Centerchef til Nyt center for Arbejdsmarked

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Ballerup Kommune søger en dynamisk og løsningsorienteret centerchef til Nyt center for Arbejdsmarked

Ballerup Kommune har et godt ry, en sund økonomi, og et stærkt fokus på det gode samarbejde med borgere og virksomheder.

Ballerup Kommune er under organisatorisk forandring. Det hidtidige Center for Arbejdsmarked kobles sammen med Borgerservice og dele af det sociale område, og har desuden ansvaret for den kommunale ungeindsats. Etablering af det nye, stærkere center med et bredere fagligt perspektiv bliver en central opgave for den nye chef, som får mulighed for at påvirke og sætte sit aftryk på det samlede centers grundlag og videre udvikling.

På arbejdsmarkedsområdet er der opnået flotte resultater ved en data- og effektbaseret tilgang i kombination med, at der findes løsninger, der har fokus på at give størst mulig værdi for både virksomheder og borgere. Inden for det sociale område leveres der målrettede indsatser med fokus på borgernes ressourcer og progression. Vi ønsker med etablering af det nye center at fastholde et fortsat fokus på at levere de gode resultater og samtidig styrke samspillet mellem de sociale og arbejdsmarkedsrettede indsatser for at lykkes bedre med de sammenhængende borgerforløb.

DE LEDELSESMÆSSIGE OPGAVER
Du kommer til en kommune med tydelige visioner. Som den vigtigste er Kommunalbestyrelsens Vision 2029, hvor vi sætter fokus på retten til at bidrage og til at være en del af fællesskabet, på samarbejdet med borgere og virksomheder i øjenhøjde og på Ballerup Kommune som et godt sted at leve, bo og arbejde i alle livets faser.

Du skal have lyst og evne til at arbejde ud fra Ballerup Kommunes ledelsesgrundlag. Det indebærer, at du sætter retning og skaber mening og resultater, og at du er ordentlig i sprog og adfærd og i stand til at skabe tillidsfulde relationer. Endelig skal du kunne lede og motivere ledere og medarbejdere positivt, så kommunens borgere og samarbejdspartnere oplever kvalitet i opgaveløsningen.

Du skal som ny centerchef have tydelige ambitioner for de faglige områder i centeret og for den tværgående opgaveløsning i Ballerup Kommune.

Som centerchef indgår du nysgerrigt og med et tværgående perspektiv i den strategiske chefgruppe, og du forventes i den sammenhæng at være en kompetent og konstruktiv medspiller i forhold til dine chefkolleger. I chefgruppen får du en unik mulighed forledelsesmæssig sparring og refleksion med ligestillede kolleger.

Du indgår i Sammenhængsudvalget, der arbejder med sammenhængende borgerforløb og helhed i indsatserne på tværs af kommunens organisatoriske søjler. Du er optaget af, hvordan vi kan videreudvikle den tværgående ledelsesopgave, og har som chef mod på at aktivt til dette arbejde.

SOM CENTERCHEF VIL DINE OVERORDNEDE OPGAVER VÆRE
  • etablering og udvikling et nyt center, hvor vi samler Borgerservice med dele af det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, herunder den kommunale ungeindsats
  • fortsætte arbejdet med udvikling af sammenhængende borgerforløb, hvor der skal bygges bro mellem forskellige fagprofessioners tilgange og metoder såvel inden for centret som på tværs af Ballerup kommunes samlede organisation
  • sætte tydelig retning og resultatkrav for centerets forskellige faglige områder, herunder forventninger til synergier og effektmål såvel inden for centeret som i forhold til den tværgående opgaveløsning
  • fastholde fokus på realisering af resultater og effekter til gavn for borgere og virksomheder og den økonomiske udvikling i Ballerup Kommune
  • i samarbejde med chefgruppen bidrage til den strategiske udvikling af Ballerup Kommunes opgaveløsning med et stadigt fokus på forbedringspotentiale og implementering i en fortsat sikker drift
  • bidrage til en tillidsfuld samarbejdsform baseret på inddragelse og åben dialog.


LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Centerchefen aflønnes efter aftale om aflønning af chefer på løntrin 52 med mulighed for forhandling af personlige tillæg.

YDERLIGERE INFORMATION
Du kan læse meget mere om stillingen, om opgaverne, om Nyt center for Arbejdsmarked, om Ballerup Kommune og ikke mindst om vores forventninger til dig i stillings- og personprofilen.

Har du uddybende spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mette Vaaben Mortensen på mail: [email protected] eller på telefon 2516 9905.

ANSØGNINGSFRIST: 1. DECEMBER 2019

Første samtalerunde afvikles torsdag den 5. december 2019 i tidsrummet ca. kl. 15.00-21.00.

Mellem første og anden samtalerunde gennemfører kandidater til anden samtalerunde en personanalyse, herunder en personlig samtale med rekrutteringskonsulenten.

Anden samtalerunde afvikles onsdag den 11. december 2019 i tidsrummet
ca. kl. 15.00-21.00.

Forventet tiltrædelse: 1. februar 2020.

LINKS
  • Stillings- og personprofil
  • Vision 2029
  • Ledelsesgrundlaget
  • Indsats- og aktiveringsstrategi
  • Kommissorium for Sammenhængsudvalget
  • Evaluering af Fronten
  • Børne- og Unge strategi
  • Ungeanalysen


Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=74df4252)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Ballerup
  • Søndag den 01. december 2019

Lignende jobs

  • Direktør til Foreningen Folkemødet

    Direktør til Foreningen Folkemødet Unik mulighed for at være med til at sikre, at en af Danmarks vigtigste netværksbegivenheder og demokratifestivaler fastholder og videreudvikler sin stærke po..
    • Direktør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kundedirektør til Private Banking Elite i Private ...

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelser, og har du solid erfaring med kunderådgivning, akkvisition og salgsledelse indenfor Private Banking? Hos os får du en unik mulighed for at arb..
    • Direktør
    • København
    Få mere info
  • Vice President, Device Hardware

    Are you a passionate leader with genuinevision and a desire to make a true impact to our heading aid business and improve the lives of millions of people worldwide? Then we have a truly unique..
    • Direktør
    • Smørum
    Få mere info
  • Viceregionsdirektør til Region København

    Vil du være med til at lede og videreudvikle Region København i [xxxxx] med et stærkt foreningsejerskab i ryggen? Et foreningsejerskab, som betyder, at vi kan give tilbage til kunderne, når det .
    • Direktør
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som direktør
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2