Kan du udvikle fremtidssikre IT-løsninger i en produktionsvirksomhed, Grenå

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Og kan du kombinere en solid viden om ERP-systemer med en god forretningsforståelse og erfaring fra produktionsvirksomheder? Så er du måske det helt rigtige match til dette job.

Terma er en højteknologisk og innovativ virksomhed, der udvikler produkter og systemer til forsvar, ikke-forsvar og sikkerhedsapplikationer - herunder kommando- og kontrolsystemer, radarsystemer, selvbeskyttelsessystemer, rumteknologi og aerostructures til flyindustrien. Internationalt har Terma datterselskaber i Holland, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, De Forenede Arabiske Emirater, Indien, Singapore og USA.

I Terma har vi en høj digitaliseringsgrad, og søger en IT-specialist til at tage dette arbejde videre til et endnu højere niveau. Du vil således blive en del af vores digitaliseringsrejse med fokus på at understøtte vore produktioner. Jobbet er primært i Grenå, hvor vores produktion af højteknologiske komponenter til forsvarsindustrien finder sted.

Jobbet
Det er vores strategi at forankre flest mulige forretningsmæssige løsninger i vores IFS ERP system. Da vi har en kompleks og højteknologisk produktion, bruger vi dog også en række øvrige systemløsninger, og jobbet vil primært være at sikre arkitektur, strategier, integrationer, og den videre udvikling af systemer og løsninger. Dog vil du også være involveret i at understøtte den daglige produktion. Du vil således være med til at sikre den fulde sammenhæng imellem vore forskellige systemer, og være med til at definere og sikre det fremtidige systemlandskab og vores videre digitale transition. Du vil være en nøgleperson i at afdække og dokumentere krav til fremtidige løsninger.

I vores Business Applications afdeling bygger vi bro imellem forretnings- og produktionsområder. Du skal således have en god IT-viden, men med fokus på forretningsudviklingsdelen af IT området og ikke programmeringsdelen. Din lyst og evner i IT-arbejdet ligger således indenfor arkitektur, design, og det at sikre gode løsninger med tilfredse interessenter.

Vi arbejder med en digital vision om at sikre et fuldt systemunderstøttet produktionsflow, og du vil derfor også skulle arbejde sammen med vores produktion i Lystrup, for at sikre fælles løsninger alle de steder hvor det er muligt. Business Applications er forankret i Lystrup og du vil således også have dage i Lystrup, for at bygge bro omkring dine løsninger og have en stærk interaktion i vores team. Det forventes at være cirka 4 dage om ugen i Grenå og 1 dag i Lystrup, hvilket dog kan svinge alt efter hvilke projekter og opgaver, der køres.

Faglige kvalifikationer
Din specifikke uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en baggrund inden for f.eks. IT, ingeniør eller det produktionstekniske område, der giver dig en erfaring som matcher jobbet.

Herudover har du:

  • Gode evner omkring systemarkitektur og systemdesign, og du har et godt metodeapparat omkring den fulde kravudviklingsmodel og det at styre opgaver igennem
  • Du har et godt kendskab til brugen af ERP-systemer, og det vil være en stor fordel at have erfaring heri fra en produktionsvirksomhed

Personlige kvalifikationer:

  • Du er en god kommunikator og kender dit eget værd, så du kan agere som en stærk sparringspartner for forretningsområderne omkring systemløsninger og vores videre digitale transition
  • Du har en stærk evne til at tillære dig ny viden, og kan lide at sætte dig ind i nye områder, for at sikre dig en god forståelse af hvordan forretningssiden virker, og hvordan dette understøttes i vore systemer
  • Du kan arbejde selvstændigt og er selvmotiverende, for du vil være teamets mand i Grenå og mange af dine interessenter vil være udenfor vores eget team
  • Du kan lide at have flere bolde i luften på samme tid, for opgaverne er flere og forskelligartede
  • Du er resultatorienteret og arbejder med høj integritet. At arbejde struktureret, analytisk og at færdiggøre opgaver i høj kvalitet motiverer dig
  • Du har entusiasme og passion, og tager mulighederne der kommer for videre læring og udvikling, og kan lide at bidrage til teamets udvikling

Hvad kan Terma tilbyde?
Du bliver en del af et team af dedikerede kolleger, og en IT-organisation hvor vi har passion og engagement indenfor hvad vi laver, hvor du vil arbejde i spændende højteknologiske domæner, der både giver mange udfordringer og mange muligheder for videre personlig udvikling og relevant supplerende træning og uddannelse.

Der vil være opgaver og projekter der understøtter din videre udvikling og personlige kompetencer, og der er muligheder for videre karrieremæssig udvikling. Vi tilbyder nødvendig fleksibilitet og mulig indflydelse på hvordan dit arbejdes bedst planlægges.

Terma tilbyder endvidere en række sociale aktiviteter, medarbejderklubber og træningsfaciliteter hvor kolleger mødes i en uformel atmosfære.

Yderlig information
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Director, Business Applications, Jens Beltoft Christoffersen på email [email protected] eller telefon 5140 1631.

Tidsfrist for ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at sikre at din ansøgning når os på korrekt vis, med GDPR understøttelse, modtager vi kun ansøgninger via vores hjemmeside www.Terma.com.

Vi vurderer ansøgninger løbende, og skal senest have modtaget din d. 28. oktober.

The high-tech and innovative Terma Group develops products and systems for defense, non-defense and security applications, including command and control systems, radar systems, self-protection systems for aircraft and vessels, space technology, and aerostructures for the aircraft industry.

Terma A/S is headquartered at Aarhus, Denmark. Internationally, Terma has subsidiaries and operations in The Netherlands, Belgium, Germany, United Kingdom, United Arab Emirates, India, Singapore and the U.S.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Østjylland

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Bygningsarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, personaleledelse, budgetstyring og kommunikation Med reference til COO får du som montageleder i montageafdelingen det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til de..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, koordinering, ressourcestyring samt rapportering Med reference til COO får du ansvaret for de processer, der gør, at alle montageprojekter forløber glat og effektivt fra start til sl..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Østbirk

    Flair søger produktionsmedarbejdere og truckfører på vegne af Velux A/S i Østbirk Har du en åben og lærerig indstilling, så har du nu muligheden for at blive en del af en stor international pro..
    • Bygningsarbejder
    • Østbirk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juli 2024 55
1. juli 2024 55
30. juni 2024 57
29. juni 2024 59
28. juni 2024 60
27. juni 2024 64
26. juni 2024 63
25. juni 2024 63
24. juni 2024 64
23. juni 2024 64
22. juni 2024 65
21. juni 2024 65
20. juni 2024 61
19. juni 2024 62
18. juni 2024 62
17. juni 2024 64
16. juni 2024 66
15. juni 2024 68
14. juni 2024 68
13. juni 2024 64
12. juni 2024 63
11. juni 2024 64
10. juni 2024 64
9. juni 2024 66
8. juni 2024 65
7. juni 2024 67
6. juni 2024 67
5. juni 2024 67
4. juni 2024 67
3. juni 2024 67
2. juni 2024 66