Er du konstruktionsfagets svar på motorsportens Kevin Magnussen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vedbæk

Så er det nu, du skal gøre dig klar til at indtage førersædet som fagleder i konstruktionsafdelingen hos EKAS Rådgivende Ingeniører A/S.

…. En besynderlig sammenligning tænker du nok?

Og dog! For som konstruktionsingeniør hos EKAS får du en fremtrædende og central rolle, hvor du fra dag ét får det faglige ansvar og skal sikre, at I som team kommer overbevisende og sikkert over målstregen.

Som fagleder i konstruktionsafdelingen vil du få en alsidig hverdag, hvor du både har fokus på håndtering af konkrete projekter, udfører tilsyn og får ansvaret for at sætte det faglige niveau i teamet, som foruden dig tæller to yngre konstruktionsingeniører.

Forvent dig en udfordrende hverdag, som du selv sætter rammerne for, da du jonglerer med forskelligartede arbejdsopgaver sideløbende.

Som fagleder vil du opleve, at du skaber værdi hos EKAS, når du inden for de første 6-12 måneder har opnået succes med at:

  • Tage ansvaret som fagleder på konkrete projekter, hvor du danner dig overblik og fordeler opgaverne i teamet. Du laver KS og sikrer fagligt stærkt og gennemarbejdet materiale. Du tager ligeledes ansvar for tid, økonomi og kvalitet på alle projekter, I sender ud af huset. Du bruger forventeligt 50 % af din tid på projektering og beregning, hvor du typisk håndterer 5-10 projekter afhængig af størrelse og kompleksitet.
  • Sætte det faglige niveau for konstruktionsafdelingen, hvor du opbygger struktur og tager ansvar for fagligheden på igangværende projekter. Du opbygger god relation til ledelsen og teamets yngre ingeniører, og du fungerer som et solidt bindeled internt i afdelingen og videre til ledelsen.
  • Agere mentor og sparringspartner for teamets yngre ingeniører. Du har fokus på at opbygge en god relation i teamet, så de yngre ingeniører naturligt kommer til dig for faglig sparring. Du bruger forventeligt 25 % af din tid på sparring og opkvalificering af yngre konstruktionsingeniører. Når du tager ansvar for konstruktionsteamets faglige niveau, frigiver du ressourcer fra ledelsen, som kan fokusere på andre opgaver.
  • Afholde byggetilsyn og varetage kommunikationen med diverse interessenter på projekterne. Du bruger forventeligt 25 % af din tid på fagtilsyn, som sikrer projektets kvalitet og opfylder bygherrens forventninger.
  • Påbegynde statikercertificeringen i bygningsreglementet BR18 (i første omgang klasse 2), som forventeligt færdiggøres inden udgangen af januar 2020.

Når det første år er gået, har du skabt en god struktur i konstruktionsafdelingen, som sikrer effektivisering og en god arbejdsrytme, og du står på mål for de projekter, som I sender ud af huset (læs: velskrevne og fagligt gennemarbejdede).

Dine udviklingsmuligheder på den længere bane…

.. er du i høj grad selv med til at definere ud fra din egen motivation. Lige til højrebenet ligger rollen som teamleder - med eller uden personaleansvar. En mulighed kunne også være, at du fremadrettet tager del i det strategiske arbejde med opgaveporteføljen.

Kan du mærke motivationen helt ned i maven? Så har du sikkert bagagen fyldt med faglig erfaring og en uddannelse som konstruktionsingeniør i ryggen. Du er generalisten, som har rådgiverrollen helt inde under huden, og du drives af at gå forrest og levere excellente projekter.

Du bliver en del af..

Et mindre rådgivende ingeniørfirma med højt fagligt niveau, som blev etableret i 1958. EKAS tæller i dag 14 engagerede medarbejdere og arbejder for boligforeninger, boligselskaber og private kunder. Vores væsentligste arbejdsområder ligger inden for den eksisterende bygningsmasse i form af tilstandsvurderinger, renoveringer og ombygninger.

Er du klar til at indtage førersædet?

mind A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor du også skal sende CV og ansøgning igennem nedenstående link.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vedbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Vedbæk
  • Fredag den 13. september 2019

Lignende jobs

  • Bliv byggesagkyndig

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Vedbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Vedbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Vedbæk over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0