ERFAREN BYGGELEDER TIL BYGGERI ØST

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du være med til at skabe fremtidens byer? Kan du lide at arbejde med kunden som fokus? Og er du erfaren og selvkørende byggeleder? Så kom og bliv en del af vores team af stærke byggeledere.

BLIV EN DEL AF VORES BYGHERRERÅDGIVNINGS AFDELING I LYNGBY

I COWI Danmark bliver du en del af COWIs byggeri division. COWIs byggeri division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering samt bæredygtige løsninger.

I Lyngby er vi 85 bygherrerådgivere med vidt forskellige fagligheder. Vi har en kultur der hylder mangfoldigheden, og vi brænder alle for at levere værdi hos vores bygherrer.

COWIs bygherrerådgivning er de seneste år vokset betydeligt, og vi oplever en stadig stigende kundetilstrømning. Derfor søger vi erfarne byggeledere til spændende og komplekse projekter.

ALSIDIGE BYGGELEDELSESOPGAVER

Du vil blive en del af teamet på vores kontor i Lyngby med aktiviteter primært i det østlige Sjælland. Du vil referere til sektionslederen for området, men dit daglige omdrejningspunkt vil være dine projekter og kunder. Du vil på de større byggeprojekter indgå i et team af byggeledere, og her forventes det, at du kan varetage byggelederrollen på selvstændige entrepriser og udvalgte arbejdsområder. På mindre byggeprojekter vil du få selvstændigt byggelederansvar for alle fag. Vores byggeledere arbejder tæt sammen med vores projekterende fagspecialister. Byggeledelse udført af COWI udføres både som traditionel byggeledelse og som bygherrens byggeledelse, hvor man varetager bygherrens byggestyring.

I dit daglige arbejde vil du bl.a. få ansvar for:

  • overordnet koordinering af entreprenørernes aktiviteter
  • stå for forhandling med entreprenørerne omkring ændringer og økonomi i relation til kontrakter
  • følge op på fremdrift både ift. projekterende, tilsyn samt udførende parter
  • sikre byggeriet og formidle problemstillinger og beslutninger mellem partnerne både skriftligt og mundtligt
  • rapportere ift. fremdrift, kvalitet, risici samt økonomi
  • være bygherrens repræsentant på byggepladsen med daglige ledelsesansvar herunder koordinering og styring af fagtilsyn såvel internt som eksternt.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med stærke kommunikative evner, at du er god til at lytte, forstå parternes behov, at du kan bevare overblikket i tilspidsede situationer, at du tænker i helheder samt evner at prioritere dine opgaver.

Derudover at du:

  • har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende
  • har opnået en dyb og bred viden om byggeri gennem projektarbejde inden for bygge- og/eller anlægsprojekter fra entreprenør, rådgiver, bygherre eller arkitektsiden igennem minimum 5 år
  • har et indgående kendskab til ABR-, AB- og ABT-aftalesæt og har stor erfaring med kontraktforhandling
  • kender til brugen af digitale værktøjer og integration med BIM
  • har formentlig arbejdet med LEAN eller Last Planner systemer og planlægningsværktøjer som MS-project samt erfaring med Excel
  • kan bidrage med viden om udførelse og planlægning, byggeledelse, byggepladsindretning, montagemetoder samt logistik og sikkerhed og planlægning af fagtilsyn
  • kan identificere og håndtere forhindringer og identificere kritiske elementer i forsyningskæden
  • kan bidrage til planlægningen på større byggeopgaver og sikre bygbarhed under programmerings- og projekteringsfaserne herunder deltage i udarbejdelsen af udbudsdokumenter og udføre KS af hovedprojekt/udbudsprojekt
  • Kan bidrage med økonomiske kalkyler herunder udarbejdelse af budgetter og byggeregnskaber, udarbejdelse af tidsplaner herunder i projekteringsfaserne samt økonomi og tidsstyring og afrapportering under udførelsen
  • Kan udføre fagtilsyn og bygherretilsyn
  • Har erfaring med byggeledelse i såvel fagentrepriser, storentrepriser, hovedentreprise samt tilsyn og styring i totalentreprise
  • evner at formulere dig præcist i såvel skrift som tale på både dansk og engelsk.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder Nils Frederik Turpie på tlf. +45 4240 7759.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Nordsjælland
  • Søndag den 28. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2