Logistikassistent søges til Vedligeholdelsesområde Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vadum

Vil du være med til at gøre en forskel, og har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team? Så skal du læse videre her, Logistikelementet i Aalborg har nemlig brug for dig.

Om os

Logistikelementet hører organisatorisk under Vedligeholdelsesområde Aalborg. Logistikelementet er delt på to lokationer henholdsvis hovedsædet i Nørresundby og et fremskudt lager i Vadum. Vi er p.t. 15 medarbejdere og 2 lærlinge, som alle er placeret i Nørresundby. Den ledige stilling er nyoprettet og er på det fremskudte lager i Vadum.

Om stillingen

Du varetager den daglige drift med servicering af specialkøretøjer og jordudstyr. Her er de daglige opgaver bl.a. oplægning af materialer på lokationen, udlevering af materialer til ordrer, diskekspedition af interne kunder fra værkstederne, udsøgning af autoreservedele i elektroniske kataloger, lagerstyring, MRP, MDG samt udfærdigelser af indkøbsrekvisitioner.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, hvor vi i fællesskab planlægger, hvordan du opnår kvalificering og udvikling i jobbet.

Rejseaktivitet i forbindelse med kurser kan forekomme.

Om dig

Vi forestiller os at du er uddannet logistikassistent og gerne med speciale indenfor auto.

Du har gode sproglige egenskaber inden for dansk og engelsk, i skrift og tale, på et relevant fagligt niveau. Du har kørekort til kategori B, gaffeltruckcertifikat og gerne kørekort til kategori C.

Vi forventer desuden, at du har et grundlæggende PC-kendskab og erfaring med SAP.

Følgende personlige kompetencer vurderes afgørende for succes i stillingen:

• Fleksibilitet, samarbejde, struktureret, stabil og god kommunikation.

Du får en travl hverdag med muligheder for sparring og udvikling i et nært samarbejde med dine erfarne kolleger i Nørresundby, som dækker dig ind i de perioder, der er behov. Du får den nødvendige introduktion til opgaverne samt relevante kurser.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende
fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).
Basislønnen er 23.641,50 kr./mdr. Afhængig dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet, hvilket betyder, at du vil kunne blive bedt om at vise straffeattest til en evt. samtale.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Lars R. Jensen på telefonnr.: 2210 0757.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-sagsbehandler Mette Sanggaard Kristensen på telefonnr. 7281 9113.

Ansøgningsfristen er den 26. april 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks Vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde, modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivision består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Vadum.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Vadum
  • Søndag den 26. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i Vadum

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i Vadum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder i Vadum over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0