Direktør til Museum Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Museum Midtjylland søger en ny direktør. Museets fem besøgssteder er med til at fortælle den midtjyske historie, som ligger til grund for det progressive Midtjylland, som vi kender i dag – en historie, som er flere tusind år gammel, men som stadig lever i minder, mennesker og håndværk.

Som direktør for Museum Midtjylland står du i spidsen for en ambitiøs organisation, som er i konstant udvikling og udmærker sig gennem spændende projekter og udstillinger fordelt på de fem besøgssteder i Ikast-Brande og Herning Kommune.

En vigtig opgave for den nye direktør bliver at styrke og videreudvikle museets profil med afsæt i faglighed, forskning, formidling og museets kommercielle potentiale. Fokus vil være på at drive eksisterende projekter ind i nye spændende faser og samtidig turde gribe nye muligheder og idéer. Der vil være rig mulighed for at sætte sit tydelige præg på museets videre udvikling, og sammen med dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere kan du bidrage til, at kulturhistorien i endnu højere grad kommer på den kulturelle dagsorden i det midtjyske. Fundamentet er økonomisk stabilt, og museet er allerede kendt for en fantastisk evne til at formidle lokalhistorie med både nationale og internationale forgreninger.

Vi forventer, at du er en visionær og strategisk tænkende leder med modet og idéerne til at udvikle fremtidens version af Museum Midtjylland og styrke den røde tråd på tværs af besøgssteder og aktiviteter. Det er en fælles opgave, ligesom ansvaret og indsatsen er fælles, og du formår at involvere medarbejdere og sætte de rette kompetencer i spil. Du har stærke kommunikative evner og formidler med stort engagement og overbevisning museets profil og projekter både internt og eksternt samt varetager rollen som en aktiv aktør i kulturlivet i Ikast-Brande og Herning Kommune.

Du vil som leder af museet opleve glæden ved samarbejdet med 2 afdelingsledere og 34 medarbejdere og ikke mindst ved de mere end 100 frivillige, som hver repræsenterer museets betydning for lokalområdets kulturelle arv. Der hersker en særlig stolthed over de fortællinger, som museet formidler – historier, der har dybe rødder i både arkæologien og tekstilhistorien, og som skal vokse og deles og genfortælles igen og igen.

Yderligere information
Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår vil afspejle dine kvalifikationer og erfaringer.

Du finder en uddybende stillingsprofil her. Yderligere oplysninger kan fås hos formand for museets styrelse Marianne Bjørn på 4030 5490 eller hos partner i Genitor Tina Overgaard på 3141 0582/[email protected].

Ansøgningsfristen er mandag den 9. august 2021 kl. 12.00.

Der gennemføres samtaler den 20. og den 25. august.

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold, til at søge jobbet. Du søger stillingen nedenfor.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a69cccbc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Herning
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Direktør

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • CEO til markedsledende møbelproducent

    Har du et naturligt fokus på omkostninger og optimeringsmuligheder? Og er du den direktør, man gerne vil have som forbillede, når det gælder salgsdisciplinen. Så kan du være den kommercielt fundere..
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør

    Er du klar til at tage næste skridt i din karriere og stå i spidsen for en virksomhed, hvor faglig stolthed og udvikling går hånd i hånd? Vi leder efter en jordnær og resultatorienteret direktør ti..
    • Direktør
    • Herning
    Få mere info
  • Direktør til succesfuld vækstafdeling i [xxxxx] Vi...

    Er du en erfaren leder med en skarp forretningssans og et solidt strategisk overblik? Vil du være med til at fortsætte den flotte vækst, som vores lokalbank har opnået de seneste år? Vi søger en am..
    • Direktør
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Herning over tid

Dato Alle jobs som direktør
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1