Fyr op under din udvikling som brandrådgiver og sæt dit præg på fremtidens brandydelser...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Ja, du læste rigtigt! Hos Norconsult er der lige nu en brandvarm mulighed for dig, der om natten drømmer om brandstrategier, røggassimuleringer eller evakueringsplaner … eller måske mere realistisk nok bare synes, at brandområdet er virkelig spændende. Er det tilfældet skal du helt sikkert bruge lidt krudt på at læse nedenstående, hvor vi har skitseret en rolle, hvor du for alvor bruger din faglighed til at gøre en forskel.

Du kommer fra dag ét til at varetage spændende projekter, hvor du som primær brandrådgiver driver brandprojekter sikkert igennem alle projektets faser. I rollen kommer du desuden til at videreudvikle og styrke forretningsområdet, hvor du kan forvente, at dine erfaringer og ideer bliver hørt. Missionen er, at I sammen får udviklet forretningsområdet yderligere.

Som brandrådgiver hos Norconsult er du en succes, når du inden for de første 12 måneder i jobbet har opnået succes med at:

  • Håndtere interne brandprojekter, hvor du er primær brandrådgiver og følger projekterne gennem alle projektfaser fra de første inputs til arkitekter frem til projektaflevering. Du får ansvaret for 5-10 projekter sideløbende afhængig af kompleksitet, herunder både nybyg og renovering af f.eks. hoteller, kontor, erhverv og boliger. Du tager ansvar for tid og økonomi på dine projekter og er proaktiv omkring ændringer.
  • Varetage kommunikation med eksterne parter (arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer, beredskab og myndigheder), som oplever dig som en tillidsvækkende og professionel brandrådgiver. Som rådgiver udfordrer og rådgiver du kunden såvel som myndigheder, så du sikrer den bedste løsning.
  • Agere sparringspartner for dine kolleger i teamet og på tværs af lokationer. Du får 3 kolleger inden for brandområdet. Du er proaktiv og byder ind med din brandtekniske viden – og udfordrer gerne dine kolleger, så I sammen sikrer et højt fagligt niveau i det projektmateriale, I sender ud af huset.
  • Sætte dit aftryk på afdelingen og aktivt er med til at definere brand som ydelse fremadrettet. Du bruger din faglige viden og byder gerne ind ift. at få konkretiseret brandydelser, som Norconsult kan gå til markedet med.
  • Påbegynde certificering i brandklasse svarende til din erfaring og kvalifikationer, hvis du ikke allerede er certificeret. Du bidrager dermed positivt til, at det faglige niveau i teamet kontinuerligt optimeres.

Når det første år er gået, har du sat dit tydelige præg på afdelingen, projekterne og brand som disciplin i Norconsult.

Dine udviklingsmuligheder på den længere bane…

… Afhænger i høj grad af din interesse. Brandafdelingen er i vækst, og det betyder, at du kan påvirke din egen karriere fremadrettet. Ønsker du en master i brandsikkerhed er der mulighed for at påbegynde denne. Der er mulighed for at kombinere din interesse for brandområdet med andre fagområder f.eks. med bæredygtigt byggeri eller konstruktionsopgaver. Måske du allerede har en spirende drøm om forretningsudvikling, team – eller fagledelse, specialisering i et nicheområde eller noget helt andet. Lad os jonglere med mulighederne og lægge en plan for din specifikke udvikling i rollen.

Har vi pustet til ilden i dig? Så kan du sikkert matche de forestillinger, som vi umiddelbart har til din baggrund. Du er formentlig ingeniør eller konstruktøruddannet og kender til rollen som rådgiver. Mon ikke at du også er kommunikerende og har en lille iværksætter i gemt i maven?

Hvad bliver jeg en del af?

Det skal vi nok fortælle dig meget mere om, men det korte svar er: En af Skandinaviens førende, tværfaglige rådgivere med omkring 3500 medarbejdere på verdensplan. I Danmark sidder 210 medarbejdere fordelt på kontorer landet over. Du vil have din daglige gang i Herlev, hvor der i dag sidder 90.

Norconsult løser opgaver for både offentlige og private bygherrer inden for byggeri, industri og anlæg. De medvirker i byggeriet med rådgivning, projektering, byggestyring og tilsyn ved byggeri og renoveringsopgaver.

Har du mod på at undersøge muligheden nærmere?

Så lad os tales ved! Giv rekrutteringskonsulent Sarah Bykær et kald, hvis du har spørgsmål. mind A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor du også skal sende CV og ansøgning igennem nedenstående link.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Herlev
  • Fredag den 13. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Herlev over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1