Bygningsingeniør eller -konstruktør med stort overblik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Bygningsingeniør eller -konstruktør med stort overblik


Du får mulighed for at bidrage til den grønne omstilling ved at skabe innovative løsninger inden for teknikbygninger, fundamenter og anlægsarbejde, når vi udbygger el- og gasnettet. Du bliver en del af afdelingen Konstruktioner, i vores selskab Eltransmission, som er en vigtig hjørnesten i udbygningen af det danske transmissionssystem. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia - med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Medansvar fra koncept til implementering
Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 15 personer, der arbejder med bygge- og anlægsopgaver på både store og små projekter. Du får en bred samarbejdsflade både internt og eksternt. Du er med til at planlægge og gennemføre udbud af rådgivnings- og entreprenørydelser i din rolle som bygherrerepræsentant. Du kan også få en rolle som delprojektleder, hvor du sammen med et team af specialister løser spændende opgaver. Du kan i den forbindelse have både et teknisk og økonomisk ansvar for opgaven. Fælles for dine opgaver er en stor grad af koordinering og selvstændige beslutninger.

”Som vores nye kollega kan du være sikker på at få ansvar for spændende opgaver, og du bliver en del af en dynamisk afdeling bestående af specialister og projektledere, som hjælper hinanden på tværs af fagdiscipliner,” fortæller afdelingsleder Anders Boisen.

Du kan se frem til et job med alsidige udfordringer, hvor du skal skabe stærke samarbejdsrelationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere for at projekterne kan lykkes. Du bliver del af en afdeling, som har en central rolle når der skal skabes innovative løsninger inden for byggetekniske opgaver. Vi har stort fokus på at tænke i nye baner end vi plejer for at kunne nå vores mål og agere i en omskiftelig hverdag. Vi arbejder derfor i teams med konstant fokus på optimering, agilitet og at indarbejde andre projektmetoder i opgaveløsningen

Samarbejdsorienteret og kommunikativt stærk profil
Du er uddannet bygningsingeniør eller -konstruktør og har minimum 3 års erfaring med bygge- og anlægsrelaterede projekter fx fra rådgiverfirmaer eller entreprenørbranchen. Dette har givet dig indsigt i opgavestyring og erfaring med byggeteknik, anlægsteknik og gerne bygningstekniske installationer i relation hertil. Derudover ser vi også gerne at du har interesse for byggejura, kontraktstyring og forhandlinger. Da du kommer til at kommunikere med såvel danske som udenlandske leverandører, er det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på alle niveauer og også kan klare dig på engelsk.

Da du får en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er imødekommende, samarbejdsorienteret og har fokus på at skabe de gode og langsigtede løsninger. Du er forstående og lyttende og formår at kommunikere og tage beslutninger på et fagligt og sagligt grundlag. Du har et godt overblik og et fleksibelt mind-set der gør at du kan justere planerne efter en uforudsigelig hverdag.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 1. juni 2021. Vi forventer at holde samtaler 8. juni 2021 (1. samtale online) og 11. juni 2021 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Boisen på telefon 61 24 44 32 eller gruppeleder Alex Ibsen på telefon 23 33 85 29. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Fredericia
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Vejle

    Byggerådgiver til Vejle Er du en knalddygtig sælger, som motiveres i et selvstændigt job med masser af ansvar? Brænder du så meget for dine kunder, at du allerhelst følger dem helt .
    • Bygningsingeniør
    • Vejle
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Fredericia

    Bygningsingeniør søges til organisation/virksomhed i 7000 Fredericia
    • Bygningsingeniør
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
5. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1