VKCONSULTING søger produktionsplanlægger til Micro Matic A/S i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

VKCONSULTING søger en produktionsplanlægger til Micro Matic A/S i Odense

Besidder du et stort overblik og ønsker du en afvekslende hverdag i blandet kontor- og produktionsmiljø? Så er det måske lige dig, vi leder efter.

Jobbet:
Micro Matic A/S er global markedsleder inden for levering af anstikkere og fadkoblinger. Med en innovativ tankegang, en klar investeringsstrategi og visionært lederskab har virksomheden været pioner inden for brancheførende fadølsprodukter og -tjenester siden 1953, og er i dag aktive over hele verden.

Opgaver:

  • Produktionsplanlægge ordrer, kapacitet og bemandingsressourcer
  • Kontrollere belægningsgrad og materialetilgængelighed
  • Facilitere opfølgning på detailplaner og forecast
  • Ajourføre og vedligeholde data i AX
  • Sikre optimal struktur og flow i proces og kommunikation
  • Tilsikre optimalt samarbejde og koordinering med de respektive afdelinger
  • Håndtering og klargøring af emner til produktion

Din profil:
Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling og gerne en videregående uddannelse indenfor produktion, teknik, supply chain eller lignende. Du er rutineret it-bruger og har erfaring med MS Office samt Dynamics AX. Du kan have flere års erfaring eller være forholdsvis grøn, men vi forventer, at du har erfaring med at produktionsplanlægge, brænder for at skabe et effektivt flow og mestrer de gængse discipliner indenfor dette felt. Med et naturligt drive og engagement har du fokus på at opretholde den mest optimale proces, og du er typen, der ser forbedringsmuligheder og formår at eksekvere dem i samspillet mellem planlægning og diverse afdelinger.

Da du får en udadvendt rolle, er det vigtigt, at du kan lide at kommunikere på forskellige niveauer, og at du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Det er vigtigt, at du trives i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed, elsker at samarbejde, er vedholdende og opsøgende. Du har overblik, er proaktiv i din tilgang til opgaver og mennesker omkring dig, og kan navigere i en omskiftelig hverdag – hvor dine kompetencer i planlægning og koordinering sættes i spil.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder en fast stilling i en markedsledende, international virksomhed, hvor du får god mulighed for både personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af POS-afdelingen i Odense SV med reference til General Manager. Som medarbejder hos Micro Matic A/S tilbydes du pensionsordning, frivalgskonto og kantineordning samt mulighed for at benytte massageordning og motionscenter. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Virksomheden:
Micro Matic A/S er grundlagt i 1953 i Odense og blev omdannet til aktieselskab i 1968. Med konstant fokus på innovative, praktiske kundeløsninger voksede virksomheden til en markedsledende, global organisation med produktions- og salgssteder over hele verden. Micro Matic A/S’ unikke position i markedet fortæller historien om et fantastisk produkt kombineret med visionært lederskab og talentfulde, dedikerede medarbejdere. I dag beskæftiger virksomheden over 660 medarbejdere fordelt på 17 kontorer i 13 lande.

Hos Micro Matic A/S formes fremtiden af en klar, langsigtet strategi baseret på virksomhedens formål, vision, mission og værdier. Bæredygtighed er omdrejningspunktet i forretningen, der med sin globale rækkevidde ser sig forpligtet til at forbedre arbejdsforholdene, fremme rummelighed og omsorg for miljøet samt bidrage til at skabe en bæredygtig fremtid.

Ansøgning:
Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig. Send CV og ansøgning via stillingsopslaget. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi finder det helt rette match.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Odense C
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Odense C

    Vi søger m/k til forsikringsopgaver og alm. kloakarbejde, det vil fortrinsvis være arbejde Fyn. Du må gerne også kunne køre gravemaskine, lave kloak, samt have erfaring med betonarbejde, vi går..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense C

    1 Allround betonarbejdere med erfaring til Odense søgesFor en virksomhed søger vi 1 betonarbejder/ jernbinder med god erfaring til et job i Odense Du skal kunne lave alt inden for beton arbejde, el..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense SØ

    Er du kvalitetsbevidst? Trives du med rutinepræget arbejde? Møder du glad på arbejde, og bidrager du til at dine kollegaer går glade hjem? Så er det måske dig vi søger! Om jobbet: [xxxxx]
    • Bygningsarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Bygningsarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 7
28. juni 2024 8
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7