Er du mere end bare bogholder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Business Aabenraa søger regnskabsassistent

Kan du se dig selv stortrives på et kontor, hvor opgaverne er alsidige, beslutningsvejene er simple og der er højt til loftet? Så er du måske vores nye kollega.

Som regnskabsassistent hos Business Aabenraa bliver du en del af et sekretariat, hvor du har en alsidig opgaveportefølje, men hvor din hang til tal og struktur er gennemgående.

Opgaver

Din arbejdsdag foregår på kontoret i Det gamle Rådhus i Aabenraa Midtby. Dine opgaver taler både til den introverte og ekstroverte side af dig. Som bogholder sikrer du, at vi internt har styr på økonomien og regningerne bliver betalt til tiden. Derudover er du vores ansigt udadtil i forhold til betjening af virksomheder, der ringer ind i huset og søger sparring hos konsulenterne, ligesom du bliver uddannet til at betjene virksomheder, der ønsker certificering af eksportpapirer. Vi lægger vægt på at tage et socialt ansvar og har derfor også praktikanter i huset. For dem er du deres primære kontaktperson.

Som regnskabsassistent er dine arbejdsområder:

Bogholderi:

  • Vi varetager bogholderi og regnskab for hhv. Business Aabenraa, Aabenraa Erhvervsforening, Shop i city, Turistforeningen og Dansk Erhverv. Du er tovholder på opgaven, som inkluderer betalinger, bogføring, momsopgørelse og indberetning, fakturering, m.v.

Administration:

  • Vi har et samarbejde med Dansk Erhverv, hvor vi er deres lokale repræsentant i Sønderjylland for virksomheder, der har brug for at få stemplet deres eksportpapirer. Du er kontaktpersonen i teamet indenfor denne opgave.
  • Besvare telefonopkald fra hovednummeret
  • Vedligehold og opdatering af data i vores CRM-system og economic.
  • Tovholder på administrationen af gavekort i samarbejde med handelsstandsforeningerne
  • Administrator på Torvedage på markedspladser ift. lejekontakter med de enkelte stadepladser
  • Praktik-ansvar for elever i folkeskolen, når de søger praktik hos os.
  • Indkøber af kontorartikler, rengørings- og toiletartikler, kaffe, te, fredagsrundstykker og frugt
  • Arrangør af sociale arrangementer internt i huset

Om dig

Vi søger dig, der kan løse opgaverne selvstændigt og struktureret og som elsker tal. Du har en stærk team-ånd, hvor du ser kollegaerne og kan give en hånd med, hvor der er brug for hjælp til stort og småt.

Dine kompetencer er:

  • Du er uddannet bogholder, regnskabsassistent eller lign.
  • Du kan lide at have dit eget ansvarsområde
  • Du er struktureret og begejstret for tal
  • Du er imødekommende og professionel i relationen til virksomheder og samarbejdspartnere.
  • Du kan lide både fordybelse og afveksling mellem opgaverne

Organisering

Du bliver en del af teamet i Business Aabenraa, hvor vi er 9 personer ansat. Business Aabenraa leverer erhvervsservice til virksomheder i Aabenraa Kommune. Vores hverdag er fyldt med dialog med virksomheder, hvor vores fornemmeste opgave er at levere høj service, der styrker erhvervslivets konkurrenceevne og vækst.

Vi har kort vej fra tanke til handling, et godt fagligt miljø og stærke samarbejdsrelationer, der ikke kun gør det sjovt at gå på arbejde, men at vi også gør en forskel.

Løn- og ansættelsesvilkår

Business Aabenraa har adresse på Det Gamle Rådhus i Aabenraa, Storegade 30, Aabenraa.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og kompetencer. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. juni 2022.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Helle Malene Kjølsen Olsen på tlf. 26197 813 eller mail [email protected].

Ansøgning

Ansøgningen sendes til mail: [email protected] senest den 21. april. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. april 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Aabenraa
  • Torsdag den 21. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
16. august 2024 1