Marketing Automation Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Marketing Automation Specialist


Vil du være med til at udvikle datadrevet marketing på tværs af e-mail, web og paid media i en af Danmarks mest ambitiøse webshops? Så er det måske dig, vi leder efter.

Om stillingen

Dit primære ansvar vil være at udvikle automatiserede e-mailmarketing kampagner og always on-flows samt udarbejde cross channel-initiativer i samarbejde med vores specialister i paid/social media og webpersonalisering.

E-mailmarketing er en meget vigtig kanal for Lomax, og din rolle bliver derfor central for udviklingen af Lomax’ digitale marketingindsats. Desuden bliver du også en vigtig spiller ift. at strukturere kundedata, så vi bliver endnu bedre til at skabe mersalg og loyale kunder. Du kommer til at arbejde med et avanceret, digitalt teknologilandskab, som bl.a. inkluderer Oracle Responsys, Rich Relevance, Sitecore og Google. Vi forventer derfor, at du kan bidrage til at skabe et effektivt og sammenhængende datasetup.

I det daglige kommer du til at arbejde intensivt med kundedata, segmentering og personalisering, og det er dit ansvar, at Lomax’ e-mailmarketing understøtter de øvrige digitale kanaler og skaber størst mulig værdi for Lomax’ kunder. Du bliver en del af Lomax’ onlineteam, som består af et ambitiøst ekspertteam på 15 medarbejdere, så du får rig mulighed for at sparre og dele viden med andre specialister.

Hvem er du?

Du har minimum 3-5 års erfaring inden for e-mailmarketing og har arbejdet intensivt med segmentering, automatisering og personalisering i systemer som Oracle Responsys, Agillic, Salesforce Marketing Cloud eller Adobe Campaign.

Vi forventer desuden, at du har erfaring med:

  • Design af datamodeller og udveksling af data mellem e-mailmarketing, CRM og e-commerce platforme
  • Analyse af kundedata og segmentering til brug i personaliserede kampagner og trigger flows
  • Splittest, analyse og optimering af e-mailkampagner
  • Personalisering af e-mails med dynamisk indhold, og du har gerne arbejdet med integration til webpersonalisering (Rich Relevance, Raptor eller lignede)
  • Design og udvikling af always on-flows med brug af data fra e-commerce som abandoned cart og genkøbsprogrammer
  • Cross channel-kampagner på tværs af e-mail, webpersonalisering og re-targeting på paid og social media.

Det vil i øvrigt være en fordel, hvis du har arbejdet med dataanalyse i f.eks. Google Analytics, BigQuery, Segment.com eller lignende platforme og har interesse for at lære mere om machine learning og cross channel marketing automation.

Vi tilbyder

Når du starter ved os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider. Du kommer til at sidde i vores onlineafdeling på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send os din ansøgning og CV i PDF-format via funktionen "Send ansøgning". Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of e-commerce, Kurt Baumgarten på telefon 47 36 80 30 eller HR-koordinator, Anders Bendorff på telefon 24 62 19 65. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Lomax A/S

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 30.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv.


Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.


Du kan se mere om Lomax på www.lomax.dk eller følge os på https://www.facebook.com/lomaxdk/ og https://www.linkedin.com/company/lomax-as/


Se mere på vores ansøgersite: https://lomax.brandero.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=37666d11)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Frederikssund
  • Onsdag den 26. juni 2019

Lignende jobs

  • Process Professional til Drug Substance Production

    Har du lyst til at arbejde i en produktionsafdeling i rivende udvikling? Er du omstillingsparat og lærenem?Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Production, der er en dynamisk og de..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Production Supporter

    Do you have experience with aseptic work and cell culture processes (CEF), and do you like to take on a great professional responsibility and always ensure your process is compliant? Then you might..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • [xxxxx]søger medarbejdere indenfor elektronikmonta...

    Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollega..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Production Area Cleaner

    Do you pay attention to detail? Do you enjoy working in a team? Are you skilled and dedicated in creating a clean and orderly environment?The positionAs a Production Area Cleaner, you will be..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0