Rekrutteringsfirma

Data Architect

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

VikingGenetics er blandt verdens største og førende landmandsejede kvægavlsforeninger med cirka 22.000 kvægbrugere som medlemmer. Virksomheden investerer årligt et stort beløb i forskning og udvikling og har blandt andet udviklet en teknologi, der gør det muligt for landmændene at optimere deres landbrug og samtidig sikre en høj grad af dyrevelfærd. VikingGenetics deltager ligeledes i et forskningsprojekt omkring fremtidens slagtekalve, der er mere klimavenlige i kraft af mindre metanudledning, og som har højere fodereffektivitet og bedre spisekvalitet. Virksomheden, der har cirka 155 ansatte, som er placeret i 6 forskellige lande, ejes af VikingDanmark i Danmark (50%), FABA i Finland (25%) og Växa i Sverige (25%). Herudover har VikingGenetics datterselskaber i Australien, England og Tyskland og eksporterer til mere end 50 lande.

Virksomheden udveksler store mængder data med aktører i hele Europa og til at definere og systematisere dette komplekse datalandskab søges nu en

Data Architect Microsoft Azure – MDM – International virksomhed

Vil du stå i spidsen for håndtering og værdiskabelse af en stor mængde data fra en velkonsolideret, multikulturel og international virksomhed? Som Data Architect bliver du en del af en spændende rejse, hvor du får stort ansvar, indflydelse og mulighed for at igangsætte egne projekter, der skaber værdi for virksomheden og samarbejdspartnere. Du kommer således til at sætte dit præg på virksomheden, hvilket giver dig rig mulighed for at gøre en forskel. Der er tale om en spændende arbejdsplads med en værdibaseret kultur, et godt socialt miljø og en høj grad af ordentlighed. Hertil er virksomheden kendetegnet af korte beslutningsprocesser og højt til loftet.

Du får en spændende nøglerolle, hvor du med reference til virksomhedens Head of IT Development bliver ansvarlig for at definere og opbygge den optimale dataarkitektur for virksomheden i Microsoft Azure. Du samarbejder med resten af IT-teamet og på tværs af virksomheden for at sikre, at de rette data er til rådighed, ligesom du gentænker datastrukturen, så dataene organiseres mest hensigtsmæssigt. Du bliver ligeledes ansvarlig for at udvikle et solidt framework-koncept, der sikrer dataenes kvalitet, ligesom du bliver ansvarlig for datastyring samt standardisering og dokumentation af data med henblik på at skabe gennemsigtighed. Du bliver ansvarlig for løbende research og evaluering af nye teknologier og teknikker indenfor Azure-universet, ligesom du justerer dataarkitekturen i overensstemmelse hermed. Hertil får du til opgave at udvinde data ved hjælp af datamining-værktøjer samt at udvikle og styrke virksomhedens Master Data Management. Du bliver kontaktperson for IT-leverandørerne, og du fører således de tekniske dialoger med datapartnerne og bidrager med den nødvendige tekniske dokumentation.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har en uddannelse på bachelorniveau eller højere indenfor IT, Computer Science, Matematik eller tilsvarende. Alternativt har du certificeringer og/eller kursusbeviser indenfor Microsoft Azure. Det forventes, at du har dokumenteret og solid erfaring med tilsvarende opgaver i Microsoft Azure samt med opbygning og udvikling af dataarkitektur, BI-infrastruktur og dataanalyser. Det forventes, at du har forståelse for Master Data Management og programmering, og hvis du ligeledes har erfaring på disse områder, er det en fordel. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med eller viden om Azure Data Services samt med Business Central, Microsoft 365 og Microsoft Sharepoint. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du passioneret omkring arbejdet med softwarearkitektur og stamdata, og du trives i en synlig og ansvarsfuld rolle, hvor du interagerer med mange interessenter. Du er struktureret, målrettet og vedholdende, og du er kendetegnet af integritet og professionalisme. Du er initiativrig, løsningsorienteret og velorganiseret med et analytisk mindset og et godt overblik, og du besidder en naturlig evne til at følge op på tingene. Du tænker holistisk, men i kraft af din kvalitetsbevidsthed får du stadig alle detaljerne med. Du er en dynamisk, selvkørende og imødekommende holdspiller, der er kendetegnet af dit drive, din gode forretningsforståelse og proaktivitet. Dine gode kommunikations- og samarbejdsevner betyder, at du kan begå dig på alle niveauer.

Er du den nye Data Architect hos VikingGenetics i Randers, så skynd dig at uploade en ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, John Tveit på +45 20 77 43 33. Du kan læse mere om VikingGenetics her og se mere her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Data Engineer for condition monitoring and machine...

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Data Engineer/Scientist for Predicti

    Join our costumer, Predicti, as a Senior Data Engineer/Scientist in the Fintech sector! Do you enjoy tackling complex challenges while engaging with customers? If so, you could be the ideal candida..
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Århus C

    Would you like to work with sustainable energy companies through developing great solutions and platforms that utilise new and exciting technologies? Minds and Co. is looking for a Lead NET De..
    • Data Manager
    • Århus C
    Få mere info
  • Quantitative analyst for short-term power trading

    In this role, you will build machine learning and optimisation models that support the decision-making within our flexible asset business.Your responsibilities include:support our flexible asset bu..
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som data managere
16. september 2024 26
15. september 2024 29
14. september 2024 28
13. september 2024 29
12. september 2024 27
11. september 2024 22
10. september 2024 22
9. september 2024 23
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 21
5. september 2024 22
4. september 2024 20
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 22
31. august 2024 21
30. august 2024 23
29. august 2024 19
28. august 2024 19
27. august 2024 22
26. august 2024 23
25. august 2024 21
24. august 2024 21
23. august 2024 18
22. august 2024 18
21. august 2024 17
20. august 2024 17
19. august 2024 17
18. august 2024 18
17. august 2024 18