BI-udvikler - Gør som Frederick, bliv en del af BI-teamet i Movia!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være med til at styrke og videreudvikle vores moderne cloudbaserede dataplatform og datagrundlag og finde gode datadrevne løsninger for vores 2 millioner kunder i busserne i et stærkt fagligt fællesskab?

Det ville Frederick. Han var ekstern konsulent i Movia i en årrække, men valgte at skifte til Movia, og fortæller: ”der sker så meget hos os i Movia, vi er langt fremme på forskellige områder, og med cloud-first åbner der sig så mange muligheder for at bruge de nyeste BI værktøjer og services”. Frederick tilføjer: ”jeg oplever også et meget positivt mindset, mange afdelinger er langt fremme i at bruge data, og de vil gerne bruge data endnu mere.”

Vær med til at udvikle datagrundlaget i den kollektive transport

I Movia arbejder vi aktivt på at omsætte data til viden til gavn for driften og udviklingen af den kollektive transport. Udgangspunktet for arbejdet med data i Movia er et state-of-the-art cloudbaseret data warehouse. Som BI-udvikler kommer du til at arbejde med mange forskellige data. Du vil arbejde med rejsekortdata, streaming data fra Movias 1.600 busser, køreplansdata, passagertællinger, kundetilfredshed, data fra elbusser, økonomidata og meget mere.

Som BI-udvikler skal du være med til at sikre, at vi forsat har en moderne og velfungerende dataplatform, der støtter op om arbejdet med data. Ved hjælp af din stærke teknisk viden og god dataforståelse rådgiver du forretningen om, hvordan vi effektivt kan bruge data på nye og innovative måder. Din indsats er dermed med til at udvikle den kollektive transport til glæde for de mange kunder, der hver dag benytter bus, lokalbane og flextrafik.

Bliv en del af et velfungerende team med varieret opgaveportefølje

Du bliver en del af vores velfungerende BI og projektteam på 12 medarbejdere, hvor den enkelte medarbejder har gode muligheder for at præge egne arbejdsopgaver og udviklingsønsker. Vi arbejder SCRUM baseret og er gode til at samarbejde og vidensdele på tværs af teamet. Vi har en uformel kultur og et godt sammenhold, både fagligt og socialt.

”Der er en god stemning, folk er meget venlige og hjælpsomme, og så er det sjovt at gå på arbejde, der flyver ofte en joke frem og tilbage” fortæller Frederick og tilføjer, at det også var en af grundene til at han skiftede: ”Som ekstern konsulent oplevede jeg den gode stemning og tænkte, det kunne jeg godt tænke mig at blive en del af og samtidig være med til at gøre en samfundsmæssig forskel”.

Du vil få en varieret arbejdsportefølje, hvor du både vil være i dialog med forretningen, udvikle datagrundlaget og implementere nye løsninger. Arbejdet sker i tæt samarbejde med de 36 andre kollegaer i IT-området samt resten af Movia.

Hvem forestiller vi os, at du er?

Vi forestiller os, at du:

  • har god erfaring med eller god forståelse for databaser, datamodellering, ETL-processer og SQL
  • motiveres af arbejdet med data
  • har lyst til at arbejde med Azure komponenter som Data Factory, Azure Functions, Analysis Services, Data Lake og Data Bricks.
  • har en lang videregående uddannelse.

Movia som arbejdsplads
Movia er Danmarks største trafikselskab. Vi transporterer årligt over 200 mio. kunder i bus, lokaltog, flextrafik og plustur.

Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 450 medarbejdere, som bor i moderne lokaler centralt placeret mellem Valby St. og Ny Ellebjerg st. Vi har gode transportadgange uanset om du bruger kollektiv trafik, cykel eller bil. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge egne arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv med en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost samt flextid og mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne tillader det. Og så er vi en røgfri arbejdsplads med mulighed for at bruge træningsrum og deltage i motionsaktiviteter, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer og attraktiv pensionsordning. Løn forhandles i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og Kommunernes Landsforening.

Torsdag den 17. november 2022.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Jesper Wibrand tlf. +45 40414334.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Valby
  • Torsdag den 17. november 2022

Lignende jobs

  • Data manager (studiejob) i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you passionate about using data to solve real-world problems? Join [xxxxx] on our journey to become data-driven in all aspects of our operations. We .
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobDo you want to work with management reporting and financial crime prevention in one? Saxo is an investments bank, with high speed, global colleagues and we a..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Din Mjølner-hverdag Som Net udvikler bliver du en del af Mjølners afdeling i København, som i dag består af ca. 15 kompetente kollegaer med forskellige fagligheder inden for softwareudvikling..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København

    We are currently looking for a student for a position as a compliance officer at Queue-it in Copenhagen. You will become part of a scale-up and innovative company that is a leader in developing vir..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Valby over tid

Dato Alle jobs som data managere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1