Digital chef til nyt strategisk område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Digital chef til nyt strategisk område


Er du målrettet og har du flere års erfaring med at drive og udvikle digitale salgskanaler og SoMe-platforme, med henblik på salg til B2C markedet? Er du en proaktiv holdspiller der kan skabe tillid og følgeskab på tværs af en organisation? Vil du med på en spændende udviklingsrejse, hvor du får en essentiel rolle i at positionere Dansk Sundhedssikring indenfor B2C-området på sundhed og dermed være med til, at bygge digitalt salg og kundefastholdelse op fra bunden? Så læs endelig videre her, da du kan være vores nye kollega.

VIRKSOMHEDSPROFIL

Dansk Sundhedssikring A/S er på de seneste 10 år blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Det er vi, som følge af vores store sundhedsfaglighed, vores datafokus og ikke mindst vores dedikerede medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os. Vi er en dynamisk og agil virksomhed med kort vej fra idé til handling.

OM STILLINGEN

Du bliver ansvarlig for den strategiske, taktiske og operationelle udvikling og resultatskabelse på det digitale salgs-område. Du får en afgørende rolle i at implementere og videreudvikle Dansk Sundhedssikrings digitale strategi med henblik på realisering af mål for salg og kundefastholdelse samt at give den bedst mulige digitale kundeoplevelse. Du bliver samtidig ansvarlig for den videre udvikling af hjemmesiden og ”MitDSS” med henblik på salg til B2C, samt for den digitale trafik og konverteringsrater på tværs af forskellige platforme. I jobbet vil du have en bred, tværfaglig snitflade, da du vil samarbejde på tværs af mange afdelinger, herunder blandt andet IT, salg og kommunikation.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • Udvikling af funktionalitet på hjemmesiden med udgangspunkt i salg, kundeoplevelse og kundefastholdelse.
  • Generering af digital trafik på tværs af hjemmesiden, ’MitDSS’ og SoMe-platforme samt konvertering af trafik til faktisk salg af Dansk Sundhedssikring-produkter.
  • Udvikling og implementering af digitale kampagneaktiviteter mod partnere og kunder i tæt samarbejde med salgs- og kommunikationsområdet.
  • Opbygning, implementering og udvikling af SoMe-aktiviteter og kampagner ud fra et kommercielt perspektiv.
  • Øge generering af leads fra digitale kanaler i tæt samarbejde med salgs området.

Succeskriterier i jobbet

Din succes i jobbet vil i høj grad afhænge af din evne til at indfri målene for digitalt salg, generering af leads, porteføljeudvikling på specifikke privatprodukter samt få løftet den digitale kundeoplevelse på tværs af kunderejsen.

DIN PROFIL

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau med fokus på digital markedsføring – og kommer med flere års relevant erfaring, særligt med kompetencer indenfor salg og churn prevention samt at drive og udvikle digitale salgskanaler og SoMe-platforme på senior niveau. Det er en fordel, hvis du har erfaring med UX. Dine sproglige og skriftlige færdigheder på både dansk og engelsk er stærke og du formår at løse opgaver på det digitale område i detaljen samtidig med, at du fastholder fokusset på de overordnede linjer.

Som person trives du i en travl organisation hvor der er kort vej fra tanke til handling. Med dit entreprenante mindset og kompetencer, bliver du ansvarlig for at bygge digitalt salg og kundefastholdelse op fra bunden. Du evner at arbejde både strategisk, taktisk og operationelt samt motiveres af, at være dén i organisationen man går til, når der er spørgsmål til det digitale område. Du værdsætter at arbejde på tværs af organisationen, og inddrager relevante parter ved behov. Du formår at anvende din relevante viden og erfaring på området, til at bidrage positivt til at positionere Dansk Sundhedssikring som markedsleder indenfor B2C-området på sundhed, ligesom Dansk Sundhedssikring allerede er det på B2B-området.

Du er en proaktiv holdspiller, som er god til at skabe relationer og tillid på tværs af organisationen. Du arbejder selvstændigt og vedholdent med dine arbejdsopgaver, særligt med stor fokus på indfrielse af dine succeskriterier. Du har forståelse samt respekt for den overordnede prioritering af udviklingsinitiativerne.

EN ORGANISATION I UDVIKLING

Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed, hvor det går stærkt. Dansk Sundhedssikring blev etableret i 2011 og siden har vi været i rivende udvikling. Grundet store ambitioner og dedikerede medarbejdere er vi i dag Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi løfter i flok, og der er kort vej fra idé til handling.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi vægter trivsel og livsbalance højt og vores personaleforhold er gode. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning og Sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning og der vil være mulighed for to hjemmearbejdsdage når du er godt inde i rollen.

SØG JOBBET

Er du vores nye kollega? Så glæder vi os til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger vil blive behandlet løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte COO, Claus Brink på tlf. +45 2725 5093.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?

Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 230 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Herlev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Herlev over tid

Dato Alle jobs som direktør
4. september 2024 1