Specialkonsulent søges til ledelsesteamet i Borgerservice i Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en del af ledelsesteamet i et dynamisk kontor med meget brugerkontakt, faglig ledelse og et tæt samarbejde med Udlændingestyrelsens fagkontorer? Så er jobbet som konsulent i Borgerservice i Næstved måske noget for dig.

Lidt om alt det vi tilbyder
Som specialkonsulent i Udlændingestyrelsens Borgerservice skal du som en del af ledelsesteamet stå i spidsen for det kontor i Center for Familie og Besøg, som vejleder brugere både ansigt til ansigt og telefonisk. Kontoret modtager også ansøgninger og optager biometri. Vi samarbejder tæt med fagkontorerne, og Borgerservice fungerer som Udlændingestyrelsens ansigt og stemme udadtil.

Din opgave vil rette sig mod den faglige understøttelse og faglige ledelse af Personlig Betjening i Borgerservice. Personlig Betjening består af fire teams i henholdsvis Næstved, Odense, Aarhus og Aalborg. Du vil sammen med specialkonsulenten i ledelsesteamet skulle samarbejde om opgaven.

Dit tjenestested bliver Næstved, men din primære opgave vil knytte sig til Borgerservice i Aalborg, Aarhus og Odense. Du skal have lyst til jævnligt at være fysisk til stede alle tre steder på skift, så din hverdag vil veksle mellem at arbejde i Næstved, Odense, Aarhus og Aalborg. Du skal også have lyst til at løse opgaven virtuelt fra Næstved. Du kommer til at løse opgaven sammen med ledelsesteamet. Hvert team har en teamkoordinator, som bliver dine tætte samarbejdspartnere.

Du skal trives med at udøve faglig ledelse, herunder i høj grad ved egen tilstedeværelse blandt medarbejderne i Borgerservices åbningstid.

Du skal desuden have lyst til og talent for driftsledelse og til, sammen med ledelsesteamet, løbende at udvikle og forbedre Borgerservice. Du får sparring og støtte i ledelsesopgaven fra kontorchefen og de andre i ledelsesteamet.

Du får omkring 55 engagerede kolleger i Borgerservice med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Det er vigtigt for os at have et godt fagligt og socialt fællesskab. Vi er uformelle og viden er noget, vi deler.

Udlændingestyrelsen tilbyder dig fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne cand.jur.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du kan byde ind med:

  • synlig faglig ledelse herunder en motiverende og anerkendende tilgang til den faglige ledelsesopgave
  • interesse for udlændinge- og forvaltningsretten, distanceledelse og organisationsudvikling
  • stærke kommunikative kompetencer, skriftligt såvel som mundtligt og et engagement, der smitter
  • lysten til selv at have brugerkontakt og en evne og lyst til, at sætte dig i brugerens sted
  • lysten til at løfte opgaven i fællesskab herunder gode samarbejdsevner og helhedssyn

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1