Fagkonsulent med fokus på udvikling af specialprodukter indenfor husdyrernæring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

I DLG husdyrekspertise har vi ansvar for DLG og Vilofoss´ produktsortiment vedrørende husdyrernæring til kvæg og svin. Vi er en afdeling på godt 30 medarbejdere, og vi beskæftiger os med udvikling, produktion, rådgivning og markedsføring af vores produktsortiment.

Vi søger en ny kollega, som skal varetage rollen som fagkonsulent med fokus på specialprodukter indenfor tilskudsprodukter og tilsætningsstoffer, der forhandles til kunder i hele verden. Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Bidrage til udvikling af produktsortiment gennem eksisterende litteratur og nye forsøgsaktiviteter
  • Planlægge og evaluere interne og eksterne forsøg
  • Udbrede og formidle produkter gennem faglig sparring, træning og support til salgsorganisationen
  • Sikre kvalitet, bæredygtighed og rentabilitet i produktionen af produkter

Du løser dine opgaver i tæt samarbejde med kollegaer i både salg og marketing såvel som interne og eksterne faglige specialister og samarbejdspartnere og med udgangspunkt i at skabe bæredygtige og værdiskabende løsninger til landbruget.

Analytisk og faglig stærk kollega med gode formidlingsevner

Du har en videregående uddannelse i landbrugsvidenskab, jordbrugsteknolog eller tilsvarende og har gerne et par års praktisk erfaring med faglig formidling og/eller produktudvikling indenfor ernæring og fysiologi til husdyrproduktion.

Som person er du analytisk og er stærk til at uddrage væsentlige konklusioner ud af større datasæt og rapporter. Vigtigt er også, at du er god til at formidle denne viden videre til kollegaer i skrift og tale. Du udfordrer med dine perspektiver og viden, samtidig med at du selv er nysgerrig på andres synspunkter og ekspertise. Du trives i fleksible rammer, hvor du selvstændigt planlægger dine hverdag og har et åbent sind overfor nye opgaver, der dukker op i en dynamisk organisation.

Du har flair for IT og det er en fordel, hvis du har arbejdet med statistikprogrammer som R og/eller receptsammensætningssystemer som Bestmix, Agrosoft m.m. Du indgår i en international arbejdsplads og behersker derfor engelsk.

Vær med til at udvikle landbruget i tæt samarbejde med fagligt stærke og engagerede kollegaer

Du bliver en del af en stor international koncern, hvor du kan se frem til at sparre med fagligt stærke og engagerede kollegaer 360 grader rundt om landbruget i Danmark og i en global kontekst.

I vores nybyggede, prisbelønnede domicil i Fredericia får du en unik arbejdsplads i flotte omgivelser, med en god kantineordning og fitnessrum. Vi har en aktiv personalforening, sportsklub og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejderrabatter, bl.a. i vores butikskæde, Land og Fritid.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fagchef Per Theilgaard, tlf. nr. 2021 6094 eller seniorchef Ida Steensen tlf. nr. 2677 3167. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 15. september 2021. Vi afholder samtaler løbende og tager stillingen ned, når vi har fundet den rigtige kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Fredericia
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Diætist i Sydjylland

    Amaliehaven er et nyere plejecenter med 60 beboere samt 20 ældreboliger. Der er 5 boenheder med hvert sit køkken og der er et stort centerkøkken. Her er der fokus på god mad lavet fra bunden og bru..
    • Diætist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Diætist i Sønderborg

    Ny kollega til produktionskøkkenet ved Sygehus Sønderjylland. Køkkenet, Sygehus Sønderjylland, Sønderborg søger kollega med køkkenfaglig baggrundTil Køkkenet på Sygehus Sønderjylland, Sønde..
    • Diætist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Diætist i Varde

    Er du ernæringsassistent, eller har en anden madfaglig uddannelse, som eks. cater eller kok? Og vil du være med til at gøre en forskel og øge livskvaliteten hos ældre og mennesker med særlige kostb..
    • Diætist
    • Varde
    Få mere info
  • Diætist i Sydjylland

    Vi søger en ernæringsassistent/faglært kostfaglig pr. 1. august 2024 eller snarest derefter til en stilling ved Køkkenområdet i Ribe. Du vil overvejende sk..
    • Diætist
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som diætister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som diætister
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1