Håndværker til Teknisk Support for tabletproduktion - fast stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

  • Manufacturing
  • Måløv

I Novo Nordisk og Oral Finished Products (OFP) er vi lykkedes med at være først på markedet med en tablet indeholdende et GLP-1 baseret lægemiddelstof. Det betyder, at mennesker der i dag lever med diabetes, og som regel er nødt til at indtage medicin ved injektion gennem huden, nu har et oralt alternativ (tabletter) som behandlingsform. En historisk bedrift, som kan gøre livet nemmere for mange millioner mennesker med diabetes.

Vi er ovenud stolte af at være med på denne rejse, og nu søger vi efter flere dygtige og servicemindede håndværkere, som er klar på at supportere vores tabletproduktion med teknisk viden og god service.

Der er tale om faste stillinger.

Om afdelingen

OFP er organisatorisk placeret i Product Supply (produktionen), der globalt set beskæftiger ca. 14.000 af Novo Nordisk mere end 43.000 ansatte. I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi omtrent 400 engagerede kolleger i Måløv. Vi lykkedes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

Teknisk Support består af ca. 60 medarbejdere fordelt på fire teams. Du vil komme til at indgå i Maintenance teamet, som lige nu består af 18 medarbejdere, der varetager alle vedligeholdses- og kalibreringsaktiviteter i vores produktionsfaciliteter samt er ansvarlig for vores produktionsbygninger.

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Vi ved hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.

Jobbet

Vi søger dygtige, fleksible og fagligt stærke håndværkere til Maintenance teamet. De primære opgaver vil være vedligeholdelse af udstyr inden for HVAC, Clean utility og produktionsudstyr, hertil fejlfinding og support samt diverse ad-hoc opgaver. Du vil få ansvar for at planlægge og gennemføre vedligehold, så udstyret er i complaince med GMP-krav samt, at de alsidige udfordringer, der løbende kommer, håndteres hurtigt, effektivt og struktureret. Håndtering af eksterne i forbindelse med eksterne vedligehold eller service, vil være en del af arbejdet.

Det hele foregår i et GMP-reguleret miljø, hvor dokumentation er altafgørende. Dette er en fast del af arbejdsopgaverne, som du skal have lyst til og kunne se værdien af. Vi arbejder ud fra produktionsfilosofien LEAN i teamet, hvilket betyder, at analyser er databaserede og løsningerne velgennemtænkte – dette er en stor del af vores hverdag.

I afdelingen har vi et godt arbejdsmiljø og nyder at hjælpe og grine med hinanden. Det skal være sjovt at gå på arbejde – og så er vi selvfølgelig stolte af, at vi er med til at hjælpe patienter verden over.

Stillingerne er alle på skiftehold (24/7 drift), og er placeret i en lønkategori F4 jf. Novo Nordisk lønaftaler.

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse som automatiktekniker, industriteknikker eller anden El-teknisk baggrund. Men vigtigst er, at du har erfaring med ovennævnte udstyr, så du hurtigt kan sætte dig ind i tingene. Erfaring indenfor den pharmaceutiske industri vil være en fordel men ikke nødvendigvis et krav.

Du foretrækker at arbejde i et dynamisk miljø og formår at træffe beslutninger på gulvet uden at kompromittere kvalitet eller arbejdsmiljø. Du er struktureret, målrettet og arbejder godt både selvstændigt og i grupper. Som person er du forandringsparat, og stræber efter de optimale løsninger indenfor givne GMP-rammer.

Om Oral Finished Products i Novo Nordisk

I 2004 startede en ambitiøs og banebrydende rejse mod at blive verdens første medicinalvirksomhed, der leverer GLP-1 baserede-tabletter til markedet. Her mange år efter er vi så langt, at flere millioner patienter med type 2 diabetes har et oralt tablet alternativ til injicérbare præparater. Et resultatet af dygtige, innovative og engagerede medarbejders indsats, som alle er stolte af at bruge deres dedikation til at sætte helt nye standarder inden for diabetesbehandling. Kom med ombord på vores rejse – her er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Kontakt

For yderligere informationer, venligst kontakt Morten Damm Justesen + 45 3075 9345

Deadline

23.august 2020 – samtaler afholdes løbende.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Måløv
  • Søndag den 23. august 2020

Lignende jobs

  • PÅ VEGNE AF COPENHAGEN SENSOR TECHNOLOGY A/S SØGER...

    Kan du lide at arbejde i et godt og til tider tempofyldt miljø med meget alsidige opgaver, så er vi måske et match. Copenhagen Sensor Technology A/S er en mindre produktionsvirksomhed m..
    • Bygningsarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Associate Manager - Evening production

    Associate Manager for evening production Do you want to be a part of the production team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Production Planner

    Senior/Production PlannerDo you want to be a part of the Supply Chain in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to .
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Medarbejder søges til pumpemontage

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Måløv over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0