Rekrutteringsfirma

Projekterings- og tilsynsingeniør til en spændende og varieret hverdag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønde

Syddjurs Spildevand A/S er et 100% kommunalt ejet aktieselskab, der siden etableringen i januar 2009 har været i en spændende udvikling. Virksomheden har 34 medarbejdere og tager sig af etablering, drift, vedligeholdelse, planlægning og udvikling af den samlede spildevandsforsyning i Syddjurs kommune.

Virksomheden har et stort fokus på beskyttelse af Djurslands vandløb, søer, kystvande og kvaliteten af badevandet. Udover egne målrettede initiativer for at imødekomme fremtidige miljø og klimaudfordringer, har virksomheden et tæt samspil med offentlige og private aktører for at sikre helhedsorienterede og samfundsmæssige løsninger, som sikrer et sundt og bæredygtigt miljø.

Syddjurs Spildevand A/S ligger ved Rønde tæt på Aarhus, med nem adgang til offentlig transport. Nybyggede kontorfaciliteter danner rammen om virksomheden, og frihed med ansvar er en væsentlig del af husets kultur.

Læs mere på: www.syddjursspildevand.dk

------------------------------------------------------------------------------------------------

Savner du variation, udfordringer og frihed med ansvar
Du får reference til afdelingslederen for plan-, projekt- og IT, og vil i det daglige have tæt samarbejde med dine kollegaer på tværs af huset. Der er på nuværende tidspunkt ni kollegaer i afdelingen for Plan-, Projekt- og IT, som er fordelt på planlæggere, projektledere, projektingeniører, GIS-medarbejdere, IT-medarbejdere og teknisk designer.

I tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i virksomheden, vil du deltage aktivt i de forskellige faser for gennemførelse af anlægsprojekter. Eksempelvis vil du nogle gange selv projektere anlægsarbejdet, sikre alle nødvendige godkendelser, lave udbudsmaterialer, stå for tilsyn, byggeledelse, økonomistyring og borgerkontakt. Andre gange vil det kun være dele heraf, hvor du mere vil have en projektlederrolle. De typiske anlægsopgaver vil bestå i separatkloakering, byggemodninger, afskærende ledninger, pumpestationer, kloakrenoveringer, regnvandsbassiner mv. Desuden vil der for planlægningsdelen være behov for skitseprojekter, hvor man har mulighed for at udvikle alternative løsninger.

Syddjurs Spildevand A/S er en virksomhed med flad struktur, hvor medarbejderne har stor frihed med ansvar, og hvor alle hjælper hinanden. Der er plads til forskellighed i organisationen, og du har derfor mulighed for at præge metoden, hvorpå du løser dine projekter og øvrige arbejdsopgaver.

Faglige- og menneskelige kompetencer
Den ideelle kandidat er uddannet ingeniør og gerne med erfaringen indenfor anlægsprojekter. Viden omkring miljø, regnvand og spildevand vil være en fordel, men ikke et krav. Du er fagteknisk stærk og har gerne erfaring med 3D tegneprogrammer. Generelt har du flair for IT, og er motiveret for at udvikle og optimere eksisterende værktøjer og processer, der effektiviserer egne- og kollegaers arbejdsopgaver.

Som person har du sans for detaljer, struktur og kvalitet. Du har et godt drive, er imødekommende og har en motiverende og smittende energi. Du er vant til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med andre, og trives i et åbent og uformelt miljø, hvor forskellige opgaver en del af hverdagen. Du motiveres af udfordringer og en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften.

Du er god til at dele dine ideer og kompetencer med kollegaer, og bidrager i det hele taget til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Skab dit drømmejob
Du tilbydes en spændende stilling, hvor tonen er uhøjtideligt og uformelt, og hvor der er fokus på trivsel og fælles målsætninger. Du vil få stor indflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver, og der vil være mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter offentlig overenskomst med fleksibilitet og frihed i arbejdsform og ansættelse, hvor der tilbydes fleksibel arbejdsplads med fri telefon, netadgang og bærbar computer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Rye Larsen på telefon +45 2896 2845, mail: [email protected]

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Ingeniør, Syddjurs” til:
[email protected]

Husk at anvende den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønde.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Rønde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Rønde

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Rønde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Rønde over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0