Arbejdsledere til [xxxxx] i Kastrup Lufthavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

I SERWIZ tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder inden for forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. SERWIZs vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet.

Vi søger arbejdsledere til vores team i Kastrup Lufthavn, hvor vi dagligt sørger for, at flyene er rengjorte til tiden. Du vil indgå i et team af arbejdsledere med ansvar for at koordinere afviklingen af dagens opgaver. Vi tilrettelægger arbejdet i en fast turnus, hvor der arbejdes i tohold-skift (morgen- og aftenhold), med vagter både på hverdage og i weekender.

Du vil som arbejdsleder håndtere forskelligartede arbejdsopgaver rettet mod kunder, medarbejdere og den interne drift. De overordnede arbejdsopgaver er bl.a. at:

  • Planlægge og koordinere udførelsen af de daglige driftsopgaver, herunder tilsikring af en jævn fordeling af arbejdsopgaver mellem medarbejdere og på dagen
  • Sikre, at de rette medarbejdere står klar til at udføre arbejde for vores kunder til tiden – hvert minut tæller
  • Facilitere klar og imødekommende kommunikation til kunder og samarbejdspartnere
  • Sikre kvalitets- og serviceniveauet via god planlægning og udføre kvalitetskontrol
  • Lede, udvikle og følge op på medarbejder performance
  • Sikre relevant introduktion og information til medarbejdere
  • Sørge for dialog med medarbejderne og skabe rammer for trivsel, herunder god stemning og omgangstone
  • Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø ved at sørge for, at medarbejderne anvender korrekte værnemidler og at arbejdet udføres i henhold til arbejdsmiljøreglerne.

Du vil som arbejdsleder træffe og udføre de daglige ledelsesbeslutninger i overensstemmelse med gældende processer og retningslinjer for arbejdet. Vi sørger for den nødvendige introduktion til arbejdsopgaverne, så vi sammen sikrer, at du får succes i jobbet.

Din profil
Du har relevant erfaring med ledelse fra tidligere stillinger, gerne fra produktions- eller transportmiljø eller lignende, hvor den daglige drift er i fokus. Du kan lide forandringer, og at der ikke er to dage som er ens, hvorfor du skal have en proaktiv tilgang til arbejdsdagen og dens opgaver. Du er struktureret og ordensmenneske, tager ansvar for opgavernes udførelse og er mødestabil. Du har kendskab til vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og er altid opmærksom på sikkerhed og følger de fastsatte regler og instrukser. Du er god til at kommunikere i en positiv og motiverende tone uanset omfanget af arbejdsopgaver. Sidst, men ikke mindst har du gode IT-kundskaber og kan begå dig på dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Til den rette kandidat tilbyder vi gode arbejdsforhold og ansættelse i en dansk virksomhed med plads til faglige og personlige udviklingsmuligheder og dygtige kolleger. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Lyder dette som det næste skridt i karrieren, bedes du uploade ansøgning og CV via knappen ”Søg stillingen”. Vi behandler løbende indkommende ansøgninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Kastrup
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt.Om du er ene mand eller .
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Join our team We are in search of a driven and curious intern to join our Buying & Production team. You will be a part of a fast-growing global brand, and a dynamic team powered by ambition, pa..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Brænder du for at arbejde med planlægning, at sikre produktionsdata og at udarbejde analyser, som gør, at Metroen altid kører? Nøglepunkter for stillingen er teknisk indsigt samt en grundlæggende..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0