Rekrutteringsfirma

Regnskabschef, P. Lindberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

P. Lindberg er en privatejet økonomisk solid handelsvirksomhed med hovedkontoret beliggende i Vejen og med salgsselskaber i Sverige, Norge og Tyskland foruden i Danmark. Virksomheden udbyder et stort produktprogram på mere end 15.000 produkter, som sælges direkte gennem online- og telefonsalg til mere end 100.000 slutbrugere.

P. Lindbergs succes bygger på en kompetent medarbejderstab, et stærkt købmandskab på alle niveauer, stort kundefokus og et bredt produktprogram. Virksomheden er præget af en åben og ærlig kultur blandt 100 dygtige kollegaer, og sætter trivsel på dagsordenen hver dag. Således møder du en virksomhed, der i tæt samarbejde med medarbejderne løbende udvikler, definerer og arbejder med god arbejdslyst og trivsel både via en sund kantineordning, en røgfri arbejdsplads, muligheder for massage og omgivelser, der indbyder til en uformel snak med kollegaer.

Med en vækstorienteret DNA er P. Lindberg i en spændende udvikling med fokus på at udvikle og effektivisere virksomheden.

For at lede, effektivisere og videreudvikle regnskabsfunktionen søger vi nu en kompetent og engageret regnskabschef for yderligere at forstærke kompetencerne indenfor det økonomiske kerneområde.

Stillingen er placeret i virksomhedens hovedkontor, beliggende i pæne og præsentable rammer i Vejen.

Læs mere på: www.p-lindberg.dk

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Professionel og uformel organisation, sæt dit præg på økonomifunktionen
Med reference til direktionen bliver du en vigtig sparringspartner for den øvrige ledelse, og du vil få gode muligheder for at arbejde med både strategiske og praktiske opgaver. Du får ansvaret for ledelse af økonomiafdelingen, og som en spillende træner går du foran, tager selv fat i nogle af de praktiske opgaver, samtidig med at du leder, delegerer, motiverer og videreudvikler afdelingen. Sammen understøtter I forretningen med relevante rapporter og analyser for herigennem at styrke den fortsat positive udvikling af virksomhedens samlede økonomi og værdiskabende funktioner. Du får ansvar for en effektiv drifts-, likviditets-, og økonomistyring herunder periodiske regnskaber samt udarbejdelse af og opfølgning på budgetter, analyser og nøgletal. Sammen med den øvrige ledelse skal du sikre en fortsat positiv udvikling i virksomhedens aktiviteter, både her hjemme og i de tre salgsselskaber i Norge, Sverige og Tyskland.

Du vil få en central organisatorisk placering, og herigennem får du en stor berøringsflade, i virksomheden, hos salgsselskaberne og hos samarbejdspartnere. Da virksomheden er meget stærk på web- og onlinesalg, vil du få rig mulighed for at optimere økonomien og processerne omkring e-commerce og de digitale- og online betalingsløsninger. Du bidrager løbende med økonomisk og forretningsmæssig sparring til den øvrige ledelse, og i et tæt samarbejde med direktionen skal du medvirke til at udvikle effektive forretningsgange og optimere virksomhedens administrative processer. Du vil naturligt være virksomhedens repræsentant i forhold til revision, finansielle samarbejdspartnere, forsikring og andre for funktionen relevante leverandører.

Faglige kompetencer, købmandskab og en positiv indstilling
Den ideelle kandidat har en teoretisk økonomisk baggrund måske som cand. merc., HD eller lignende. Du arbejder med et stort engagement og har flere års relevant erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor begreber som forretningsforståelse og controlling har været en naturlig del af din hverdag. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ecommerce og/eller fra en handelsvirksomhed med mange mindre ordrer. Du evner at arbejde gennem andre ved selv at gå forrest, og du tager fat i overordnede problemstillinger, uden at fjerne opgaverne fra de enkelte opgaveansvarlige. Dette gør dig i stand til at løse de konkrete opgaver, men også til at bidrage aktivt til at sikre virksomhedens fortsatte forretningsmæssige udvikling. Det er afgørende, at du ikke gør ting mere komplicerede end nødvendigt, og at du er selvkørende og vant til at holde mange bolde i luften. Du kommunikerer ubesværet på alle niveauer, er velbefaren i Excel og du er fortrolig med de almindelige it-værktøjer.

Virksomheden er dynamisk og præget af en stærk teamspirit og et godt samarbejde på tværs af funktionerne. Det er derfor vigtigt, at du som sparringspartner gerne vil engagere dig i spændende opgaver sammen med motiverede kollegaer. Du trives i et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø, og du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt. Da du får en stor kontaktflade, er det vigtigt, at du kommunikerer godt, og at du evner at både begejstre og motivere kollegaer og medarbejdere, så i alle trækker i den samme retning. Som person er du serviceminded, men samtidig handlekraftig og beslutningsdygtig. Gennem dit engagement, din positive indstilling og dine faglige kompetencer er du med til at fastholde et godt og velfungerende arbejdsmiljø i økonomifunktionen. Samtidig bidrager du aktivt til et godt samarbejde på tværs af virksomheden. Du er en stærk holdspiller der bidrager til, at hele teamet gør en forskel og opnår de ønskede resultater, alt imens der også er plads til at have det sjovt undervejs.

Vil du med på den spændende rejse?
Hos P. Lindberg får du mulighed for at arbejde i en virksomhed, hvor en spade faktisk er en spade. Hvor dine kompetencer kommer i spil, og hvor du får mulighed for at præge din egen stilling og udvikle dig i takt med virksomheden. Du bliver en del af en fleksibel arbejdsplads med kontinuerligt fokus på medarbejdertrivsel. Du møder stor ekspertise, erfaring og en fri og ærlig omgangstone, blandt dine 100 kollegaer i ind- og udland.

Derfor går du aldrig forgæves, hvis du søger viden, energi eller bare et godt grin. Får du en god idé, er den altid velkommen og den eneste risiko du løber er, at skulle føre ideen ud i livet med det samme. På den måde kommer du til en virksomhed med korte beslutningsprocesser og hvor du bliver en del af den fortsatte udvikling og succes.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.



Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: [email protected].



Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Regnskabschef, P. Lindberg” til:
 [email protected]

Husk at angive den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Vejen

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Grindsted

    BeskrivelseEr du en erfaren og driftssikker Økonomichef med en solid baggrund inden for rapportering og kvalitetssikring, eller har du ambitioner om at blive en del af en solid ledergruppe, hvo..
    • Økonomichef
    • Grindsted
    Få mere info
  • Økonomichef i Billund

    Økonomichef Har du lyst til at være en del af en virksomhed i rivende udvikling og blive ansvarlig for at drive økonomi og regnskab samt løbende digitalisere og automatisere processer og forret..
    • Økonomichef
    • Billund
    Få mere info
  • Økonomichef i Vejle

    Dine opgaver: · Bogføring af købsfakturaer, ind- og udbetalinger, hensættelser, periodiseringer og afskrivninger · Indberetning af moms · Afstemning af løn, ba..
    • Økonomichef
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Vejen over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0