Studentermedhjælpere til dataområdet i Børne- og undervisningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Vil du gøre en forskel på uddannelsesområdet? Er du vild med tal og data og ønsker du at få en bred erfaring med databehandling og formidling? Så er et job som studentermedhjælper på dataområdet i Styrelsen for It og Læring lige dig.

Dine opgaver

Dataområdet består af tre forskellige kontorer i Styrelsen for It og Læring, der hører under Børne- og Undervisningsministeriet. Den ledige stilling er i Kontor for data på ungdomsuddannelser og VEU på Vester Voldgade i København.

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor du får bred erfaring med databehandling og formidling. Sammen med dine kollegaer vil du være med til at understøtte den undervisningspolitiske dagsorden i Danmark og sikre, at politiske beslutninger om ungdomsuddannelser baseres på det bedst mulige datamæssige grundlag.

Som studentermedhjælper er jeg blevet inddraget i løsningen af mange forskelligartede opgaver, og har efterhånden fået mulighed for mere ansvar og egne projekter. Arbejdsopgaverne har været spændende og udfordrende, og jeg har udviklet mig meget i den tid jeg har siddet i stillingen. Samtidig er det sociale miljø helt i top, med en masse søde kollegaer og hygge blandt de studerende.. (Camilla, student i Kontor for data på Ungdomsuddannelser og VEU)

Konkret kommer du til i fællesskab med de to andre studenter i kontoret, at:

  • Arbejde med dataindsamlinger og data fra centrale it-systemer, som du skal medvirke til at kvalitetssikre, før de anvendes til statistik- og analyser,
  • Teste data og rapporter til ministeriets statistikportal og datavarehus,
  • Udarbejde tabeller og figurer til publikationer, se eksempler på hjemmesiden,
  • Være i kontakt med og give support til institutioner, organisationer og andre brugere af vores statistikportal,
  • Bidrage til analyser i samarbejde med dine kollegaer.

Vi søger

Vi søger 1-2 studerende, der er i gang med en bachelor eller kandidatuddannelse inden for det samfundsfaglige område, fx økonomi eller statskundskab mv., og som har lyst til og flair for at arbejde med data og analyser. Vi forventer, at flere af følgende punkter passer på dig:

  • Du kan noget med tal og statistik – gerne i SAS eller lign.
  • Du er superbruger i Excel
  • Du er analytisk skarp og arbejder struktureret
  • Du er engageret, åben, lærenem og opsøgende
  • Du motiveres af at arbejde i et stærkt fagligt miljø
  • Du har, ligesom os, gode samarbejdsevner og godt humør

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt studenterjob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Derudover er vi en arbejdsplads med et godt socialt sammenhold og en hverdag med både fart på og en åben og humorfyldt tone.

Om os

STIL beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. STIL er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet. Vi fremmer den digitale udvikling på undervisningsområdet, og vores primære fokusområder er øget anvendelse af it i undervisningen og understøttelse af effektiv institutionsdrift ved brug af it. Vi bringer data og analyser aktivt i spil for at styrke læring og beslutningsgrundlag lokalt og centralt. Du kan se mange af de statistik- og analyseprodukter, vi laver på uvm.dk og i datavarehuset på www.uddannelsesstatistik.dk

Flere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Mia Aistrup (tlf. 29 21 35 06 eller [email protected]) eller chefkonsulent Laura Girotti (tlf. 35 87 88 38 eller [email protected]).

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til din undervisning og dine eksamener.

Arbejdsstedet er Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. oktober 2022

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 18. august 2022 kl. 23:59. Vi holder samtaler løbende.

Din ansøgning sendes elektronisk og skal indeholde CV og dokumentation for igangværende uddannelse samt ungdomsuddannelse.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • København V
  • Torsdag den 18. august 2022

Lignende jobs

  • Data manager i København V

    Om rollen som Machine Learning Engineer Rollen som machine learning engineer i Todai er alsidig, da vi løser opgaver for mange forskellige typer virksomheder med mange teknologier. Din rolle bli..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Forretningsorienteret Data ScientistTodai søger en Data Scientist, der sætter slutbrugeren og mennesker først når kunstig intelligens skal omsættes til praktiske løsninger. Det skal ske sammen..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle .
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i København V over tid

Dato Alle jobs som data managere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0