SOSU Nord søger underviser til grundforløb 1 og 2 i Aars

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

SOSU-uddannelserne er i rivende udvikling og vi oplever en stor stigning i søgningen til vores spændende uddannelser. Det betyder blandt andet, at der det seneste år er oprettet nye lokalafdelinger i både Vesthimmerlands Kommune (Aars), Frederikshavn Kommune (Frederikshavn) og Mariagerfjord Kommune (Hobro). Ligeledes er der til august 2021 en ny lokalafdeling på vej i Jammerbugt Kommune.

SOSU Nord søger lige nu en underviser, der kan dække grundfaget dansk på grundforløb 1 og 2 i Aars, erhvervsfag på grundforløb 1 i Aars samt dansk på grundforløb 2 i Jammerbugt. Det kan derudover blive aktuelt med undervisning i bonusfag på grundforløb 2 i Aars.

I tillæg til underviseropgaven leder vi efter en kandidat, der kan fungere som lokalafdelingernes tværgående tovholder og koordinator for grundforløb 1. Denne opgave indebærer blandt andet videreudvikling og kvalitetssikring af undervisningsmateriale i samarbejde med skolens øvrige afdelinger samt kommunikation og planlægning af undervisningen i fællesskab med vores samarbejdsskoler.

Om jobbet
Som underviser på SOSU Nord kommer du til at indgå i et team af motiverede kolleger, der støtter op om dine og teamets opgaver. Opgaverne er mange og varierede.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • undervisning i dansk på både grundforløb 1 og 2 - herunder planlægning, udførelse, evaluering og udvikling
  • undervisning i erhvervsfag på grundforløb 1 samt bonusfag (valgfag) på grundforløb 2
  • vejledning og støtte af elever
  • prøver/eksaminationer og censorater
  • tovholder på lokalafdelingernes arbejde med tilrettelæggelsen af grundforløb 1

Derudover skal du deltage i de udviklingsopgaver, som teamet er involveret i.

Du bliver en del af en organisation, som arbejder i professionelle læringsfællesskaber, hvor samarbejde og videndeling er vigtige faktorer i forhold til at støtte eleverne i deres læring.
Det er vigtigt, at du har en anerkendende tilgang til både elever og kolleger, og at du er løsningsorienteret og kan stå fast – også selv om vinden blæser.

Forventninger til dig

  • du er uddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk
  • du har kendskab til SOSU-uddannelsernes grundforløb og har erfaring med målgruppen herfor
  • du er god til at danne relationer til både elever og kolleger – og har lyst til indgå i et forpligtende professionelt læringsfællesskab, hvor vi er sammen om at udvikle vores praksis
  • du har flair for IT og kan anvende digitale teknologier i undervisningen

  • du trives godt med at være en del af en mindre enhed i dagligdagen og har mod på at gå positivt ind i løsningen af de små og store praktiske udfordringer, der kan dukke op i forbindelse med en mindre afdeling, der er relativt nyopstartet
  • du har lyst til, sammen med kolleger og leder, at medvirke til at skabe gode rammer, fælles trivsel og et godt undervisnings- og arbejdsmiljø i afdelingen

  • du er indstillet på at arbejde på forskellige lokaliteter (Aars og Jammerbugt) og kan navigere i forskellige samarbejdsformer
  • du har kørekort B og er villig til at stille egen bil til rådighed (jf. statens lave kørselstakst) når det ikke er muligt at booke en SOSU Nord-firmabil

Vi kan tilbyde

  • et spændende og alsidigt job med plads i en vanvittigt spændende organisation, der kontinuerligt er i udvikling – og hvor der er plads til, at du kan være med til at påvirke egen hverdag og faglige retning
  • at du vil indgå i et undervisningsmiljø og en kultur, hvor teamsamarbejde er i højsædet, og hvor der er stor indflydelse på, hvordan praksis udvikles og udmøntes i dagligdagen
  • at du får en betydningsfuld rolle i etableringen af et forholdsvis nyt underviserteam, som er ganske særligt
  • en arbejdsplads hvor et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone vægtes højt, og hvor vi giver os tid til at værne om hinanden og det arbejde, vi udfører

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling på gennemsnitlig 32 timer pr. uge, gerne med opstart 1. juli 2021.

Løn og ansættelsesforhold efter cirkulære om organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).

Stillingen vil være grundlønsindplaceret fra løntrin 1 – 3 inkl. centralt aftalt undervisningstillæg. Lønniveauet ligger mellem kr. 336.000 – kr. 385.000 årligt. Hertil kommer lokalt aftalt undervisningstillæg på kr. 13.856 årligt samt evt. kvalifikationstillæg.

Pensionsbidrag udgør 17,6%.

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er den 5. juni 2021 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 14. juni 2021.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder for lokalafdelinger Anne Louise Bach Alstrup på mail: [email protected].

Sådan søger du

Send os din ansøgning, CV og relevante bilag via skolens hjemmeside: www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Fakta om SOSU Nord

SOSU Nord er én af landets største Social- og Sundhedsskoler med i alt 250 medarbejdere og ca. 11.200 årlige elever/ kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og kvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission at uddanne til velfærd i praksis, hvilket betyder at vi vil være det førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner, og at vi hver dag arbejder på at uddanne fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Aars
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Aars over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1