Outrup søger produktionsmedarbejdere til et stolt håndværk!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Vidste du at muligheden for et godt og stabilt arbejde - med daglig fokus på udvikling og sundt arbejdsmiljø - ligger lige her midt på Mors? Jamen, så værsgo og læs videre og få inspiration til det, vi faktisk godt tør love, kan blive et jobskifte, du ikke vil fortryde! Vi har travlt og lige nu søger vi nye kollegaer til vores beslåningsafdeling og til glasmontagen. Og vi ansætter både til dag- og aftenholdet.

Har du de rigtige kompetencer? Det har du muligvis – men lige så vigtigt er det, at du har den rigtige indstilling! Du behøver ikke være faglært eller have årelang erfaring fra lignende stilling, for at søge dette job. Hos os betyder din arbejdsindstilling og din personlighed meget – og så giver det næsten sig selv, at du ved hvordan man bruger normalt håndværktøj. Har du en faglig uddannelse som snedker, tømrer, produktionsassistent eller lignende, er det selvfølgelig kun en fordel.

Når vi gerne vil have dig til at reflektere over nedenstående udsagn, så er det fordi, vi har nogle helt klare mål om at være områdets foretrukne arbejdsplads, og det skal alle i huset kunne spejle sig i.

  • Vi udvikler og forbedrer os hele tiden på Outrup – både i produktionen, men også på det personlige plan. Du skal derfor kunne lide at lære nyt. Du ser hvis der opstår et behov for en ekstra indsats - også hvis det er hos en kollega. Du er engageret i dig selv – dit team og udviklingen af Outrups fælles faglighed.

  • Du vil være en del af en moderne træindustri, hvor den håndværksmæssige stolthed skal kunne mærkes overalt på fabrikken. Vi fremstiller døre og vinduer, der er ”lidt mere” end de andres, og vi gør alt hvad vi kan for at leve op til vores kunders forventninger om den bedste kvalitet. Det forventer vi selvfølgelig også, at du både kan og vil være med til.

  • Du værdsætter et godt kollegasammenhold, der blandt andet sørger for at du føler dig velkommen fra dag ét og sikrer, at du får en grundig oplæring. Så ved du hvad vi forventer af dig, og hvad du kan forvente af os. Hvis du har det godt - så har vi det godt.

  • Du trives når dit arbejde kræver en meget høj kvalitetsbevidsthed! Netop din perfektion i hver en detalje du arbejder med, er altafgørende for hele produktionslinjen og til slut selvfølgelig de kunder, der glæder sig til at modtage det næste Outrup vindue - til tiden.

Vi vil gerne, at din ansættelse her på Outrup skal føles helt rigtig for begge parter. Vi har brug for det bedste fundament til at bygge det bedste produkt, og derfor skal faglig og personlig udvikling gå hånd i hånd.

Som medarbejder på Outrup tilbydes du en attraktiv løn, bonusaftale, sundhedsordning, kantineordning og vel nok områdets bedste personaleforening!

Slet ikke i tvivl? – så send hurtigst muligt lidt på skrift via https://www.outrup.dk/job.

Har du brug for mere information, eller synes det er bøvlet at søge elektronisk, så ring til vores produktionsleder Karsten Overgaard på nummer: 96 70 82 41 – så kan I få en snak om mulighederne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Nykøbing Mors
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Nykøbing Mors over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2