Innovativ og kreativ ingeniør til udviklingsprojekter inden for energi og byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Den grønne omstilling af samfundet er i fuld gang! Derfor søger vi en innovativ og kreativ ingeniør, der sammen med branchens dygtigste rådgivere får til opgave at skabe og gennemføre udviklingsprojekter inden for bæredygtig energi og byggeri. Her får du mulighed for at blive en del af at stærkt team og være med til at forme fremtidens energiløsninger.

BLIV EN DEL AF VORES FJERNVARMEAFDELING I LYNGBY
COWI er en af Danmarks førende rådgivere inden for bæredygtig energi og byggeri med projekter inden for bl.a. fjernvarme, solceller, batterier, solvarme, varmepumper og energieffektivisering. I forbindelse med omstillingen til grøn energi samt energioptimering og digitalisering af forsyningssektoren, mærker vi en stigende efterspørgsel på innovative energiløsninger i både ind- og udland. Brænder du for at blive involveret i en stor diversitet af projekter med en afvekslende hverdag, og vil du være med til at drive den grønne omstilling, så vær med til at skabe fremtiden sammen med os.

Du vil blive en del af en afdeling på 65 rådgivere, og vores ambition er at skabe mest værdi for vores kunder, borgere og samfund. Vi løser projekter inden for energieffektive og bæredygtige bygninger, herunder bygningscertificering samt vedvarende energi, energilagring, optimering af eksisterende anlæg og nye fjernvarmeløsninger, der energieffektivt forbinder bygninger og forsyningsnet.

VEND UDFORDRINGER TIL BÆREDYGTIGE LØSNINGER
I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med sektionsleder, Catarina Marcus-Møller. Du vil som en del af jobbet være med til at sætte dit præg på den fremtidige energiforsyning, og dine primære opgaver vil være projektledelse inden for:

› Udvikling og afprøvning af nye vedvarende energikoncepter i samarbejde med universiteter, startups og etablerede virksomheder
› Optimering af samspil mellem eksisterende forsyninger
› Demonstrationsprojekter (forsyning, bygninger, brugere)
› Fundraising nationalt og i EU
› Arbejde med teknisk og administrativ koordinering på store EU-finansierede Smart City projekter.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller, som er nysgerrig, nytænkende og gerne vil arbejde med innovation.

Vi ser efter en kollega, der:

› Er ingeniør eller har en anden solid teknisk naturvidenskabelig baggrund
› Gerne har mere end 10 års erhvervserfaring, hvor du nogle af årerne har beskæftiget dig med projektledelse inden for energi i bygninger gerne i den Almene sektor
› Det er en fordel hvis du har indsigt i elteknik, solceller, varmepumper og batterier.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt Sektionsleder i Industri og Energi Catarina Marcus-Møller på tlf. 53 79 89 11.

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 09. august 2020

Lignende jobs

  • Bliv byggesagkyndig

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0