Medarbejder søges til beskæftigelsesafdelingen i Nyborg Fængsel - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Nyborg Fængsel søger pr. 1. april 2022 en fuldtidsmedarbejder med primær beskæftigelse af indsatte. Har du lyst til at gøre en forskel for indsatte i Kriminalforsorgen, hvor vi har fokus på at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet? Så er stillingen måske noget for dig.

Om jobbet:
Stillingen tilbyder et meget spændende arbejde med masser af udfordringer, og engagerede og fagligt dygtige kolleger. Meningsfuld beskæftigelse under afsoningen af en fængselsstraf er et af de resocialiserende tiltag, den indsatte tilbydes.

Beskæftigelsen i Nyborg Fængsel rummer en række værksteder: grafisk værksted, sy værksted, pakkeri, kafferisteri, tømrerværksted og montageværksted. Cellearbejde er ligeledes en beskæftigelsesform, der varetages af værkmestre.

Du indgår i fængslets beskæftigelsestilbud, hvor du vil indgå i en rotationsordning, således du stifter bekendtskab med alle værksteder. Dette gøres med fokus på meningsfuld beskæftigelse samt kompetenceløft af de indsatte. Du skal kunne skabe engagement og motivation for beskæftigelse hos de indsatte, mens de afsoner i Nyborg Fængsel, under de rammer der er i et lukket fængsel. Det betyder blandt andet, at du i den daglige drift skal sikre, at de indsatte tilegner sig kompetencer og erfaringer, til brug på ordinære arbejdspladser efter afsoning.

Som en del af beskæftigelsen vil du indgå i et team af værkmestre med forskellige fagligheder. Der stilles krav om stor grad af fleksibilitet og fokus på optimal fordeling af ressourcer ift. værkmestrenes samlede opgave.

De daglige arbejdsopgaver består hovedsageligt af:

  • Beskæftigelse af de indsatte på fængslets værksteder og cellearbejde
  • Motivation, støtte og fastholdelse af de indsatte i et arbejdsforløb
  • Tværfagligt samarbejde med øvrige faggrupper om de indsattes afsoningsforløb
  • Sagsbehandling i samarbejde med socialrådgivere og fængselsbetjente

Vi forventer, at du:

  • Har relevant uddannelsesmæssig baggrund, med hvilken du formår at skabe motivation og engagement hos indsatte. Det kan fx være en erhvervsuddannelse, ejendomsserviceteknikker eller socialfaglig baggrund
  • Har lyst til at bruge din faglighed til at beskæftige, vejlede og undervise indsatte på forskellige niveauer
  • Motiveres gennem arbejde med mennesker og resocialisering
  • Er indstillet på - og har evner for tværfagligt samarbejde med forskellige faggrupper
  • Er initiativrig, alsidig og fleksibel og arbejder løsningsorienteret
  • Kan samarbejde på tværs i institutionen med andre faggrupper, herunder være fleksibel i forhold til afløsning på øvrige arbejdspladser og belægsafdelinger i fængslet
  • Har et positivt menneskesyn

Vi tilbyder:

  • Et arbejde, hvor du er med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave
  • Et arbejde, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt
  • En afvekslende hverdag i et fagligt dynamisk team

Får du stillingen, skal du uddannes som værkmester
Værkmestre i Kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe, og du skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjentene. Uddannelsen til værkmester tager 2 år, hvor der størstedelen af tiden arbejdes på Nyborg Fængsel, og der vil desuden være skoleophold på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød eller Møgelkær. Der er løn under hele uddannelsen.

Du kan læse mere om jobbet som værkmester i Kriminalforsorgen her: Værkmester - Kriminalforsorgen

Du kan læse mere om optagelseskrav, herunder fysiske krav og studiekrav, som er de damme som på fængselsbetjentuddannelsen her: Bliv fængselsbetjent | Vi arbejder for mennesker og samfund (blivfaengselsbetjent.dk)

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold Tjenestemandsloven og gældende aftale om indplacering af uniformeret personale i Kriminalforsorgen og principperne i Ny Løn. Indplaceringen sker i løngruppe 2 eller løngruppe 3 afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Institution Nyborg, Nyborg Fængsel, Vindingevej 36, 5800 Nyborg.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. april 2022, hvor uddannelsen ligeledes starter. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Om arbejdspladsen:

Institution Nyborg er én blandt 24 institutioner i Kriminalforsorgen og består af Nyborg Fængsel, der et af landets 5 lukkede fængsler. Nyborg Fængsel har aktuelt en kapacitet på ca. 330 pladser – heraf 98 pladser i et særskilt arrestafsnit. Fængslet har cirka 230 medarbejdere, hvoraf 130 medarbejdere er fængselsbetjente i turnustjeneste. Foruden fængselsbetjente er der ansat civile medarbejdere med forskellige faglige baggrunde såsom socialrådgivere, sygeplejersker, fængselspræst, administrative medarbejdere, lærere og håndværkere.

Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 10. februar 2022.

Når du søger stillingen, vil du skulle gennemføre en optagelsesproces umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Processen består af en fysisk test og et interview hos Kriminalforsorgens rekrutteringsteam. Såfremt du efter optagelsesprocessen bliver erklæret egnet til uddannelsen, vil du efterfølgende blive inviteret til en afsluttende samtale på Nyborg Fængsel.

Hvis du i forvejen er tjenestemand skal du senest den 16. februar 2022 have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste leder.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Inden en eventuel ansættelse skal vi modtage dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser og eksamensbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, skal du medbringe billedidentifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger:
Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til fg. enhedschef Michael Wikkelsøe på telefon 7255 9760 eller enhedsleder Janne Jensen på telefon 7255 9742. Spørgsmål om uddannelsesforløb og optagelseskrav kan rettes til HR konsulent Dion Christensen på telefon 7255 4745.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Nyborg
  • Torsdag den 10. februar 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Odense C

    1 Allround betonarbejdere med erfaring til Odense søgesFor en virksomhed søger vi 1 betonarbejder/ jernbinder med god erfaring til et job i Odense Du skal kunne lave alt inden for beton arbejde, el..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Årslev

    Institution Midtfyn søger pr.1.september 2024 eller snarest muligt derefter 1 værkmester/værkmester på prøve (tjenestemandsstilling) til beskæftigelsen på Søbysøgård Fængsel, lukket afdeling. V..
    • Bygningsarbejder
    • Årslev
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Middelfart

    Er du elektriker og leder du efter nye udfordringer, hvor din erfaring og faglige kunnen vil blive efterspurgt og værdsat, er det lige dig vi mangler. Vi tilbyder et selvstændigt job i en afdelin..
    • Bygningsarbejder
    • Middelfart
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Aarup

    Micro Technic søger en erfaren og alsidig service- og produktionsmedarbejder til vores dynamiske team. Hvis du har en solid håndværksmæssig baggrund og interesse for produktion, har vi den perfekte..
    • Bygningsarbejder
    • Aarup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2