Engageret håndværker med gå-på-mod til højteknologisk pakkelinje - Oral Finished Products

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

  • Manufacturing
  • Måløv

Søger du nye udfordringer, og kan du se dig selv som en del af et hold, der hver dag gør en forskel og sikrer en stabil tabletproduktion til patienter med diabetes på globalt plan? Vi gør en dyd ud af, at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde - samtidig med, at vi har stor fokus på at levere support i rette kvalitet og til rette tid. Vi er på udkig efter en medarbejder med de rette kompetencer, vilje og lyst til at komme med på denne spændende rejse og være en del af vores dygtige team.

Om afdelingen

OFP er organisatorisk placeret i Product Supply (produktionen), der globalt set beskæftiger ca. 14.000 af Novo Nordisk mere end 43.000 ansatte. I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi omtrent 400 engagerede kolleger i Måløv. Vi har store ambitioner for fremtiden og arbejder hårdt på at få vores nye produkt succesfuldt på markedet. Vi lykkedes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

OFP Production består af ca. 160 dedikerede medarbejdere fordelt på 2 områder; Pack og Bulk Production. I Pack har vi fokus på ramp-up af pakkelinjen, så vi hele tiden er klar til at levere til tiden.

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og en kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.

Jobbet

Dit primære arbejdsområde vil være på vores helt nyetablerede pakkelinje. Pakkelinjen er lang og kompleks, den spænder fra en blistermaskine til de færdigpakkede paller, så der er masser af spændende opgaver at kaste sig over.

Du får medansvar for at planlægge og gennemføre vedligehold, så udstyret er i complaince efter gældende GMP-krav. Du sørger for, at de alsidige udfordringer der løbende kommer håndteres hurtigt, effektivt og struktureret. Fejlfinding og problemløsning på udstyr/anlæg, herunder koordinerer implementering og test, vil blive aktuelt i forbindelse med afvigelser og nedbrud. Ad-hoc opgaver og hjælp til vores andre områder må desuden forventes.

Da vores produktionsfaciliteter er helt nye betyder det, at du vil være med til at optimere driften og vedligeholdelsessystemerne (SAP PM). Vi er en GMP-produktion med en del dokumentation, derfor er det en fordel, hvis du har naturlig flair for administrative opgaver.

Jobbet er med 3 holdsskift – 4 dage på nat, 5 dage på aften, 2 uger på daghold. Du skal være forberedt på, at produktionen senere ændres til 24/7 produktion og du kan indgå i denne vagtplan.

Jobbet er en F3.

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse som automatiktekniker, industriteknikker eller en anden el-teknisk eller håndværksmæssig baggrund. Men vigtigst er, at du kender til den pharmaceutiske industri og har stor interesse for produktionsudstyr - gerne pakkemaskiner.

Du foretrækker at arbejde i et dynamisk miljø og formår at træffe beslutninger på gulvet uden at kompromittere kvalitet eller arbejdsmiljø. Du er struktureret, målrettet og arbejder godt både selvstændigt og i grupper. Som person er du forandringsparat, stræber efter at søge de optimale løsninger indenfor givne GMP-rammer.

Kontakt

For yderligere informationer, venligst kontakt Thomas Hvidman Hansen +45 30 75 20 73.

Deadline

18. Feb. 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Måløv
  • Tirsdag den 18. februar 2020

Lignende jobs

  • PÅ VEGNE AF COPENHAGEN SENSOR TECHNOLOGY A/S SØGER...

    Kan du lide at arbejde i et godt og til tider tempofyldt miljø med meget alsidige opgaver, så er vi måske et match. Copenhagen Sensor Technology A/S er en mindre produktionsvirksomhed m..
    • Bygningsarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Associate Manager - Evening production

    Associate Manager for evening production Do you want to be a part of the production team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Production Planner

    Senior/Production PlannerDo you want to be a part of the Supply Chain in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to .
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Medarbejder søges til pumpemontage

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Måløv over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0