Rekrutteringsfirma

Kemiingeniør, Novadan

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Novadan er en innovativ, international produktions- og servicevirksomhed, der blev etableret i 1980. Novadan råder over eget laboratorium og produktionsapparat, hvor der udvikles og fremstilles et bredt kvalitetssortiment af rengørings-, vaske- og desinfektionsmidler. På disse områder er Novadan i dag blandt de førende på markedet.

Virksomheden er en kompetent samarbejdspartner inden for løsning af enhver rengøringsopgave. Novadan er leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger af høj kvalitet til både private og offentlige virksomheder, hvor kvalitetsrengøring spiller en afgørende rolle. Som international leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger fokuserer, Novadan på at levere høj kvalitet til deres kunder og samtidig være ansvarlig for miljøet.

Novadan eksporterer til kunder i 35 forskellige lande, fordelt i det meste af Europa, Mellemøsten, Østeuropa og Afrika, hvortil der produceres 35.000 t/år. Virksomheden er ejet af det amerikanske selskab ITW, som er en Fortune 200 virksomhed med 50.000 ansatte i 57 lande. Der er ca. 75 ansatte i virksomheden, og stillingen har udgangspunkt i det danske hovedkontor, beliggende tæt på motorvejen i Kolding, i pæne og lyse bygninger.

Læs mere på: www.novadan.dk

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Savner du variation i din hverdag, og vil du være med til at gøre en forskel?
Med reference til kvalitets- og udviklingschefen vil du indgå i et stærkt team af kollegaer der beskæftiger sig med udvikling, optimering og godkendelser af de rengørings- og desinfektionsprodukter der har gjort Novadan til en ledende virksomhed indenfor området. Dine primære opgaver vil du finde indenfor kvalitetssikring (f.eks. mærkninger, sikkerhedsdatablade), overvågning og implementering af kemikalielovgivningen, klassificering og korrekt mærkning af kemiske produkter samt myndighedskontakt i både ind- og udland. Du vil blive et internt videncenter omkring dit fagområde, og du deler din viden med kollegaer på tværs af organisationen, og du supporterer også kunder og relevante myndigheder ved spørgsmål til dine fagområder.

Andre spændende opgaver kan være Svanemærkning af produkter og deltagelse i implementering af dansk miljø- og arbejdsmiljølovgivning, produktgodkendelser og rapportering til myndigheder. Der vil også blive mulighed for at deltage i kundemøder hvis du finder det interessant. Du vil få en spændende og udviklende hverdag, hvor opgaver løses i tæt samarbejde på tværs af organisationen. Gennem arbejdet vil du få input og sparring fra kolleger med stor erfaring og kompetence indenfor fagområdet. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en upolitisk og konstruktiv tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne.

Faglig stolthed, nysgerrighed og naturligt drive
Den ideelle kandidat har gerne en teknisk teoretisk baggrund som kemiingeniør, kemiker eller tilsvarende med indsigt i kemiske produkter. Du er faglig stærk og kan lide arbejdet med kemikalielovgivningen, dokumentation og kontakt til myndigheder samt interne og eksterne samarbejdspartnere. Erfaring fra en produktionsvirksomhed, procesindustrien eller kemiske produkter vil være en yderligere fordel, men det er ikke et absolut krav. Du behersker de almindelige it-programmer på et godt brugerniveau, og har let ved at opstille og præsentere relevante informationer på en overskuelig og informativ måde, både for kollegaer og kunder. Du taler og skriver dansk, og som følge af de internationale kontakter er det en forudsætning, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du positiv og uformel og du er ikke bange for hverken at dele dine kompetencer med andre, eller at bede om hjælp når du har behov for det. Du er analytisk og du arbejder med et godt overblik og en god struktur i dine opgaver. Du motiveres af stillingens fine blanding af praktisk orienterede daglige opgaver og af opgaver der er mere projekt- og udviklingsorienterede. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. Du kæmper for dine egne gode idéer, men er også åben, modtagelig og nysgerrig nok til at tænde på andres idéer og input.

Vil du med på den spændende rejse?
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i en international virksomhed. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i ind- og udland.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sygeforsikringer og andre personalegoder forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: [email protected].

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Kemiingeniør, Novadan” til: [email protected]

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Kolding

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Kolding over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0