Data Scientist til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du udvikle løsninger til gavn for sagsbehandlingen af arbejdsskader?
I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Hvert år behandler vi ca. 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. Det forpligter.

I udviklingsområdet i AES løser vi opgaver, som understøtter og optimerer sagsbehandlingen af arbejdsskadesager. Vi er mere end 50 medarbejdere organiseret i en ART (Agile Release Train). Og nu er vi på udkig efter dig.

I rollen som Data Scientist kommer du til at arbejde med både eksisterende driftsopgaver og med at opbygge måden, vi fremadrettet vil benytte data i vores arbejdsskadebehandling. Du har blik for forbedrings-/automatiseringsstiltag funderet i data og er med til at sikre, at nye løsninger fungerer i praksis, når du:

  • forbedrer datakvaliteten inden for vores område
  • arbejder med både Simple og Advanced Analytics
  • benytter komplekse udsøgningsmønstre med elementer fra fx Machine Learning
  • indgår i tæt dialog med vores kolleger i AES og undersøger behov og ønsker.

Er du idérig og undersøgende?
Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og færdigheder inden for matematik, statistik, ETL, SQL og Python. Hvis du også har arbejdet med SAS, er det en fordel.

Som person er du i stand til at overskue en stor mængde data. Du er metodisk og finder frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at undersøge fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Derudover er du den idérige og kreative, som tænker i nyskabelser og forsøger at finde på nye måder at gøre tingene på.

Vil du gøre en forskel for den enkelte og arbejde til gavn for samfundet?
På kontoret i Hillerød kommer du til at indgå i et team, hvor vi både arbejder sammen med AES’ Kundecenter og med andre udviklere i AES og ATP. Vi er et team med mange blandede færdigheder inden for data og analyser samt bestyrelsesbetjening. Vi arbejder tæt sammen, hjælper hinanden på tværs af teamet og lykkes i fællesskab.

AES er en del af ATP Koncernen, der er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. I AES går vi på arbejde for den enkelte og samfundet. Med ansvaret følger et meningsfuldt arbejdsliv. Det er vi stolte af at kunne tilbyde.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 2. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Bettina Ballieu Lagoni på tlf. 2033 7629.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Hillerød
  • Søndag den 02. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som data managere
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2