Tilsynsassistent og sagsbehandler til vejområdet i Sønderborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Har du interesse for vej og trafikområdet og har du lyst til at være del af en dynamisk kommune, hvor vi fokuserer på at skabe bæredygtige rammer for det gode liv i samarbejde med kommunens borgere?

Vi tror på, at imødekommenhed og samarbejde med både borgere og virksomheder i kommunen skaber det bedste grundlag for god myndigheds- og sagsbehandling – selvfølgelig inden for lovgivningens rammer. I tilsynsteamet omkring veje og trafik arbejder vi blandt andet med gravetilladelser, rådighedstilladelser, tilsyn med veje, stier, fortove og hegn, bestilling af driftsopgaver samt trafiksikkerhed.

Dine vigtigste opgaver vil være:

  • Konstruktive dialoger og korrespondance med kommunens borgere, ledningsejere og entreprenører bland andet gennem kommunens "giv et praj" app. (DriftWeb 3)
  • Sagsbehandling af graveansøgninger i Vejman.dk samt reetablering- og garantigodkendelser
  • Sagsbehandling på rådighedsansøgninger
  • Bestilling af opgaver inden for vejdrift og afvanding (fx kantfyld, rabatslåning, grøfteoprensning og hegnsklipning) samt tilhørende driftsmøder og budgetstyring
  • Tilsyn med veje, stier, fortove, skilte og udstyr
  • Godkendelser og indberetninger af overkørsler
  • Koordinering af mindre anlægsprojekter
  • Generelt bidrage i tværgående projekter i forhold til vejområdet
  • Godkendelser af skilteplaner inden for trafiksikkerhed

Du forventes også at blive en del af kommunens vintertjeneste. Helt konkret skal du være indstillet på at indgå i en sæsonbetonet vagtordning med tre kolleger.

Du kommer til at fungere som dine kollegers "øjne i marken" i forbindelse med din udkørende tilsynsfunktion. Her er det vigtigt både at bidrage til et godt samarbejde, have forståelse for kollegernes funktionsområder og at kunne udfordre og stille spørgsmål til kollegers beslutninger.

Dine personlige og faglige kompetencer

Vi lægger vægt på at du har en solid faglighed inden for vejdrift og vejlovgivning og gennemgået "Vejen som arbejdsplads Trin 2". Du har også meget gerne erfaring med området i kommunesammenhæng. Vi forestiller os at du har erfaring som formand hos entreprenørvirksomheder, kloakmester, brolægger eller tilsvarende uddannelse.

Det er nødvendigt, at du som minimum har B-kørekort.

Du skal kunne arbejde i et krydsfelt mellem din faglighed, kommunens strategiske beslutninger og de behov og ønsker både borgere og virksomheder har til os. Især vigtigt er din evne til at gå i dialog, og møde dine samarbejdspartnere med et anerkendende fokus.

Du skal selvfølgelig også have forståelse for, at du skal agere i en politisk styret organisation, hvor der vil være fastlagte rammer for dit virke.

Da du også skal besvare henvendelser både inde- og udefra, skal du kunne kommunikere sagligt, venligt og roligt både skriftligt og mundtligt.

Du arbejder stabilt og selvstændigt med dine opgaver med både fokus på proces og resultat med borgeren i centrum for din opgaveløsning. Du tager desuden ansvar og skaber fremdrift i dine opgaver.

Hvem er vi

Vi tilbyder dig et job med ansvar og selvstændighed, og med mulighed for at sætte dit aftryk i udviklingen af kommunens visioner for borgernes gode liv.

Projekt og Anlæg består af en afdelingsleder og i alt 22 kolleger med en bred, faglig baggrund og en varieret opgaveportefølje inden for anlæg, drift og myndighed. Du bliver en del af en afdeling med en uformel og afslappet omgangstone, hvor vi løser mange forskellige opgaver på tværs af afdelinger og forvaltninger og vægter samarbejdet med erhvervslivet og borgerne højt. I afdelingen skal du være en del af et driftsteam og samtidig være bindeled til driften af grønne områder.

Vil du vide mere
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Termansen Barsballe på mobil 27 90 81 11 eller mail [email protected].

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling. Du aflønnes i henhold til aftale mellem relevant faglig organisation og Sønderborg Kommune.

Ansøgningen skal sendes elektronisk senest den søndag den 1. maj 2022 Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag. Samtaler forventes afholdt uge 19. Tiltrædelse snarest muligt eller 1. juli 2022.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=57ec9ac1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Sønderborg
  • Søndag den 01. maj 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Nordborg

    [xxxxx] søger produktionsmedarbejdere hos Linak i Guderup.Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du starter som vikar i 12 uger med henblik på en fastansættelse.Du kan se frem til at .
    • Bygningsarbejder
    • Nordborg
    Få mere info
  • Produktionsmedarbejder mellem Varde og Esbjerg

    For virksomhed mellem Varde og Esbjerg søger vi en produktonsmedarbejderOm virksomheden / Jobbet:Om virksomheden / Jobbet:Virksomheden fremstiller emner til byggebranchen og til deres produktion sø..
    • Bygningsarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Haderslev

    Én af Danmark bedste arbejdspladser er fortsat i vækst og søger derfor dygtige medarbejdere, der sætter en ære i, at udføre et godt stykke arbejde.Har du erfaring med produktionsarbejde og vil .
    • Bygningsarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Sønderborg

    Er du dygtig med dine hænder, og har du en god fysik, så er det måske dig, vi søger for en større produktionsvirksomhed i Nybøl. Virksomheden producerer udelukkende teglsten, hvilket forgår manue..
    • Bygningsarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1