Vejingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Motiveres du af muligheden for at forme morgendagens infrastruktur? Værdsætter du godt kollegaskab og en uformel omgangstone, og har du lyst at gå forrest i at finde gode bæredygtige løsninger? Så har vi måske en spændende stilling til dig

BLIV EN DEL AF VORES INFRASTRUKTURAFDELING I RINGSTED
Mit navn er Preben Pedersen, sektionsleder for infrastrukturmedarbejdere på kontoret i Ringsted. Jeg leder efter vejingeniører, som har lyst til at være del af vores gruppe.

Du vil opleve mig som en balanceret leder med en åben og tydelig kommunikationsstil. Det er vigtigt for mig at bidrage til at skabe et inkluderende teammiljø, hvor alles stemmer bliver hørt, og hvor alle får en plads ved bordet. For os er det vigtig, at fejre store og små milepæle, både professionelle og personlige. Vi mødes af samme grund ofte til kaffe og kage.

EN STILLING, DER VIL DRIVE DIN UDVIKLING LÆNGERE
I denne rolle får du mulighed for at tage ansvar og videreudvikle dig personligt såvel som fagligt. Jeg sætter pris på, at du lægger vægt på personlig integritet, og at du er villig til at yde en ekstra indsats, i situationer hvor dine kollegaer har behov for en ekstra hånd. Vi efterlever tanken om at man udvikler sig bedst, når man deler kundskab, udfordrer hinanden og arbejder sammen som en gruppe.

Du vil rapportere direkte til mig og bliver en del af mit team i Ringsted. Teamet er på 18 medarbejdere. Du bliver en del af et team af kollegaer der er anerkendte og betroede rådgivere for en lang række private og offentlige kunder i Danmark og udlandet. Du vil også få fornøjelsen af at arbejde sammen med kollegaer på tværs af fagområder og landegrænser i COWI.

Vores team er placeret på COWIs kontor på Nørretorv, med let adgang til Vestmotorvejen og offentligt transport til hele landet via Ringsted Station. Vi lægger vægt på fleksibilitet i arbejdslivet, fordi vi mener, at det er vigtigt at have et liv i balance. Du vil derfor have mulighed for hjemmearbejde.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Vi tilbyder en række alsidige stillinger, hvor du i høj grad selv kan være med til at præge din hverdag og udvikling. Vi vægter faglig udvikling og sparring med erfarne kollegaer højt. Du vil derfor indgå i faglige netværk på tværs af organisationen. Uanset tidligere erfaring bliver du teamet op med en buddy, som kan give en hjælpende hånd med det praktiske i forbindelse med opstart i en ny kontekst og som sørger for at du nemt finder dig til rette og føler dig velkommen i COWI.

Dine opgaver vil blive tilpasset dine kompetencer og baggrund. Vi vil sørge for at du kommer i gang med opgaver der er passende til dit niveau.

Nogle aktuelle opgaver vil være:

  • Tænke smarte løsninger indenfor vejområdet på projekter fra byudviklingsprojekter over åbent land opgaver til store nationale og internationale projekter
  • Have den daglige kontakt med eksisterende og nye kunder
  • Fokusere på grænsefladekoordinering med andre fagligheder både internt og eksternt
  • Tænke digitalisering og bæredygtighed ind i vores projekter
  • Bidrage til teknisk granskning af vores projekter
  • Bidrag til tekniske netværk og implementering af BIM
  • Bidrage med din erfaring til at udvikle afdelingen yderligere, samt vejlede og støtte vores dygtige unge kollegaer

HVEM VI LEDER EFTER
Du har indgående viden og erfaring indenfor egen jobdisciplin og håndterer situationer og opgaver selvstændigt og vil søge råd og vejledning om mere komplekse problemstillinger.

Yderligere forventer vi, at du har:

  • en uddannelse som ingeniør - diplom eller civilingeniør
  • evnen til at samarbejde med og udvikle stærke forretningsrelationer med mennesker i og udenfor COWI på tværs af faglige discipliner
  • erfaring med projekteringsledelse
  • et højt personligt drive, høj integritet, er systematisk, resultatorienteret og proaktiv
  • kendskab til et eller flere af følgende programmer: Microstation og OpenRoads.

Vores arbejdssprog er dansk og engelsk, og det er derfor vigtigt at du er flydende i begge sprog.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Give mig gerne et ring på tlf. 41 76 34 93 eller en e-mail: [email protected]

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl mig, hvorfor du er den rette person til mit team (maks. 1 side). Vi holder løbende samtaler, og jeg glæder mig derfor til at modtage din ansøgning snarest muligt. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Ringsted
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0