2 vicedirektører til Psykiatrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Vi er i gang med at sætte vores nye hold til en fremtidig patientnær ledelsesorganisering, som skal spilles i topform. Mere beslutningskraft tæt på patienten og flere ledere tæt på medarbejderne giver nye muligheder. Mulighed for at skabe en kultur, hvor samarbejde på tværs, nærværende personaleledelse og fortsat udvikling af kernefagligheden giver tro på fremtiden og arbejdsglæde.

Det er udgangspunktet for vores to nyoprettede vicedirektørstillinger, der sammen med Psykiatriledelsen, ledere og medarbejdere skal skabe sammenhængskraft mellem afdelinger og faggrupper.

Vicedirektørerne skal have visioner og ambitioner for Psykiatrien, som skal omsættes til gode løsninger, så vi samlet kommer videre med at løse de udfordringer, som Psykiatrien og hele sundhedsvæsnet står overfor. Det kræver samarbejde og nytænkning.


Om opgaven og rollen som vicedirektør
Som vicedirektør arbejder du på delegation fra Psykiatriledelsen, og du bliver en del af Psykiatriens Udvidede Psykiatriledelse. Du får et ledelsesmæssigt ansvar som kontaktpunkt for en række afdelingsledelser, hvor du har det overordnede ansvar for afdelingernes drift, faglige og organisatoriske udvikling samt økonomi. Du har personaleansvar for cheflæger, chefsygeplejersker og de tværgående, faglige ledere i disse afdelinger.

Herudover kan du have ansvar for et antal tværgående funktioner og opgaver, mellem sektorer og regionalt. Du har en væsentlig opgave i at skabe sammenhæng på tværs af afdelinger, Psykiatriens matrikler og den samlede organisation, bl.a. gennem deltagelse i MED-organisationen. Du er strategisk sparringspartner for Psykiatriledelsen og du har ansvar for, at beslutninger fra Psykiatriledelsen efterleves i afdelingerne og på tværs i Psykiatrien.

Den ene af vicedirektørerne får arbejdssted i Psykiatrien i Brønderslev og møder overvejende ind her. Du bliver leder for to afdelinger, en teknisk chef, en servicechef, en række tværgående faglige ledere samt leder af kontorchef for staben samt den samlede administration. Du får desuden ansvar for klimaindsatsen og en række tværgående opgaver i organisationen.

Den anden vicedirektør får arbejdssted i Psykiatrien i Aalborg og møder ind her. Matriklen i Aalborg er i forhold til forskning organisatorisk en del af Aalborg Universitetshospital, og forskning er derfor én af kerneopgaverne her. Du bliver leder for tre afdelinger og en række tværgående faglige ledere. Du får ansvar for Psykiatribyggeriet i Aalborg Øst samt en række tværgående opgaver. Som vicedirektører får I et tæt samarbejde og dækker ind for hinanden ved behov. Det er derfor vigtigt, at du som kommende vicedirektør i Psykiatrien har lyst til at indgå i et ledelsesteam med din vicedirektørkollega, og med Psykiatriledelsen og bidrage til et konstruktivt og udviklende samarbejde i ledelsesteamet.

Ledelse er en holdsport
Begge vicedirektører skal fra start have fokus på de nye afdelingsledelser og facilitere, at de får spillet hinanden gode i samarbejdet. Som vicedirektør er den vigtigste mission at have overblik, samarbejde, kommunikere op og ned, bygge broer, skabe fremdrift og vise, at god ledelse er en holdsport. Vi har brug for dygtige og dedikerede medarbejdere og i et arbejdsmarked under pres og hastig forandring, skal vi tilbyde en arbejdsplads, hvor det er trygt og meningsfuldt at være ansat. Det kræver samarbejde og nytænkning.

Vores forventninger til dig
Erfaring:
  • Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund eller sundhedsfaglig grunduddannelse med relevant akademisk efteruddannelse

  • Du har sundhedsfaglig indsigt og erfaring med ledelse og drift i komplekse organisationer/politisk styret organisation
  • Du har relevant lederuddannelse og erfaring med ledelse af ledere
  • Du har indsigt i og erfaring med økonomi- og aktivitetsstyring, kvalitetsledelse og dataunderstøttende ledelse.

Personlige og ledelsesmæssige kompetencer:
  • Du skal være en dygtig holdspiller, der kan udfordre og bringe nye perspektiver ind i løsningen af opgaverne i Psykiatriledelsen og i samarbejdet med den anden vicedirektør
  • Du skal besidde et åbent og innovativt mindset, være visionær, strategisk orienteret og bidrage til tværfagligt og tværsektorielt samarbejde
  • Du arbejder struktureret og systematisk
  • Du går gerne forrest, baserer din ledelse på indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme og du er uhøjtidelig i samspillet med andre.

Din opstart
Når du starter, matcher din leder dig med en mentor. Din mentor vil følge dig det første års tid. I tilrettelægger selv indhold og antallet af samtaler, men rammen er allerede sat. Vi vil nemlig gerne give dig de bedste betingelser for at lykkes i din nye rolle som vicedirektør.

Om Psykiatrien
I Psykiatrien i Region Nordjylland arbejder vi for at fremme en positiv udvikling for den enkelte patient. Vi har fokus på at udvikle sammenhængende og effektive patientforløb og er optaget af, at øge patienternes muligheder for medbestemmelse og reel inddragelse. Kerneopgaver i Psykiatrien er forebyggelse, udredning, behandling og pleje, opfølgning og rehabilitering. Vi har fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor der er plads til både faglighed, til at være gode kolleger og til sparring og udvikling i hverdagen.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte psykiatridirektør Anette Sloth på 20 73 67 85 for yderligere information om stillingens indhold og muligheder.

Mød nogle af vores medarbejdere:

Ansættelsesvilkår
Du søger stillingen som vicedirektør i Psykiatrien. Bliver du tilbudt ansættelse, aftaler vi ud fra din erfaring og kompetencer arbejdssted og ansvarsområder, men du må i din ansøgning gerne tilkendegive om du har en præference for en af de to stillinger.
Der er opstart i jobbet den 1. februar 2023 eller efter aftale.
Løn forhandles efter gældende overenskomst/efter aftale.

Formalia
I forbindelse med ansættelsesprocessen vil du blive bedt om at deltage i en test. Samtalerne finder sted mandag den 12. december.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Brønderslev
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Direktør i Hele Danmark

    [xxxxx] har en database af direktører og bestyrelsesmedlemmer, som kan matche de fleste virksomheders behov for bestyrelsesmedlemmer. Vi afdækker altid først, hvad virksomheden har brug for,.
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Hjørring

    GENOPSLAGUCN er en markant nordjysk samfundsaktør.Vi har allerede i dag stor betydning for udviklingen af Nordjylland, men vi har ambitioner om i endnu højere grad at påvirke udviklingen i .
    • Direktør
    • Hjørring
    Få mere info
  • Direktør i Aalborg

    UCN er en markant nordjysk samfundsaktør. Vi har allerede i dag stor betydning for udviklingen af Nordjylland, men vi har ambitioner om i endnu højere grad at påvirke udviklingen i hele landsde..
    • Direktør
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som direktør
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0