Brænder du for produktion og fremstilling af produkter der gør en forskel?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Så har vi brug for dig som medhjælper ved serviceproduktionen på Sygehusapotek Fyn

Om os

Sygehusapotek Fyns produktion færdigfremstiller magistrelle lægemidler, som spænder fra traditionelt håndværk til klar-til-brug produkter fremstillet ved hjælp af robotter – vi producerer både til den specifikke patient og til hele patientgrupper på regionalt plan.

For øjeblikket har vi stor succes med produktion af antibiotika til hjemmebehandling, og vi ser ind i en fremtid, hvor apotekets produktion skal øge kapaciteten og produktsortimentet på både antibiotika og andre klar-til-brug lægemidler. Arbejdet i serviceproduktionen er præget af krav om grundig fremstilling og hurtig levering, og det vil blive en endnu større del af hverdagen efterhånden som flytningen til Nyt OUH kommer nærmere.

Om opgaven

Du kommer til at indgå som en vigtig brik i fremstillingen af serviceproduktionens medicinske produkter. Du vil komme til at stå for klargøring og kontrol af råvarer, selve produktionen under aseptiske forhold, udfylde og kontrollere fremstillingsdokumentationen, pakke og klargøre til godkendelse. De produkter der fremstilles er eksempelvis dropblandinger, injektionsvæsker, præparater til smertebehandling og ernæringsprodukter til børn. Der arbejdes under GMP (god fremstillingspraksis), hvilket medfører store krav til hygiejne og dokumentation for udført arbejde.

Om dig

Du har erfaring med produktion – gerne fra medicinal- eller fødevareindustrien. Du er ansvarsbevist, stabil og fleksibel. Du er glad for rutiner og har øje for detaljen i det daglige arbejde. Du finder motivation ved at levere det fejlfrie produkt til den aftalte tid. Du skal have gode formuleringsevner både mundtligt og skriftlig, og det er vigtigt at du har gode samarbejdsevner, da der i jobbet er meget samarbejde og samvær med kolleger. Vi sætter pris på, at du er social og kan bidrage til, at vi har det godt sammen, samtidig med at vi er professionelle.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job, hvor du er med til at gøre en forskel i forbindelse med fremstilling af medicin. Du vil modtage grundig træning i de opgaver du skal udføre, og få mulighed for at få nye opgaver efterhånden som du bliver mere erfaren. Vi har fokus på rotation mellem de forskellige arbejdsopgaver, så der er de bedste muligheder for at opretholde et godt arbejdsmiljø. Der er i funktionen og på sygehusapoteket generelt en uhøjtidelig og venskabelig omgangstone, hvor vi sætter pris på nye ideer og forbedringsforslag.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge, og arbejdet ligger primært i tidsrummet fra kl. 07.00 – 17.00, men du skal påregne, at arbejdstiderne i fremtiden kan blive udvidet ligesom der kan forekomme arbejde i weekenden.

Der er 3 måneders prøvetid første gang man ansættes i Region Syddanmark. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med den faglige organisation som du tilhører.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. februar 2022.

Stillingen skal søges online på job.regionsyddanmark.dk. ID 223555. Vi ønsker ikke telefonisk kontakt forud for modtagelse af ansøgninger.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

Sygehusapotek Fyn producerer og indkøber lægemidler til distribution på de fynske sygehuse. Apoteket er organisatorisk en del af Odense Universitetshospital og beskæftiger ca. 300 dedikerede medarbejdere, som omsætter årligt for ca. 1,2 mia. kr. Apotekets produktion omfatter sterile og ikke-sterile lægemidler herunder registrerede lægemidler, produktion til kliniske forsøg og fremstillingen af klar-til-brug lægemidler. I klinisk farmaci arbejdes der tæt sammen med de kliniske afdelinger på OUH om rationel brug af lægemidler.

Apoteket har en større forskningsenhed, som bedriver forskning indenfor afmedicinering, sektorovergange og klinisk forskning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Odense C
  • Fredag den 20. januar 2023

Lignende jobs

  • Multiskilled Technician (aftenvagt)

    Det tilbyder vi:En attraktiv lønpakkeSundhedsforsikring via god pensionsordningFleksibel indstillet organisationMulighed for efteruddannelseDu bliver en del af et højteknologisk miljø, og en branch..
    • Bygningsarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Ventilations-/CTS-tekniker til Bygningsdrift og -s...

    Bygningsdrift og -service (BDS) søger hurtigst muligt en Ventilations-/CTS-tekniker til det nye OUH. BDS ønsker med ansættelsen, at knytte den nye medarbejder 100% til tilsyn og test af nybyggeriet..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Alsidig medarbejder

    Har du lyst til at arbejde med lastbiler? Til vores afdeling i Odense søger vi en alsidig medarbejder. Du vil blive en del af et fast team af dygtige og erfarne smede, elektrikere og mekanikere..
    • Bygningsarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Fleksible vikarer søges til produktionsarbejde i N...

    Trives du med en fleksibel hverdag, hvor du selv kan have stor indflydelse på din arbejdsuge? Vil du være med til at producere lækre kvalitetsforårsruller fra bunden? Så har vi vikariatet til dig..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 5
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5