Entrepriseleder - Renovering - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Er du motiveret af at have en central rolle i gennemførelsen af store renoveringsprojekter? Kan du lide at møde udfordringer i øjenhøjde? Og ikke altid vide, hvad der gemmer sig bag den næste væg? Så er du måske den entrepriseleder, vi er på udkig efter til vores team i Renovering.

Renoveringsafdelingen udfører blandt andet boliger, domiciler, hospitaler, skoler, kultur- og sportsfaciliteter, storcentre, biotek- og medicinalbyggerier. I MT Højgaard Danmark sætter vi projektet i centrum, gør hinanden gode og frem for alt arbejder vi sammen – et samarbejde om byggeriet med bygherren for bordenden og projektet i centrum.

Dit første projekt

Dit første konkrete renoveringsprojekt bliver kontorhuset Sankt Kjelds Gård på Østerbro. Vi er stolte over at Bygningsstyrelsen har valgt MT Højgaard Danmark til at renovere og modernisere 18.500 kvm, hvoraf de fleste af de nuværende arealer er udlagt som cellekontorer, som nu skal omdannes til storrumskontorer.

Opgaver og ansvarsområder

Som entrepriseleder bistår du som udgangspunkt projektchefen med den daglige byggepladsledelse, hvilket omfatter styring af alle fagentrepriserne, planlægning, styring og byggepladskoordinering samt løbende opfølgning på kvalitetssikring, arbejdsmiljø og økonomi. Du bliver en del af et større team af projektledere, entrepriseledere og produktionsledere. Du deltager aktivt som entrepriseleder i gennemførelsen fra start til slut og tager selvstændigt ansvar for egne entrepriser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • deltage aktivt som entrepriseleder i gennemførelsen af bygge- og renoveringsprojekter fra start til slut
  • få ansvar for forhandling og kontrahering af fagentrepriser og leverandører i tæt samarbejde med projektchefen
  • sikre overholdelse af kvalitet samt miljø- og sikkerhedskrav
  • skabe et godt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere og invitere til åben og faglig dialog

Du bliver tilknyttet vores kontor i Søborg, men du skal ikke regne med, at det er her din tid kommer til at ligge. Du skal trives med at arbejde på byggepladsen, for det er her det meste af din arbejdstid ligger.

Om dig

Vi forstiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende eventuelt suppleret med en håndværksmæssig uddannelse. Som den erfarne entrepriseleder har du overblik, styr på din projektledelse og mindst 5 års erfaring som entreprise- eller projektleder. Heriblandt styring af fag-, hoved- og totalentrepriser. Du er bevidst om, hvad det kræver af dig at gennemføre opgaverne på bedst mulig måde for alle parter. Du er vant til at arbejde med kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø og arbejdstilrettelæggelse. Vi ser positivt på, hvis du allerede har en arbejdsmiljøuddannelse, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

I MT Højgaard Danmark bliver du en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau, og dine kolleger er både ambitiøse og samarbejdsorienterede. Derudover er der rig mulighed for at blive videreuddannet, udvikle dig fagligt og stige i graderne, og du får en lønpakke, der afspejler de forventninger, vi stiller.

Ansøgning

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte seniorprojektchef Morten Steen Steensen på telefon +45 2270 6037. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

MT Højgaard Danmark er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i mere end 100 år. Vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Byggeleder

    Til AART i Roskilde søger vi en erfaren byggeleder, der er klar til at tage udfordringen op og stå i spidsen for gennemførelse af nogle af vores spændende byggeprojekter. Der er tale om en nøgl..
    • Byggeleder
    • København N
    Få mere info
  • Senior Technical Safety Engineer - QRA/FERA

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info
  • Entrepriseleder, El-infrastruktur

    Kunne du se dig selv i en rolle som entrepriseleder? Med vores omfattende aktiviteter og flere spændende infrastrukturordrer i horisonten, søger vi en pålidelig entrepriseleder, der ønsker at være .
    • Byggeleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Byggeleder til Sanering og nedrivningsarbejde

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
    • Byggeleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0