekse reklamationssager samt koordinere montørressourcer

Købmand med kærlighed til køkkener


Vi er på udkig efter dig, som er en dygtig købmand med et godt kendskab til salg af køkkener. Som butikschef er det selvfølgelig vigtigt, at du trives med at have din daglige gang i butikken. Du brænder for at give kunderne en købsoplevelse udover det sædvanlige, og selv i travle perioder finder du tiden til at ordne butikken, så den fremstår præsentabel og inspirerende.

Du har solid erfaring med salgsledelse og ved, hvad der skal til for at skabe en stærk salgskultur og dertilhørende vindermentalitet. Du går gerne forrest som en synlig leder, der spiller sine medarbejdere gode ved at dele ud af dine velafprøvede metoder. Derudover har du styr på dine tal, og du motiveres af at nå fælles mål og vækstrater.

Det er desuden en stor fordel, hvis du IT-mæssigt har erfaring i Winner og Flow, men ingen betingelse. Din uddannelsesmæssige baggrund er sekundært i forhold til din erfaring med køkkenbranchen, eller som minimum med langvarige forbrugsgoder.

Et hus fuld af køkkenspecialister


Tvis Køkkener yder professionel vejledning omkring optimale inventarløsninger til køkken, bad og garderobe. Højkvalitetsprodukterne er funktionelle, smukke og skaber miljø og glæde i hjemmet. Det er ikke mindst takket være det stærke team bag Tvis Køkkener, som er kendetegnet ved den høje faglighed, det store resultatfokus og den specialiserede viden.

Blandt medarbejderne hersker et godt kollegaskab og et lige så stort drive. Værdierne ”ordentlighed, respekt, frihed, ansvarlighed, målrettethed og handling” er en del af det DNA, som indkapsler virksomheden.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Butikschef i Ikast

    ASSISTENT STORE MANAGER MATINIQUEMagasin Kgs. Nytorv, KøbenhavnASSISTENT STORE MANAGER MATINIQUEMagasin Kgs. Nytorv, KøbenhavnMagasin Kgs. Nytorv, KøbenhavnSom assistent store manager hos os .
    • Butikschef
    • Ikast
    Få mere info
  • Butikschef i Ikast

    Assisterende butikschef !SOLID CPH LUFTHAVN SØGER ASS. BUTIKSCHEFAssisterende butikschef!SOLID CPH LUFTHAVN SØGER ASS. BUTIKSCHEFHar du en drøm om en karriere i modebranchen? Har du en brænde..
    • Butikschef
    • Ikast
    Få mere info
  • Butikschef i Ikast

    COMPANYS ÅLBORG SØGER BUTIKSCHEFCOMPANYS ÅLBORG SØGER BUTIKSCHEF BRÆNDER DU FOR GOD KUNDESERVICE, ER DU EN DYGTIG LEDER OG HAR DU, SAMMEN MED VORES BUTIKSCHEF, LYST TIL AT STÅ I SPIDSEN FOR EN AF..
    • Butikschef
    • Ikast
    Få mere info
  • Butikschef (vikar) i Ikast

    COMPANYS WAVES SØGER BUTIKSCHEF TIL BARSELSVIKARIATCOMPANYS WAVES SØGER BUTIKSCHEF TIL BARSELSVIKARIAT Brænder du for ledelse, sætter du en ære i at gå forrest, elsker du mode og vil du arbejde m..
    • Butikschef
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som butikschef
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 1
4. juni 2024 3