Erfaren Sikringsspecialist/ingeniør til [xxxxx] i Ørestaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din erfaring som sikringsspecialist i spil, når du arbejder med rådgivning inden for anlægsteknik- og sikringsteknisk projektering af både relæbaserede og elektroniske anlæg, herunder er med til at styrke og videreudvikle afdelingens fagområder. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en baggrund indenfor signalsystemer for Jernbane, en lyst til at lære og dele ud af din viden og gerne med konkret erfaring inden for danske sikringsanlæg.
Er du vores nye Sikringsspecialist? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Signalafdeling - Digital Railway and Signalling afdeling

Som vores nye Sikringsspecialist bliver du en del af en professionel og kompetent afdeling, der leverer banetekniske løsninger og rådgivning inden for alle typer signalsystemer.

Vi er en velfungerende afdeling på ca. 30 dedikerede og passionerede kollegaer placeret i Rambølls hovedkontor i Ørestad. Vi dækker alle discipliner inden for sikringsanlæg og signalsystemer, fra anlægsteknisk rådgivning, detail projektering og ibrugtagning, til projektledelse, stadieplanlægning, system integration, samt drift og vedligehold. Vores opgaver spænder fra ældre relæbaserede anlæg til de nyeste ERTMS og CBTC baserede systemer, og vi løser opgaver i både Danmark og internationalt.

Du får derved muligheden for både at arbejde med eksisterende teknologier, samt vedligeholde eller opbygge kompetencer inden for projektering af fremtidens Digitale Jernbaner.

Du bliver en del af et professionelt, stærkt og committet Rail System Community bestående af 270 medarbejdere, samt et stærkt miljø inden for Signal, med mere end 120 trafik og Signal Ingeniører på tværs af Rambøll.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

Du vil få en central rolle i signal design gruppen, hvor vi særligt arbejder med detailprojektering af relæbaserede og fuld elektroniske anlæg. Opgaverne spænder fra analyse og planlægning, til detail projektering, kvalitetssikring og tilsyn af mindre og større opgaver inden for signal- og sikringsanlæg. Du vil indgå i et fagligt stærkt og engageret miljø, der spænder over nyuddannede kollegaer med den nyeste viden til meget erfarne medarbejdere, der har arbejdet med området i mange år.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du har en uddannelse som ingeniør, sikringstekniker eller lignende teknisk baggrund inden for automation
  • Du har erfaring med projektering af Danske sikringsanlæg. Det vil være en fordel med yderligere erfaring med fx Norske og Svenske anlæg.
  • Du er en rutineret bruger af IT-værktøjer
  • Erfaring med AutoCAD og gerne ProjectWise vil være et plus
  • Du er selvstændig og formulerer dig godt på dansk i både tale og skrift.
  • Du tale og skrive på engelsk

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er:

God til at samarbejde og har evnen til at omsætte din tekniske viden til værdiskabende rådgivning for dine kunder, samt trives og motiveres af arbejdet i et dynamisk arbejdsmiljø, med mange projekter, deadlines og mange interface partnere.

Velkommen til vores Transport-division

I Rambøll er vi 3.200 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 14.2.2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • København S

Lignende jobs

  • Byggeleder

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Senior Technical Safety Engineer - QRA/FERA

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info
  • Byggeleder i Frederiksberg

    Motiveres du af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du lysten til at projektere, når .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i København S over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
27. august 2024 1