Rekrutteringsfirma

Pro Montage søger en bygningskonstruktør, som brænder for kreativitet og udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Pro Montage søger en bygningskonstruktør, som brænder for kreativitet og udvikling


Har du nogle års erfaring som bygningskonstruktør, og har du interesse for arkitektonisk design? Arbejder du bedst med frie rammer, som lader dig tænke nyt og udviklende? Så får du muligheden hos os i Pro Montage.


Pro Montage har siden 2002 udviklet sig til at være en solid og erfaren spiller på markedet. Vi er kendt for problemfri løsninger og har en reklamationsprocent på under 1%. Vi varetager primært facadeentrepriser i stål og aluminium til boliger, erhverv, bilhuse, butikker, fabrikshaller, industri, stadions mv. og vejleder vores kunder i forhold til at finde den bedste løsning. Vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning sikrer, at vi konstant har de bedste materialer og maskiner til at udføre opgaverne professionelt og på kort tid.

Konstruktør hos Pro Montage:

Du bliver en del af vores i forvejen kompetente team på 8 (konstruktører og projektledere). Vi værdsætter faglig sparring og tæt dialog på projekterne, og sammen skaber vi de bedste løsninger og muligheder for vores kunder og vores kolleger på byggepladsen.

Du vil i samarbejde med den ansvarshavende projektleder sikre kvaliteten af vores udbudsmaterialer og igangværende projekter, hvor du ikke alene vil have ansvaret for udarbejdelsen af tegninger, men også at sikre kvalitet og overensstemmelse mellem tegninger og arbejdsbeskrivelser.

Du bliver del af en tegnestue med et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at præge dit arbejde og din arbejdsdag. Pro Montage har stor tilgang af nye opgaver, hvor arkitekturen er i højsædet, og hvor netop din tilgang og kreativitet vægtes højt.

Vores ønsker til vores nye kollega:

Du har erfaring fra lignende stilling, hvor din faglighed og kreativitet har været i spil.

Du er uddannet bygningskonstruktør, teknisk designer eller byggetekniker.

Du har erfaring med REVIT, og du har en naturlig interesse for og indsigt i arkitektonisk design.

Du kommunikerer ubesværet med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og du arbejder gerne tværfagligt for at løse udfordringer og skabe det bedste resultat.

Du er detaljeorienteret og kan sikre en god og effektiv proces, hvor projektet afsluttes inden for aftalt deadline uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som person arbejder du selvstændigt med dine opgaver, og du har forståelse for vigtigheden af kvaliteten i arbejdet.

Du er kreativ og arbejder gerne, når rammerne er vidde, så du kan udfolde dig og være proaktiv med udvikling og problemløsning.

Du er troværdig, loyal og tager altid godt humør med, når du møder på arbejdet. Du sætter en ære i dagligt at bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen kan skabe de bedste resultater – både for vores kunder og os selv.

Vi byder vores nye kollega velkommen til:

Du bliver en del af en virksomhed, hvor der ikke kun er fokus på budgetter, forretningsplaner og andre faglige aktiviteter. Hos Pro Montage er det lige så vigtigt at have god kontakt til kollegerne på det sociale plan. Din leder understøtter dig i dit arbejde, og I sparrer løbende med hinanden.

Pro Montage ser deres medarbejdere som den stærkeste kompetence. Vi sætter en ære i, at medarbejderne trives og afspejler virksomhedens værdier.

Vi tilbyder:

  • udfordrende arbejdsopgaver, ansvar og kompetence i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed med rig mulighed for faglig og personlig udvikling
  • et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar
  • en god og rummelig arbejdsplads med en uformel tone kolleger imellem
  • et positivt miljø, hvor vi hjælper hinanden – også når der er travlt
  • kurser, efteruddannelse og medarbejderudvikling

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Om Pro Montage A/S

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Vi har knap 20 års erfaring og udfører facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning. Vi laver både standard- og specialløsninger og med vores datterselskab; Midtjysk Pladebearbejdning har vi både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt. Vi udfører entrepriser inden for nybyggeri og renovering i hele landet og har hovedkontor i Sunds udenfor Herning. Med ca. 40 medarbejdere og stort fokus på kvalitet og tid, er vi det sikre valg.

Pro Montage blev i 2017 og 2018 Gazelle-virksomhed.

Vores kunder forventer en høj standard, og det passer os godt. Vi har mange direkte kunder som f.eks. Ejner Hessel, CASA, Bauhaus, Ørbæk Food, Danrise, Ebrofrost Danmark og mange flere, og vi bliver af entreprenørerne indbudt til stort set alle facadeentrepriser i Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Sunds
  • Fredag den 26. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1