Håndværker til Boringer og Regionale værker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slangerup

I Boringer og Regionale værker indvinder vi vand på store dele af Sjælland og behandler vandet på nogle af Danmarks største vandværker, inden vi pumper det videre til Storkøbenhavn. Som vores nye medarbejder kommer du til at servicere anlæg fra indvinding, videre til behandling på værkerne, indtil vandet forlader vandværket. Vi er i færd med en renovering og nybygning af vores regionale vandværker, hvorfor stillingen også giver rig mulighed for at stifte bekendtskab med den sidste nye vandteknologi.

Du bliver en del af sektionen Produktion, hvor du får ca. 60 engagerede kolleger. Vi arbejder sammen om at udføre drift og vedligehold af Danmarks største vandforsyning. I Boringer og Regionale værker er vi 18 medarbejdere fordelt på Midt- og Nordsjælland.

Stillingen er en specialist-stilling, og der skal derfor påregnes en del oplæring, især i begyndelsen. Da der allerede er en rådighedsvagt, er dette en stilling uden vagtordning, men der kan forekomme arbejde på skæve tidspunkter samt overarbejde.

Grundet det store geografiske område, vi arbejder i, skal du regne med at skulle starte og slutte dagens opgaver forskellige steder. Vi kan til den rette medarbejder stille en servicebil til rådighed.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Servicere og vedligeholde understationer og vandværker
  • Afrapportere i forskellige systemer
  • Hjælpe kolleger på vandværkerne
  • Udføre vedligehold på boringer og råvandsnet

Teknisk snilde, overblik og positiv indstilling

Vi forventer, at du har en baggrund som håndværker, eksempelvis smed, elektriker, VVS’er, mekaniker eller lignende. Vi forestiller os, at du har erfaring med mindre såvel som større anlæg. Du ser ikke geografiske afstande som et problem, og du vil gerne lære et stort anlæg at kende. Det er naturligvis et krav for stillingen, at du har kørekort til min. personbil (kategori B).

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med vandforsyning eller en form for fødevarevirksomhed, men dette er ikke et krav. Du skal påregne en række interne kurser, som du skal deltage i, ligesom der vil være en del oplæring.

Du har en god forretningsforståelse og er udviklingsorienteret. I HOFOR arbejder vi målrettet med at optimere og forbedre arbejdsgange og processer, og du skal derfor have sans for detaljerne og øje for forbedringsmuligheder.

Som person er du initiativrig, proaktiv og serviceminded. Du får tingene til at ske og følger dine opgaver helt til dørs. Du går til arbejdsopgaverne med en positiv indstilling og sætter en ære i at afslutte dem med et godt resultat. Du kan håndtere mange opgaver sideløbende – fra de mindste til de største.

Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt kan have kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer desuden, at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk. Da IT indgår som et naturligt arbejdsredskab, forventer vi yderligere, at du har flair for IT, har nemt ved at tillære dig nye IT-systemer og er rutineret bruger af MS Office-pakken.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Til at realisere denne vision arbejder vi sammen om at udvikle, bygge nyt og renovere, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne.

Du kan læse mere om HOFOR og vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Rene Gandløse, på telefon 2795 3243.

Ansøgningsfristen er den 28. februar 2022 kl. 12:00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Slangerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Slangerup
  • Mandag den 28. februar 2022

Lignende jobs

  • Process Professional til Drug Substance Production

    Har du lyst til at arbejde i en produktionsafdeling i rivende udvikling? Er du omstillingsparat og lærenem?Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Production, der er en dynamisk og de..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Production Supporter

    Do you have experience with aseptic work and cell culture processes (CEF), and do you like to take on a great professional responsibility and always ensure your process is compliant? Then you might..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • [xxxxx]søger medarbejdere indenfor elektronikmonta...

    Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollega..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Production Area Cleaner

    Do you pay attention to detail? Do you enjoy working in a team? Are you skilled and dedicated in creating a clean and orderly environment?The positionAs a Production Area Cleaner, you will be..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Slangerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Slangerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Slangerup over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1