Byggetekniker til eksisterende byggeri i Sønderjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Byggetekniker til eksisterende byggeri i Sønderjylland

Kom og bring din viden i spil inden for renovering af eksisterende byggeri, når du udfører fagtilsyn og byggeledelse på renoveringsprojekter i samarbejde med boligorganisationer, Kommuner, entreprenører og andre interessenter. For at blive en succes i jobbet er det vigtigt, at du har kendskab til renoveringsprojekter indenfor eksisterende byggeri.

Er du vores nye byggetekniker til eksisterende byggeri i Sønderjylland? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores byggeriafdeling for Private & Public Buildings, West

Du vil få fast arbejdssted på vores Haderslev-kontor og du skal være fleksibel i forhold til at arbejde på andre kontorer, hvis dette er påkrævet i perioder.

Som vores nye kollega til vores byggeriafdeling bliver du en del af et team som fortrinsvis består af en homogen gruppe af ingeniører, teknisk designerer og konstruktører med kompetencer indenfor eksisterende byggeri.

Uanset hvilken afdeling du kommer til at arbejde i, vil du få et tæt samspil med en række af Rambøll´s tværfunktionelle afdelinger, i primært jyske byer, hvor du vil kunne trække på deres specialkompetencer.

Kulturen i afdelingerne kendetegnes ved et godt socialt og professionelt arbejdsmiljø, med tæt samarbejde i dagligdagen og en god ”teamspirit”. Vi er blandt landets førende indenfor renovering af eksisterende byggeri.

Afhængig af dine kompetencer vil dine vigtigste opgaver og ansvarsområder blive:

  • Udføre renovering og fagtilsyn af eksisterende byggeri, herunder bygningsregistreringer og tilstandsvurderinger
  • Forestå selvstændig projektgennemførelse i tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartner
  • Kalkulere budgetøkonomi og udfører byggeledelse på renoveringsprojekter
  • Projektledelse, skitsering og projektering af renoveringsprojekter

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Kendskab til almindelige gængse pc- og projekteringsværktøjer
  • En uddannelsesbaggrund som Bygningskonstruktør eller lignende
  • Gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner i dansk og engelsk

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du er god til at åbne døre og skabe relationer og kan møde den anden, der hvor han eller hun er. Du er en god menneskekender og har flair for samarbejde. Du trives med at arbejde både selvstændigt og i teams og er en struktureret planlægger og koordinator.

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi i byggeriet omkring 4.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

Vil du vide mere om stillingerne så kontakt Lars Chresten Møller, Afdelingsleder, Byggeri på tlf. 51613050, mail [email protected].

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Deadline: 14.August 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Haderslev

Lignende jobs

  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projekteringsstærk Anlægsingeniør – INGENIØR´NE

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggerådgiver til Vejle

    Byggerådgiver til Vejle Er du en knalddygtig sælger, som motiveres i et selvstændigt job med masser af ansvar? Brænder du så meget for dine kunder, at du allerhelst følger dem helt .
    • Bygningsingeniør
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0