OK søger datatekniker-elev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Viby J

Er du kommende datatekniker, og har du lyst til at blive en del af vores store IT-afdeling i OK? Vil du være med til at levere stabil drift uden nedbrud og give en god service og support til dine kolleger i blandt andet IT-udvikling og IT-brugerservice? Så er du måske den person, vi leder efter.

Vi har fart på i energiselskabet OK, og vores IT-afdeling er en stor del af udviklingen. Derfor udvider vi igen holdet, denne gang med en datatekniker-elev.

Dine opgaver

  • Drift, vedligehold og optimering af VMWare miljø med 580 virtuelle servere
  • Overvågning og optimering kompleks infrastruktur med state of the art core netværk og mpls netværk til 750 lokationer rundt i hele landet
  • Løse tildelte sager i ServiceNow og være opmærksom på alerts i vores overvågningssystemer

Faglige kompetencer
Vi forventer du har afsluttet IT-supporter uddannelsen og ønsker nu uddannelsen til datatekniker med ønsket om en praktikplads i en attraktiv virksomhed, hvor du både har mulighed for at lære noget og får ansvar.

Om dig
Du er positiv og omstillingsparat, og du skal kunne indgå i et team. Du er ikke bange for at sige din mening og komme med input, da det giver god dynamik i teamet, når vi får set på daglige rutiner med nye øjne.

Det, der kendetegner os, er høj faglighed, godt humør og nogle af OK’s vigtigste værdier: holdånd og tillid. De værdier forventer vi, at du kan se dig selv i.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en dynamisk og agil IT-afdeling med stort fokus på service, sikkerhed og stabil drift. Vi gør brug af det mest moderne hardware på markedet og tilstræber at kunne tilbyde de nyeste platforme til udviklere og forretningen.

I dit team ”IT-infrastruktur” er der fem medarbejdere. Teamet er en del af OK’s store IT-afdeling, hvor du især kommer til at samarbejde med IT-brugerservice

Hvis du er den rette person til elevpladsen, tilbyder vi dig attraktive medarbejderforhold, som bl.a. omfatter pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Vores hovedkontor, hvor du får fast base, ligger i Viby i den sydlige del af Aarhus.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen efter uge 30 til at kontakte IT Infrastrukturchef Jesper Hougaard Andersen på telefon 53 35 21 17 og ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Viby J

Lignende jobs

  • Data Engineer for condition monitoring and machine...

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Data Engineer/Scientist for Predicti

    Join our costumer, Predicti, as a Senior Data Engineer/Scientist in the Fintech sector! Do you enjoy tackling complex challenges while engaging with customers? If so, you could be the ideal candida..
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Århus C

    Would you like to work with sustainable energy companies through developing great solutions and platforms that utilise new and exciting technologies? Minds and Co. is looking for a Lead NET De..
    • Data Manager
    • Århus C
    Få mere info
  • Quantitative analyst for short-term power trading

    In this role, you will build machine learning and optimisation models that support the decision-making within our flexible asset business.Your responsibilities include:support our flexible asset bu..
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som data managere
19. september 2024 1
18. september 2024 1