Datatekniker / IT-Tekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vil du med på en spændende transformation fra On-Premise løsninger til Cloud services for brugere placeret overalt på kloden? Samt medvirke i etableringen af de fremtidige drifts- og udviklingsrutiner? Vores strategi på området er lagt fast, og har medført en lang række af projekter, som bare venter på dig.

Hos BoConcept skal vi inden for den nærmeste fremtid transformere vores IT løsninger til Cloud teknologier, og vi har brug for dig til at sikre en succesfuld transformation. Vores rejse vil blive baseret på løsninger fra Microsoft hvilket omfatter Microsoft 365 og Azure. Du kommer derudover også til at stifte bekendtskab med teknologier og løsninger fra andre leverandører.

Arbejdsopgaver og teknologier

Vores fremtidige platform skal bygge på en Immutable Infrastructure, hvorfor koncepter som Infrastructure as Code og Configuration as Code, ikke må være nye for dig. Vi ønsker i vid udstrækning at automatisere vores deployment af løsninger. En af de første opgaver er derfor at få skabt grundlaget for automatiseringen og udvælge de rigtige værktøjer. Vi forestiller os at det måske kunne være Azure DevOps, Jenkins, Terraform, Chef, Puppet eller andre værktøjer. Operations på eksisterende løsning vil også være en del af dit ansvarsområde.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed som opererer globalt, og hvor kunder og brugere er online døgnet rundt, året rundt. Vi har derfor stort fokus på at bygge stabile og driftssikre løsninger, hvilket opnås med redundans og sikring af at løsningerne kan håndtere de fejl som nødvendigvis må opstå.

Vores service desk er bemandet 24/7, og håndterer bruger-support og alarmer fra overvågning efter beskrevne procedurer. Der vil derfor ikke være tale om deltagelse i fast vagtordning, men vi forventer derfor også at du formår at dokumentere dit arbejde, så andre kan tage over for dig, når du holder fri.

Dine opgaver kommer til at spænde bredt, og du vil få berøring med en bred vifte af teknologier. Driften af vores nuværende infrastruktur er outsourcet, og det er den du skal være med til at transformere. En del af vores nuværende løsninger skal udskiftes og erstattes med Cloud Services, andre skal tilpasses en leverancemodel baseret på cloud services og for en tredje pulje er der tale om deciderede lift and shift projekter.

For de fleste projekter kommer det til at gælde at du er involveret i hele projektfasen, og for en stor dels vedkommende også bliver den drivende kraft i migreringen. Enten som direkte udførende på opgaver, eller koordinator for udvalgte områder i forhold til konsulenter og leverandører. Selvom projekterne skal udføres med en vis grad af selvstændighed, så forventer vi at du er en holdspiller – som også sparrer med dine kolleger og bringer dem i spil.

Vi har en klar prioritering i vores opgaver, hvor drift altid prioriteres højere end projekter. Det medfører at nogle af de sidste opgaver i et projekt er at sikre en kompetent og komplet overdragelse af projekterne til driften, således at dine ressourcer frigøres til det næste projekt.

Vores nye kollega har DRIVE

For os er det dine faglige kvalifikationer og erfaring der tæller. Du kan være autodidakt eller have en formel IT uddannelse; eksempelvis Datafagtekniker med speciale i infrastruktur, Datamatiker, eller lignende.

Du skal have en forkærlighed for Cloud teknologier og automatisering, så vi i videst muligt omfang kan støtte op omkring strategien.

Det er vigtigt at du er nysgerrig af natur, og at du af egen drift, formår at tilegne dig viden om områder du endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Vi støtter op om faglig udvikling i det omfang det er relevant for dit arbejde – enten via kurser, faglitteratur eller online learning.

Du skal have forståelse for en typisk infrastruktur omfattende netværk, virtualisering og Windows servere (og relaterede services), ligesom du skal have erfaring med scripting og system administration af servere og infrastruktur.

Vi forventer at du er flydende i engelsk tale og på skrift, ligesom vi også forventer at du taler og forstår dansk.

Vil du træde ind i en verden af kvalitet, design og møbler?

Du tilbydes et spændende job med mange engagerede kollegaer, og fleksible arbejdsforhold i et inspirerende og internationalt miljø, hvor der er god mulighed for at påvirke egen hverdag, ligesom der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du tilbydes desuden konkurrencedygtige ansættelsesvilkår – herunder spændende personalegoder, hvor du bl.a. har mulighed for at krydre dit eget hjem med det nyeste inden for boligindretning.

Har du høje ambitioner for din fremtidige karriere

Send os din motiverede ansøgning ved at klikke på "ANSØG". Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler derfor indkomne ansøgninger løbende.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Architect Brian Lie Jørgensen på telefon +45 30 65 94 98.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Herning over tid

Dato Alle jobs som data managere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 2
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3