[xxxxx] søger studentermedhjælper til produktion af branchefilm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hele Sjælland

ZBC søger studentermedhjælper til produktion af branchefilm


Verden er til at forandre. Vær med til at udvikle fremtidens uddannelser.

Er du en ørn til at redigere film? Har du teknisk snilde og kan du analyser og udvælge det rette indhold til at skabe gode korte videointerviews?

Vil du være med til at skabe læringsindhold der motiverer på erhvervsuddannelserne og bidrage til arbejdet med ZBC’s mission om at uddanne til fremtiden?

Så er du måske vores nye kollega i stillingen som studentermedhjælper med tiltrædelse hurtigst muligt.

Om jobbet
ZBC, en af Danmarks største erhvervsskoler, arbejder med et stort onboardingprojekt, der skal inspirere elever, der starter uddannelse til deres fremtidige arbejdsliv.

Forløbet skal ud på omkring 40 uddannelser, som ligger bredt i hele Region Sjælland. Forløbet rummer en række videointerviews, hvor eleverne møder og hører fortællinger fra virkeligheden bl.a. via arbejdsgivere og elever i praktik i praksis.

Du vil hare tæt kontakt med vores projektleder i arbejdet med onboardingprojekt. Derudover bliver du tilknyttet ZBC’s markedsafdeling, hvor vi sidder 11 udviklingskonsulenter.

Du bliver en del af et innovativt og ambitiøst miljø med højt til loftet, hvor vi brænder for at skabe fremtidens erhvervsuddannelser.

Teamets primære opgave er at understøtte organisationen i at levere uddannelse med kvalitet.

Du får berøring med en masse forskellige erhvervsuddannelser og virksomheder gennem redigeringsarbejdet, hvor det bliver din opgave, at få nuancer inden for branchen og den faglige stolthed til at skinne igennem i de forskellige videointerviews.

Hovedparten af arbejdet er selvstændigt ift. redigering. Der er derfor god mulighed for hjemmearbejde eller at sidde på en af vores adresser.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • At redigere film ud fra en produktionsguide
  • Udvælge videoklip fra interviews så de passer til målgruppen
  • Teknisk og kreativt at færdiggøre filmene, så de er klar til brug

Om dig

  • Du har kompetencer til selvstændigt at kunne redigere film og færdiggøre dem, så de er klar til brug.
  • Du har tekniks snilde og forståelse for videokommunikation.
  • Du har erfaring med videoredigering og kan redigere efter en produktionsguide
  • Du kan overskue at strukturere allerede optaget materiale og sammensætte det til færdige film.
  • Du kan selvstændigt redigere film i Premium Rush eller iMovie.
  • Du kan arbejde selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver.

Vi tilbyder

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job, hvor du kan være med til at gøre en forskel for udviklingen af vores erhvervsuddannelser samt få gode og ambitiøse kolleger, der elsker at nørde og udvikle så vores uddannelser matcher fremtiden.

Som medarbejder hos os, bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

Ansættelse
Der er tale om et studiejob på 15 timer om ugen i gennemsnit. Vi ser frem til at byde dig velkommen 1. november 2021 og gerne før.

Ansættelsen er på ZBC – som udgangspunkt med tjenestested på Selandia Park 6, 4100 Ringsted.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer - Det Statslige Område har indgået fællesoverenskomt (OAO-S-fællesoverenskomsten) og HK stat.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Videoansøgninger (af få minutters varighed) modtages meget gerne.

Vi skal have din ansøgning den 4. oktober 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler og ønsker at ansætte den rette kandidat hurtigst muligt. Der træffes først beslutning om ansættelse efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Nina J. Dahl, udviklingskonsulent og projektleder, på telefon 31935653

eller Peter Bruus, afdelingsleder, på telefon 41721032 eller [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Kalundborg

    Vi er en stabil virksomhed, som har fejret 45-års jubilæum og som tæller over 500 glade medarbejdere. Vi er stolte af vores store medarbejdertilfredshed og -loyalitet og at alle bidrager positivt t..
    • Bygningsarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kvistgård

    This position requires a keen eye for detail and a robust analytical skill set to collect and compile data from various production performance sources. Conducting exploratory data analysis is cruci..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Bygningsarbejder (vikar) i Frederikssund

    Til en af Danmarks store fødevarevirksomheder – med hovedkontor, ledelse og produktion i Danmark – søger vi en medarbejder til fast nat i en tidsbestemt periode (start hurtigst muligt – til d. 1. a..
    • Bygningsarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Brøndby

    PostNord Søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Brøndby - Nathold deltid Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget a..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
5. juli 2024 140
4. juli 2024 139
3. juli 2024 139
2. juli 2024 131
1. juli 2024 126
30. juni 2024 132
29. juni 2024 135
28. juni 2024 137
27. juni 2024 139
26. juni 2024 135
25. juni 2024 135
24. juni 2024 134
23. juni 2024 134
22. juni 2024 131
21. juni 2024 130
20. juni 2024 124
19. juni 2024 127
18. juni 2024 125
17. juni 2024 123
16. juni 2024 124
15. juni 2024 125
14. juni 2024 122
13. juni 2024 119
12. juni 2024 123
11. juni 2024 123
10. juni 2024 128
9. juni 2024 130
8. juni 2024 130
7. juni 2024 133
6. juni 2024 132
5. juni 2024 138