Rekrutteringsfirma

Bygningskonstruktør - der vil være med til at gøre en forskel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Brænder du for bæredygtigt byggeri, energioptimering og vedligeholdsfri materialer? Ønsker du en bred stilling, hvor du får ansvar for byggeprojekter fra salget er gennemført til aflevering af nøgle? Så kan det være dig, vi søger til denne stilling.


Om jobbet
Holm Huse har speciale i miljø- og energieffektivt modulbyggeri med vedligeholdsfri materialer. Virksomheden har udviklet et unikt produkt til række- og parcelhuse samt en effektiv montageproces, der er med til at sætte standarden i dansk modulbyggeri. Du får en vigtig rolle som konstruktør og projektleder, hvor du skal være med til at gennemføre byggeprojekterne fra start til slut. Virksomheden udvikler løbende konceptet, og du bliver en del af et stærkt team, der hele tiden holder fingeren på pulsen i forhold til nye materialer. Din rolle bliver bred, idet du både skal byggestyre projekterne i forhold til tidsplaner, styre byggepladsen og udarbejde byggetilladelser og tegninger.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Byggestyring af projekthuse fra opstart til aflevering
  • Byggepladsstyring/-indretning
  • Tegninger til produktion og til underleverandører
  • Styring af tidsplaner
  • Mangelhåndtering og kvalitetssikring
  • Prisaftaler med underleverandører samt godkendelser af fakturaer
  • Byggetilladelser og anden myndighedskontakt

Du bliver en af to Bygningskonstruktører, som har ansvar for egne projekter, så der vil være mulighed for faglig sparring og support. Din primære arbejdsplads er fra kontoret og produktionen i Holstebro da langt de fleste opgaver kan løses med mail og telefon, men du skal også forvente, at der kan være besøg på byggeplads, messer og lignende. Du får ikke direkte ledelsesansvar men forventes at indtage en ledende rolle overfor underleverandører og interne medarbejdere involveret i projektet. Du skal forvente at arbejde på 2-4 projekter parallelt afhængig af projektstørrelse.

Om dig
Du har den nødvendige og relevante byggefaglige uddannelse kombineret med nogle års praktisk erfaring, så du rent fagligt kan løse opgaven såvel styringsmæssigt, ledelsesmæssigt og tegningsmæssigt. Du er erfaren i Revit/Autocad, og har du særlige Revit kompetencer for eksempel til materialeudtræk eller lignende, er det en fordel. Det vil være en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund eller har arbejdet i en produktions/elementvirksomhed, men det er ikke et krav.

Du har formentlig allerede erfaring med indkøb og forhandling af priser samt har fundet din metode til at holde styr på alle underleverandører herunder i forhold til tidsplaner, kvalitet m.m. Du er opsøgende og tæt på dine opgaver, så du ved, hvor du skal holde fokus, som den dygtige forretningsmand, der ved, hvor han kan tjene sine penge. I det hele taget forventes du, at være åben for forandringer, interesseret i nye materialer og metoder, samt at du skal være selvledet, så du holder dig selv effektiv. Andre ting der kendetegner dig er godt samarbejde, hjælpsom og positiv. Du brænder for udvikling og forbedring og vil gøre det bedste for kunden, også når det betyder, der kommer højt tempo med deadlines, der skal nås.

Godt kendskab til Microsoft Office, særligt Excel, er en klar fordel. Du skal være god til at kommunikere klart og tydeligt såvel skriftligt som mundtligt på dansk og engelsk. Du skal have almindeligt kørekort.

Holm Huse tilbyder
Du tilbydes en spændende og udviklende stilling i en mindre organisation med en flad struktur, en ung og uformel omgangstone, og hvor der i høj grad arbejdes med frihed under ansvar. Der er plads til sjov og godt humør parallelt med at opgaven kræver seriøs fokus. Du lærer at håndtere alle aspekter i opførelsen af fabriksproducerede elementbyggerier. Du kommer tæt på udviklingsprocessen og nye materialer og får derfor chancen for at være med til at skabe rammerne om Danmarks bedst isolerede hus.

Om Holm Huse. Virksomhedens 15-20 ansatte har kontor og fabrik i Holstebro. Den ejerledede virksomhed har siden 1965 opført lavenergi boliger med vedligeholdsfri materialer. Et miljø- og energieffektivt produkt der løbende tilpasses og optimeres med nye materialer. Se mere på www.holmhuse.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Byggeleder

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggeleder til Stauning Byg

    Er du god til at holde overblik og motivere forskellige faggrupper på en byggeplads? Er kunderelationer samtidig vigtige for dig? Så kan det være dig, vi søger til teamet. På vegne af Stauning..
    • Byggeleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Byggeleder

    ByggelederIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garud..
    • Byggeleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Entreprenørmaskinmekaniker eller Landbrugsmaskinme...

    Vi søger en erfaren og dygtig mekaniker til vores værksted, der kan varetage service og vedligeholdelse af entreprenørmaskiner. Hvis du har erfaring med reparation af maskiner er du måske den rette..
    • Byggeleder
    • Bording
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1