Campus- og biblioteksdirektør til Copenhagen Business School

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Med tiltrædelse 1. november 2021 søger Copenhagen Business School en campus- og biblioteksdirektør til at stå i spidsen for drift og strategisk udvikling af CBS Bibliotek og Campus Services.

Primære opgaver og ansvarsområder
CBS Bibliotek er universitetsbibliotek for CBS, men åbent for alle og med omkring 1 mio. gæster årligt. Biblioteket har igennem en årrække haft fokus på at understøtte overgangen fra fysiske biblioteksressourcer til e-ressourcer og udvikle undervisning og forskerstøtte, herunder data management support.

CBS Campus Services har ansvar for drift og vedligeholdelse af bygninger og terræn, og understøttende services, herunder lokale- og konferenceservices, eksamenstilsyn, betjentfunktion og informationsservices, campus bæredygtighed samt operationelt ansvar for CBS’ beredskabsledelse. CBS har ca. 130.000 m2 lejede og ejede bygninger, og har ambitiøse planer om at udvikle campus yderligere.

Til støtte for arbejdet har direktøren i alt 5 afdelingsledere og en stabsfunktion. Enhederne består samlet af ca. 100 årsværk med et årligt budget på ca. 280 mio. kr.

Campus- og biblioteksdirektør refererer til universitetsdirektøren, indgår i CBS’ administrative chefgruppe og er økonomisk ansvarlig for enhederne.
Mere information om CBS’ campus og bibliotek samt om CBS og CBS’ strategiske ambitioner findes på: www.cbs.dk.

Kompetenceprofil
Den kommende campus- og biblioteksdirektør skal have gode strategiske, kommunikative og ledelsesmæssige kompetencer og skal herunder
  • Have dokumenteret erfaring med ledelse, organisering og drift af forskningsbiblioteker
  • Have dokumenteret erfaring med ledelse, organisering og drift af bygningsfaciliteter og – support, herunder bæredygtige campusløsninger
  • Strategisk udsyn og erfaring med at omsætte strategi til handling
  • Have dokumenteret erfaring med nationalt og internationalt samarbejde om biblioteks- og universitetsanliggender
  • Erfaring med beredskabsledelse og fysisk sikkerhed
  • Have dokumenteret erfaring med offentlig økonomistyring på ledelsesniveau
  • Relevant akademisk uddannelse og efterfølgende lederuddannelse
  • Have fuld beherskelse af dansk og engelsk som arbejdssprog


CBS tilbyder
CBS tilbyder en lederstilling med stort selvstændigt ansvar og tilsvarende stort rum til at præge den fortsatte udvikling af campus og biblioteksservices på CBS. Vi lægger vægt på god ledelse – og på at give rum til, at den enkelte leder kan udfolde sig i tæt samspil med resten af CBS. Du får god mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt på en international arbejdsplads i hjertet af Frederiksberg.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne (AC). Stillingen er klassificeret i lønramme 37 og besættes på åremål. Der er mulighed for forhandling af personligt tillæg afhængig af kvalifikationer og erfaring. Ansættelsen er på fuld tid med tiltrædelse 1. november 2021. Ansættelsesstedet er Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte universitetsdirektør Kirsten Winther Jørgensen, [email protected], i uge 31.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er d. 8. august 2021.
Det forventes, at der afholdes første runde af samtaler d. 13. august og anden runde d. 23. august 2021. Der vil kunne indgå test i rekrutteringsforløbet.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV. Vi sætter pris på korte og koncise ansøgninger og CV’er.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Frederiksberg
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som direktør
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4