Dygtig håndværker til Device produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

  • Manufacturing
  • Hillerød

Tør du prøve kræfter med vores højautomatiske produktionsudstyr? Vil du være med til at sikre leverancen af devices til vores kunder? Er du klar til at tage ansvar og vise initiativ i et miljø, hvor vi arbejder systematisk med cLEAN®, udfordrer status quo og stræber efter at gøre en forskel?

Så er du måske den nye engagerede kollega, vi søger i Device Manufacturing and Sourcing (DMS), Pre-assembly Production i Hillerød. Vi er et team med 50 maskinoperatører og 13 håndværkere, som betjener 3 fuldautomatiske produktionslinjer.

Vi søger en dygtig håndværker (F3) med ”tjek på automatikken” til at vedligeholde og udvikle driften på vores højteknologiske udstyr.

Stillingen er et 24 måneders vikariat med skifteholdsarbejde.

Om afdelingen

I vores afdeling har vi til opgave at samle motormoduler til FlexTouch® og FlexPro®, som er en engangspen, der kan benyttes til væksthormon og insulin. Derudover gennemfører vi test til fremtidens nye devices samt support til vores produktionslinjer i resten af verden.

I hele afdelingen får du 100 nye kollegaer – operatører, håndværkere, ingeniører og specialister, som alle er klar til at tage godt imod dig. Du vil indgå i et dynamisk team med høje ambitioner og et godt samarbejde på tværs af faglighed. Tonen er uformel, vi interesserer os for hinanden, og du vil altid have kompetente og dedikerede kollegaer at sparre med.

Jobbet

Du bliver en del af et dynamisk produktionsmiljø. Vi har fokus på Lean Manufacturing; løbende forbedringer, procesoptimering og systematisk problemløsning, der alle udgør en vigtig del af dagligdagen i vores produktion. Der stilles krav til vores medarbejdere om stor forandringsparathed og evne til at se muligheder frem for begrænsninger.

Du får i det daglige arbejde en bred kontaktflade med kolleger fra andre teams. Det kan være ved arbejde med systematisk problemløsning, hvor du i dialog med supportere bidrager til at lokalisere og rette fejl, så man sammen finder en holdbar løsning, som afhjælper fremtidig gentagelse af problemet.

Udfordringerne er mange, og derfor forventes du at bidrage med en positive indstilling, så vi i fællesskab når i mål. Vi træner dig i vores linjer, og du skal have lyst til at medvirke til løsning af tekniske problemstillinger og forbedringer, både selvstændigt, i team og ikke mindst med andre faggrupper.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er uddannet automatikmekaniker, industrielektriker, maskinarbejder eller har en anden mekanisk uddannelse. Det er en fordel, hvis du har interesse og kompetencer indenfor el, automatik og styring, og vi ser det også som en stor fordel, hvis du har kendskab til fejlfinding på automatiske anlæg. Brugen af data er en central del af arbejdet i vores område, så du skal være fortrolig med at træffe beslutninger og handle på baggrund af tilgængelige data.

Det er nødvendigt, at du er fortrolig med PC-arbejde, da brug af disse danner grundlag for en stor del af vores processer. Det er vigtigt, at du har god kvalitetsforståelse, da vi arbejder indenfor ISO/GMP.

Som person skal du have gode samarbejdsevner og et opsøgende service mindset. Du er fleksibel med stor ansvarsfølelse og en god portion gåpåmod. Du er en team player og en god kollega, der altid er parat til at give en hånd med. Endvidere lægger vi vægt på, at du har ordenssans samt et godt humør.

Om Novo Nordisk

Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Associate Manager Kenneth Jessen på tlf. +45 3075 0721 eller Associate Manager Chris Arnrød Andersen på tlf. +45 3075 2190.

Ansøgningsfrist

Den 15. december 2019

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Process Professional til Drug Substance Production

    Har du lyst til at arbejde i en produktionsafdeling i rivende udvikling? Er du omstillingsparat og lærenem?Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Production, der er en dynamisk og de..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Production Supporter

    Do you have experience with aseptic work and cell culture processes (CEF), and do you like to take on a great professional responsibility and always ensure your process is compliant? Then you might..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • [xxxxx]søger medarbejdere indenfor elektronikmonta...

    Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollega..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Production Area Cleaner

    Do you pay attention to detail? Do you enjoy working in a team? Are you skilled and dedicated in creating a clean and orderly environment?The positionAs a Production Area Cleaner, you will be..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1